sambata pe 29 septembrie, etapele cu programarile pentru Divizia B si C vor fi afisate cel atrziu miercuri, pentru divizia A au fost afisate pe adresa www.crsp.cabanova.rokerosene wrote:Cand incepe noua editie?Dupa terminarea sezonului de SCPJ?
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
warchilde , mosmartin , prieteni , faceti si voi un semn in ce divizie jucati
comunitatea asta a Campionatului Romaniei de SoccerProject - Liga I , II si III a devenit mare si frumoasa
si abia reusesc sa ma acomodez cu cei mai noi colegi din divizia I ,intelegi
intelegi
intelegi
cit despre promovare sau cum se face asta intrebati colegi cu experienta , vezi "bizone" sau chiar pe mine
iar despre cum se retrogradeaza intebati-l pe "napoleonard"
ca el e cel mai avizat si in masura sa va povesteasca cum se face

Si mie mi se pare ca te complici si ca mai bine ramane asa.
Poti doar sa tragi eventual la sorti doar echipele care promoveaza/retrogradeaza/noi inscrise fara a schimba celelalte echipe din seriile respective.
Asa fiecare stie unde si cum sta.
SorinTM: deocamdata sunt in H dar am sa vina dupa voi repede. E destul de greu promovatul in A si aici.
Poti doar sa tragi eventual la sorti doar echipele care promoveaza/retrogradeaza/noi inscrise fara a schimba celelalte echipe din seriile respective.
Asa fiecare stie unde si cum sta.
SorinTM: deocamdata sunt in H dar am sa vina dupa voi repede. E destul de greu promovatul in A si aici.
-
- Member of the Soccer Project Association
M-am gandit la o formula pentru cei promoveaza din Div.C in Div.B
1C.1 + 2C.2 + 3C.1 + 4C.2 se duc in B.1
1C.2 + 2C.1 + 3C.2 + 4C.1 se duc in B.2
Pentru cei care retrogradeaza din B in C nu pot sa fac o asemenea formula din cauza ca in fiecare sezon vor fi inscrieri pentru Div.C, si este posibil ca ea sa fie marita
1C.1 + 2C.2 + 3C.1 + 4C.2 se duc in B.1
1C.2 + 2C.1 + 3C.2 + 4C.1 se duc in B.2
Pentru cei care retrogradeaza din B in C nu pot sa fac o asemenea formula din cauza ca in fiecare sezon vor fi inscrieri pentru Div.C, si este posibil ca ea sa fie marita
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Team President