Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mantel »

frankie_doparoma wrote:
tomkycz wrote:Mě s tím frenkie taky nehorázně vytáčí 8)
to me tesi 8) :oops:
Tak je to jasné, sereš s tím všechny, hlavně ty co utratili za beránky nehorázné prachy a ty je teď porážíš s těmi svými prasaty. Ale nikdo z nich to nechce přiznat.
P.S. Mě zatím nesereš, ale je jen otázka času, kdy začneš.
mantel

Post by mantel »

Tak dnes v Áčku zajímavé výsledky. Mccgrady dneska odnesl zmrtvýchvstání SAMPDORIQ a získal jen bodík. Florin mohl mít namále po přímé redce a nasazení hráče s výkonem 62 (evidentně šetřil to nejlepší na zítra), nicméně Kateřina dnes vypouštěla, což bylo jeho velké štestí. Zítra Damned s Dinamem, jsem zvědavý na výkony a odvahu managerů, jak osolí agresi, rozhodčí 78% už může taky vystrčit růžky. Ve čtvrtek hraje hvězdný Damned u mně a bude to velká sláva. Den předtím hraje pohár, což může trochu otupit rozdíl ve kvalitě kádrů a VDP by taky mohla udělat svoje. Zkusíme něco urvat.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

já zkusím zítra urvat nějaké body doma se Sampdorií, ale s mojí morálkou to bude těžké..... zatím se to nevyvíjí moc pozitivně, chybí mi Mantelova klika ;-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tomkycz

Post by tomkycz »

PaTTTTrick wrote:já zkusím zítra urvat nějaké body doma se Sampdorií, ale s mojí morálkou to bude těžké..... zatím se to nevyvíjí moc pozitivně, chybí mi Mantelova klika ;-)
no kamaráde teď už to budeš mít asi hodně těžké. Nad čárou už nevidím moc týmů, které by si chtěli s tebou prohodit pozice :? O Mantelovi nepochybuji, my už to taky nehodláme nějak výrazně posrat, tak si vyber. Každopádně budeme držet palce :!:
mantel

Post by mantel »

PaTTTTrick wrote:já zkusím zítra urvat nějaké body doma se Sampdorií, ale s mojí morálkou to bude těžké..... zatím se to nevyvíjí moc pozitivně, chybí mi Mantelova klika ;-)
Místo kliky, kterou beztak nemám, ti můžu půjčit veslo :mrgreen:
tomkycz

Post by tomkycz »

hmm tak vlna zranění pokračovala i dnes dvěmi zraněními, což nám ve venkovním zápase nedalo šanci pomýšlet na bod, pro který jsme si původně jeli. I tak je jasné, že po polovině sezóny budeme držet pátý flek s nevelkou ztrátou na čelo ( krom lídra ) a solidním náskokem na pásmo sestupu. Druhá půle pro nás bude rozhodně náročnější a bodově slabší...

U Mantela jsem dneska čekal, že to aspoň zkusí, když měl včera volný los 8)

The Gunners FC 4 - 3 Litomerice losers Club de Fotbal

výkony: 146:144
mantel

Post by mantel »

tomkycz wrote:hmm tak vlna zranění pokračovala i dnes dvěmi zraněními, což nám ve venkovním zápase nedalo šanci pomýšlet na bod, pro který jsme si původně jeli. I tak je jasné, že po polovině sezóny budeme držet pátý flek s nevelkou ztrátou na čelo ( krom lídra ) a solidním náskokem na pásmo sestupu. Druhá půle pro nás bude rozhodně náročnější a bodově slabší...

U Mantela jsem dneska čekal, že to aspoň zkusí, když měl včera volný los 8)

The Gunners FC 4 - 3 Litomerice losers Club de Fotbal

výkony: 146:144
Analýza výkonů po pondělní lize ukázala marnost případné snahy o bod, navíc mizerný rozhodčí nedal šanci na překvápko. A o případný bod za haluzovou remízu při mnohem slabším výkonu (což je věc, která se v Áčku stává častěji, než by měla) určitě nemám zájem, takový by mě vůbec netěšil. Priorita týdne mě čeká ve čtvrtek.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tomkycz wrote:
no kamaráde teď už to budeš mít asi hodně těžké. Nad čárou už nevidím moc týmů, které by si chtěli s tebou prohodit pozice :? O Mantelovi nepochybuji, my už to taky nehodláme nějak výrazně posrat, tak si vyber. Každopádně budeme držet palce :!:
jo jo, ted už je to dost špatný.. morálka se tuto sezonu již někam aspon k 80% nevrátí, takže sestup se zdá být jistotou, ale přesto ještě doma zkusím trochu provětrat stojaté vody a třeba bude někdo vyprodávat :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tomkycz

Post by tomkycz »

tak dnes hodně dobře Mantel, doma proti Damned 151 a proti soupeřovým 148 to nestačilo na výhru, škoda. My doma očekávaně prohráli s lídrem, Mccgrady veze bod od Foresty...

Druhá půle bude pro nás těžší než první... :?
mantel

Post by mantel »

Dnešek mě hodně zklamal, staříci vymáčkli skvělý výkon a přesto to zase na výhru nestačilo. :cry: Není to poprvé, co +3 doma nestačilo na výhru a záchrana tím bude zase o něco složitější. No nic, flintu do žita nehážu a záchranu zkusím. Uvidíme jestli umí CML nastavit mému týmu i přivětivější tvář než jakou zatím nastavuje tuto sezonu. :)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Rumuni sa zase raz predviedli... :roll:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

hm taky jsem koukal, jsem si rikal co ta rumunka musela zahrat ze vyhrala venku.... :roll:
jsem myslel ze ta Foresta hraje fer...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tomkycz

Post by tomkycz »

Hippopotamus wrote:Rumuni sa zase raz predviedli... :roll:
nezbývá, než dostat forestu pod čáru 8) ( a pak damned ) 8)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tomkycz wrote:
Hippopotamus wrote:Rumuni sa zase raz predviedli... :roll:
nezbývá, než dostat forestu pod čáru 8) ( a pak damned ) 8)
rád bych napsal, že se o to zítra pokusím, ale snaha nestačí :-))
mantel

Post by mantel »

+1 tradičně na výhru nestačilo, začíná mě ten CML pěkně srát. Los mám ke konci pekelný, co nezískám teď už se mi nepodaří nahonit, začíná to vypadat pěkně blbě s mým setrváním v nejvyšší divizi. :(
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”