HIDDEN SKILL

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Post by Ka$mIR »

ce zici sa postez pe global?
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
unicool

Post by unicool »

Ka$mIR wrote:ce zici sa postez pe global?
pai daca esti sigur ca trebuia sa aiba 100% de ce nu?intrebi doar daca a fost vreo problema pentru ca jucatorii tai au moral 89%.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

postai si ala imi spune ca din cauza coordonatorului.. dar ieri nu mi-a scazut moralu la jucatorii, de ce scade tocamai akuma??? :lol: in fine las asa cum spune el! u ce parere ai? eu ma gandisem la faza asta dar trebuia sa scada ieri nu astazi!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
unicool

Post by unicool »

Ka$mIR wrote:postai si ala imi spune ca din cauza coordonatorului.. dar ieri nu mi-a scazut moralu la jucatorii, de ce scade tocamai akuma??? :lol: in fine las asa cum spune el! u ce parere ai? eu ma gandisem la faza asta dar trebuia sa scada ieri nu astazi!
se poate sa fie ce spune el...dar si cum spui tu.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
warchilde

Post by warchilde »

ce le da si unicool asta :lol: ..kasmire eu cred ca e ca tine..cum dreaq sa scada tocmai peste o zi....nu are sens :shock:
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:ce le da si unicool asta :lol: ..kasmire eu cred ca e ca tine..cum dreaq sa scada tocmai peste o zi....nu are sens :shock:

care asta? :shock: :roll:

avand in vedere ca au fost probleme la simulari si au fost bug-uri...e posibil sa nu le fi scazut moralul atunci din cauza unui bug si apoi totul sa fi fost refacut acum si le-a scazut si moralul care trebuia normal sa le scada ieri.
warchilde

Post by warchilde »

ziceam ca mi-a placut rasp tau...poti sa ai dreptate la fel cum poti sa nu ai :lol: :lol: :lol: ...dar intre timp m-am cam lamurit si cred ca asa trb sa se intample :wink:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”