Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

energii pac ta klesa nejcasteji :wink:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Porter
Team Board Member

Post by Porter »

WEBGAME WARRIOR wrote:tak sii nakonec vzal 4.5k

nevim jestli to neni dost alel epsiho cb sem tet nemel tak sem mu to dal :evil:
Tak já nevím, zda-li to SPMT používáš, ale hráè 80% a 100 morálka chce 6026 bodù, což je èistì plat logicky 6026 e bez èehokoliv jiného.

Pokud jsi mu dal 4500 plat (a smlouvu na rok), pak si nejspíše musel pøihodit cca 3100 na prémiích, nebo ménì a nìco na bonusu (pøípadnì dùm, auto, které by ti zase snížili koneènou èástku prémií a bonusù..). Je to tak?

Já mohu jen potvrdit, že mnì u prodloužení smlouvy výpoèty ze SPMT vždy fungovaly, chtìlo by se øíci, na cent pøesnì!
Køièíme z plných plic, Bohemka z Vršovic,
Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!

.........
Statistiky èeských lig na http://www.soccerproject.tym.cz
Porter
Team Board Member

Post by Porter »

frankie_doparoma wrote:energii pac ta klesa nejcasteji :wink:
jasnì, jako prevenci pro pøípad, že nebudu moc po další simulaci tréninkové jednotky zmìnit, energii, ale jinak je to podle mne fakt jedno.
Køièíme z plných plic, Bohemka z Vršovic,
Bohemka je a bude a my jsme s ní všude!

.........
Statistiky èeských lig na http://www.soccerproject.tym.cz
teplicak
Coach

Post by teplicak »

s tema platama se to da i ochcat...navysil sem stavajici plat asi o 100 i kdyz po me chtelo SPMT asi 2000 a dal sem mu bonus!
ted mam hrace na 3 rokyk terej mi to vrati :)
Image
Image
Season 12 - 1. in G 213 -> F 71
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

Porter wrote:
WEBGAME WARRIOR wrote:tak sii nakonec vzal 4.5k

nevim jestli to neni dost alel epsiho cb sem tet nemel tak sem mu to dal :evil:
Tak já nevím, zda-li to SPMT používáš, ale hráè 80% a 100 morálka chce 6026 bodù, což je èistì plat logicky 6026 e bez èehokoliv jiného.

Pokud jsi mu dal 4500 plat (a smlouvu na rok), pak si nejspíše musel pøihodit cca 3100 na prémiích, nebo ménì a nìco na bonusu (pøípadnì dùm, auto, které by ti zase snížili koneènou èástku prémií a bonusù..). Je to tak?

Já mohu jen potvrdit, že mnì u prodloužení smlouvy výpoèty ze SPMT vždy fungovaly, chtìlo by se øíci, na cent pøesnì!
tak se mi to tu nak hrouti a pomalu nejde precist co si napsal :roll:
no dal sem mu na 3 roky za 4500 nebot mi to smpt nabizelo za 3500

skousel sem 4200 a nic tak sem si rekl risknu 4500 a dal nejdu...prave sem se hlavne chtel zepttat ci to pro hrace s vekem 27 let neni moc?? na 2 stranu nemam kvalitni nahradu takze sem mu to dal..vzdycky ho pak muzu prodat
m4gor
Assistant Manager

otazky

Post by m4gor »

ahoj lidi, mel bych par otazek snad se najde nejakej zkusenak kdo mi je zodpovi:
1. nevi nekdo jakym zpusobem se pocita zapas, myslim tim, jakou roli hraje cislo obrany zalohy apod. jakou roli hrajou jednotlivy cisla u hracu?

2. jakej smysl ma vyska hrace, pride mi ze kdyz mam tri utocniky kolem 2.00 a nastoupi proti me obrana s prumernou vyskou 1.60 tak by asi nemeli mit moc sance .. :-) ?

3. co si myslite o volnych hracich, me to pride velmi vyhodny, protoze kdyz jim dam sign-bonus tak jim vlastne dam castku(nebo mensi) kterou by po me chtel klub a mzdu na jednotlivy zapasy budou mit malou

4. pride mi brutalni ze vsichni hraci v H maj 30proc. a min, to tak bylo vzdy, nebo je to experiment teto sezony? pride mi nemozny udelat letos tym kterej po postupu okamzite zase nespadne v dalsi sezone dolu (pokud nechce prodat vsechny mladiky)

5. nevi nekdo jakym zpusobem je reseno expandovaniXzdrazovani, tzn. jestli je pri zdrazovani exponencialni nebo linearni ubytek, pokud linearni pak nema cenu rozsirovat stadion (pro me brzy, ale je dobry vedet k cemu smerovat)

6. jaky sou ceny youth center? to by me fakt zajimalo, protoze nevim jakou castku mam mit pripravenou za 16 dnu:-) btw. nekde sem videl psano 1,5M;1,0M;0,5M ale me stalo prvni centrum 0,5 takze ty cisla asi uz neplati

predem diky ..
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

1. ty cisla u hracu jsou vykon, ze ktereho se pak pocitaji ty procenta pro obranu, zalohu a utok a pricte se k tomu este nalada v tymu.

2. vyska a vaha sou podle me k nicemu, mam hrace, kterej meri 1,65m a vazi 65kg a ma hlavicky 97% a silu 96%.

3. vyhodny to je jen nekdy, protoze ty hrace musis preplatit.....

4. Ja teda takovej tym nemel, poikud se chces udrzet v G, musis hodne posilnit tym o co nejlevnejsi hrace, kteri alespon za neco stoji....

5. Tuhle otazku sem vubec nepochopil :oops:

6. vsechny centra stojej 500k, lisi se pouze poctem dni, kdy se stavi. Zakladni: 20dni, profesiolnalni 60dni a hypermoderni 80dni.
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

a ktem hackarum, za 2mesice budou ty hraci na max, ja bych nikoho neprodaval (jen stary a s nizkou skrytou)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

frankie_doparoma wrote:a ktem hackarum, za 2mesice budou ty hraci na max, ja bych nikoho neprodaval (jen stary a s nizkou skrytou)
jj, nikoho neprodavat, jen pouze nakoupit pak opor pro zacatek...
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
m4gor
Assistant Manager

diky:-)

Post by m4gor »

diky za odpovedi
Last edited by m4gor on Sat Aug 05, 2006 6:32 am, edited 1 time in total.
m4gor
Assistant Manager

reakce

Post by m4gor »

Tiger Baros
1. ty cisla u hracu jsou vykon, ze ktereho se pak pocitaji ty procenta pro obranu, zalohu a utok a pricte se k tomu este nalada v tymu.
mam tomu rozumet tak, ze z vlastnosti co ma hrac se nejakym zpusobem vyhodi cislo vykonu a dal se pracuje s vykonem ze kteryho vyjde cislo formace a dal uz se pracuje jen s cislama formace? to je divny, kam se podely hlavni skilly? a ta vyska me taky trapi, proc by se s ni engine generoval, kdyz by byla k nicemu?:-)
zherdev83

Post by zherdev83 »

zdarec borci ,chci se zeptat co jsou to ty skryty vlastnosti?a jeste bych potreboval vedet jak a jestli to vubec jde hracum srazit agresivitu(treba treninkem nebo podobne)
m4gor
Assistant Manager

2 dotazy

Post by m4gor »

zherdev83
zdarec borci ,chci se zeptat co jsou to ty skryty vlastnosti?
tak ta skryta vlastnost me taky dost zajima

aa jak mam verit spmt vypoctum, napriklad pri rozsireni stadionu to tam rve jakejsi prodej na stadionu coz si nejak neumim vysvetlit (zvlást když je to ve vysi PočetRozsirenychMist*PocetZapasu(15)*Cena(15e))
m4gor
Assistant Manager

odpoved

Post by m4gor »

zherdev83 wrote:zdarec borci ,chci se zeptat co jsou to ty skryty vlastnosti?a jeste bych potreboval vedet jak a jestli to vubec jde hracum srazit agresivitu(treba treninkem nebo podobne)
nee agresivita nejde zadnym zpusobem ovlivnit (to uz vim :D ) je to proste vlastnost toho hrace jako napr vyska
Lucius

Post by Lucius »

Jde nejak zrusit pratelak??Nebo proste jak si neunavit a nic zadny hrace??Protoze mam na zitra dva pratelaky,ale zranilo se mi vic hracu a nechci posilat dalsi...
Nebo jde treba do zapasu poslat jen jednoho hrace nebo tak??Kdyz tam ostatni nenastavim nehodi mi to tam jiny??
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”