Taktéž gratuluju. Co je však škoda, že pro příští rok místo těch dvou Rumunů přijdou dva další a místo těch našich tří ani jeden.tomkycz wrote:PC Bonner 1 - 2 ACS Pardubice
![]()
![]()
dobře jim tak !!!

Moderator: Czech Moderators
Taktéž gratuluju. Co je však škoda, že pro příští rok místo těch dvou Rumunů přijdou dva další a místo těch našich tří ani jeden.tomkycz wrote:PC Bonner 1 - 2 ACS Pardubice
![]()
![]()
dobře jim tak !!!
Myslím, že tohle je naprosto ideální. Navíc Pattrick dostal redku v 68.minutě. A můžete dát někoho do tiskovky, když ho sekl rozhodčí?oliwapol wrote:PC Bonner 1 - 2 ACS Pardubice
139 - 141
Pattrick si myslím muže mít čisté svědomí,sice neposlal asi to nejlepší po poháru,ale vubec to nevypustil.
I random dokáže z výkonu +2 uvařit parádní remízu,... což se tentokrát naštěstí nestalo.
Bylo to v 68.minutě z 93, dostal ji RM s výkonem 73 a pokynem po křídle, přičemž Pattrick hrál protiútoky. Tak jak to spočítáš hlavičko? Docela by mě to zajímalo. Ideálně nejlépe s přesností na 5 desetinných míst (když jsem Ti podal tak vyčerávající informaceps2512 wrote:Jde o to, jakou taktiku hrál a který hráč mu byl vyloučen![]()
Jinak GRATULACE Oliwko, já věděl, že to zvládneš
Jsem to myslel tak, že kdyby ji dostal útočník, tak mu to výkon sekne víc, než když ji dostal záložník (navíc bez ind. pokynu útočný)Big El wrote:Bylo to v 68.minutě z 93, dostal ji RM s výkonem 73 a pokynem po křídle, přičemž Pattrick hrál protiútoky. Tak jak to spočítáš hlavičko? Docela by mě to zajímalo. Ideálně nejlépe s přesností na 5 desetinných míst (když jsem Ti podal tak vyčerávající informaceps2512 wrote:Jde o to, jakou taktiku hrál a který hráč mu byl vyloučen![]()
Jinak GRATULACE Oliwko, já věděl, že to zvládneš)
To já vím. Proto jsem Ti také tyto informace dal (i proto jsem uvedl ten pokyn). Tak o kolik ho to podle Tebe seknulo bodů?ps2512 wrote:Jsem to myslel tak, že kdyby ji dostal útočník, tak mu to výkon sekne víc, než když ji dostal záložník (navíc bez ind. pokynu útočný)Big El wrote:Bylo to v 68.minutě z 93, dostal ji RM s výkonem 73 a pokynem po křídle, přičemž Pattrick hrál protiútoky. Tak jak to spočítáš hlavičko? Docela by mě to zajímalo. Ideálně nejlépe s přesností na 5 desetinných míst (když jsem Ti podal tak vyčerávající informaceps2512 wrote:Jde o to, jakou taktiku hrál a který hráč mu byl vyloučen![]()
Jinak GRATULACE Oliwko, já věděl, že to zvládneš)
dle mě tak 3 bodyBig El wrote:To já vím. Proto jsem Ti také tyto informace dal (i proto jsem uvedl ten pokyn). Tak o kolik ho to podle Tebe seknulo bodů?ps2512 wrote: Jsem to myslel tak, že kdyby ji dostal útočník, tak mu to výkon sekne víc, než když ji dostal záložník (navíc bez ind. pokynu útočný)
Pšššššš. Přece těm Áčkařům nemůžeme radit. To už bysme je pak neporáželips2512 wrote:
Ale tohle mě nepřestane udivovat:
Oliwa a jeho dlouhé míče![]()
doufám, že sem nezklamal...ps2512 wrote:Když tu tak vidím Oslíčka a v topiku A nic nového, tak to vypadá na další esej o tom, jak sestoupí
Uživatelé procházející toto fórum: oslicek, ps2512 a 0 návštevníků