Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

Hippopotamus wrote:Ja som si preložil cipriansiniho tlačovku asi nejak takto:

"Byť dobrým manažérom neznamená len skvele obchodovať a vďaka tomu zostaviť najlepší tím. Dobrý manažér vie, ako uhrať remízu v jeho prospech proti toľkým manažérom, proti koľkým to je len možné.

V SP tieto schopnosti pomáhajú manažérovi vyhrať áčko."

Ak som to preložil správne, myslím, že tým práve narážal na plakanie florina, že nie je to len o tých prachoch a kúpe najlepších hráčov. Navyše, dnes proti nemu hral v áčku viac než seriózne a uchmatol mu (aj vďaka "randomu", resp. vďaka svojim schopnostiam ako remízovať :P ) 2 body.
Opravte ma, ak sa mýlim v tom preklade, uznávam, že tá druhá veta je dosť divne napísaná.
Google translator nezná frázová slovesa. Draw on znamená získat si někoho nebo naklonit si někoho v tomhletom významu co ciprianismi napsal, tzn. dobrý manažer ví, že by neměl napadat ostatní manažery, ale naopak si je získat na svou stranu neboť jinak mu to dají sežrat (velice volně přeloženo). Jinak ciprianismi je podle mě férový manažer a za dnešní výkon má můj obdiv.

Za vysvětlení tohoto překladu mi ale vysvětlíš tu zlatou rybku a hrošíka :wink:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote: Google translator nezná frázová slovesa. Draw on znamená získat si někoho nebo naklonit si někoho v tomhletom významu co ciprianismi napsal, tzn. dobrý manažer ví, že by neměl napadat ostatní manažery, ale naopak si je získat na svou stranu neboť jinak mu to dají sežrat (velice volně přeloženo). Jinak ciprianismi je podle mě férový manažer a za dnešní výkon má můj obdiv.

Za vysvětlení tohoto překladu mi ale vysvětlíš tu zlatou rybku a hrošíka :wink:
Gúgltranslátor som na preklad angličtiny nikdy nepoužil a verím, že nikdy sa k tomuto trestnému činu neznížim:-) Proste som nevedel význam toho frázového slovíčka (resp. ani som si neuvedomil, že je to frázové slovíčko, hoci tá predložka "on" mi tam prišla viac než divná, rovnako ako to "friends" za lomítkom a celkovo som to moc nechápal :lol: ), takže za preklad moc díky!
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Inak, Raffin ma dnes hodne sklamal. Cipriansinimu napíše do tlačovky, že respect, za to, že zahral proti florinovi naplno, a sám zahrá proti Meangreenovi minimum jak v Jekyllovi :roll:
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Raffin s teamspiritem na nule nemá šanci zahrát slušný výkon
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:Raffin s teamspiritem na nule nemá šanci zahrát slušný výkon
Na poste GK mu hralo CF, na LB hralo CM, na CB hralo LF, na RB hral RF, na LM hral RF, za obe CM hrali GK, na RM hralo LF, na LF hralo CB, na CF aj RF hrali LMká. Myslím, že keby sa veľmi snažil, zahral by aj trošku lepší výkon...
...new beginning...

frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Hippopotamus wrote: takže za preklad moc díky!
hm aha
ja kdyz jsem videl jeho vlajecku a neorinetuju se v tom kdo kam patri, tak jsem myslel ze narazi na to ze nekdo sice muze bejt nejlepsi a mit dobry hrace ale bez spratelenejch tymu je to k nicemu
:oops:
budu mu muset napsat omluvnou zpravu....
jinak ten nas match, 4:3 me porazil, nebejt primy redky v 54. mohlo to bejt zajimavejsi...

edit: hh, hippo je na belgickym foru za rumuna :mrgreen:
rumun se skandidavskyma korenama :lol:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:Raffin s teamspiritem na nule nemá šanci zahrát slušný výkon
Na poste GK mu hralo CF, na LB hralo CM, na CB hralo LF, na RB hral RF, na LM hral RF, za obe CM hrali GK, na RM hralo LF, na LF hralo CB, na CF aj RF hrali LMká. Myslím, že keby sa veľmi snažil, zahral by aj trošku lepší výkon...
Jen chci říct, že je jedno jestli to vypustí nebo zodpovědně zahraje to nej co může. V každém případě od něj budou všichni vozit tři body, nemá šanci někoho zvýhodnit ani potrápit.
No a když už píšu, tak jen malé zhodnocení. Zatím se daří nad očekávání, Áčko letos nějak flákám, nestuduju týmy dál než na dva zápasy dopředu a zatím se to na výsledcích neprojevilo. Snad to tak vydrží i nadále. Dnes se štěstím uhájené body doma proti FC Monte, výkom lepší jen o +2, takže to smrdělo remízou.
oslicek

Post by oslicek »

teda dneska tři penalty proti oslíčkům - to někdo řídí shora... :-). nebudu se rouhat, výhra mě příjemně zaskočila.
kopeckar

Post by kopeckar »

oslicek wrote:teda dneska tři penalty proti oslíčkům - to někdo řídí shora... :-). nebudu se rouhat, výhra mě příjemně zaskočila.
Jseš šaman :mrgreen: Být na místě domácího manažéra a sledovat to naživo, vést 2:0, nedat další dvě penalty a gólem 2 minuty do konce prohrát po lepším výkonu je zralý na panáka. Jen škoda, že to nebylo proti me_dinamu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

kopeckar wrote:
oslicek wrote:teda dneska tři penalty proti oslíčkům - to někdo řídí shora... :-). nebudu se rouhat, výhra mě příjemně zaskočila.
Jseš šaman :mrgreen: Být na místě domácího manažéra a sledovat to naživo, vést 2:0, nedat další dvě penalty a gólem 2 minuty do konce prohrát po lepším výkonu je zralý na panáka. Jen škoda, že to nebylo proti me_dinamu. :mrgreen:
Já věděl, že od začátku mé SP kariéry mám sledovat Oslíčka.....bohužel i přes tak dlouhou dobu a SP sraz, pořád nevím, jak to dělá :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:
kopeckar wrote:
Já věděl, že od začátku mé SP kariéry mám sledovat Oslíčka.....bohužel i přes tak dlouhou dobu a SP sraz, pořád nevím, jak to dělá :mrgreen:
To máš z toho, že na srazech nespíš. Nejdůležitější informace padají z oslíčka zásadně po půlnoci. :lol:
Jinak doufám, že něco podobného nemá oslíček nachystané v odvetách na mně. Asi by mi z toho jeblo. :shock:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

palec nahoru za PaTTrickovo tiskové prohlášení :wink: kéž bych toho rumuna dostal v poháru a vysekal ho... :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
mantel

Post by mantel »

Papa Bouba Diop wrote:palec nahoru za PaTTrickovo tiskové prohlášení :wink: kéž bych toho rumuna dostal v poháru a vysekal ho... :)
Mi by ani nevadilo, že to ten druhý vypustil. Hrál venku a asi by stejně neuspěl. Ale spíš mi vadí fakt, že to florin věděl dopředu a ušetřil nejlepší hráče. Ale stejně s tím nic neudělám, tak si v klidu šudlám to svoje a nestarám se o to.
kopeckar

Post by kopeckar »

Papa Bouba Diop wrote:palec nahoru za PaTTrickovo tiskové prohlášení :wink: kéž bych toho rumuna dostal v poháru a vysekal ho... :)
Skvěle jim to klukům čestným rumunským ukázal. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:
Skvěle jim to klukům čestným rumunským ukázal. :mrgreen:
Ale vždyť jsou přeci v právu. Musí nějak kompenzovat to, že random přeje Belgičanům a Holanďanům. A Čechům rozhodně taky... :? :roll:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”