Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
dar diferenta intre amical si oficial nu e acolo ...
la orice meci moralul creste cu 5% pentru cei care joaca
la meci oficial scade cu 5% celor ca nu joaca
la meci amical scade cu cca 1% celor care nu joaca.
Pana acum asa era. fac un copy paste dupa X-Tenzo, mesaj scris ieri pe general:
la orice meci moralul creste cu 5% pentru cei care joaca
la meci oficial scade cu 5% celor ca nu joaca
la meci amical scade cu cca 1% celor care nu joaca.
Pana acum asa era. fac un copy paste dupa X-Tenzo, mesaj scris ieri pe general:
de unde ai tu informatia ca ar creste cu 10% la meci oficial?X-Tenzo wrote:You wil lose approximately between 0.50% / 0.75% for a friendly match, 0.75% / 1.0% for a friendly cup, and 5% for a league or cup match. The players who play a match, will gain always 5% of moral, it doesn't matter witch match they play. Frc, friendly, cup or league, it's all the same.
-
eu stiu ca la oficiale creste cu 5% si la amicale la fel.scade doar cu 1 % la amicale si 5% la oficiale.celor care joaca in meciul de liga nu le scade moralul la primul meci de dupa daca e amical ci abia incepand cu al doilea meci.conditia e cu totul altceva.cresc si scad in functie de varsta si cresterea e de 10% intre 20 si 30 de ani parca.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
-
nu te bucura pra mult ca sigur ala din C a folosit ce-a mai slaba echipa ca sa iasa din cupa , ca sa nu-i ingreuneze campionatuBlack_eagle wrote:deci nu-mi vine sa cred. am eliminat pe unul din C din cupa......cand am vazut cu cine picasem mi-o venit sa mor si acuma l-am scos din cupa.....super super. urmatorul i unu din G. victima sigura....i clar... nu mai merge sa stau in H. tre sa promovez
-
- Team President
Esti in H si ai eliminat pe unu din C ? Foarte mare noroc ai avut...Black_eagle wrote:deci nu-mi vine sa cred. am eliminat pe unul din C din cupa......cand am vazut cu cine picasem mi-o venit sa mor si acuma l-am scos din cupa.....super super. urmatorul i unu din G. victima sigura....i clar... nu mai merge sa stau in H. tre sa promovez

-
asta e foarte posibil. la fel de adevarat i( acu vad) ca o jucat cu 0 agresivitate in timp ce eu am pus 100(desperate times call for desparate measures)cat despre noroc... .. mi-ai vazut textul propriu din profil din joc?:"No Ammount Of Planning Can Replace Dumb Luck ". Meciul asta dovedeste ca nu exista fraza mai adevarataKosmin wrote:nu te bucura pra mult ca sigur ala din C a folosit ce-a mai slaba echipa ca sa iasa din cupa , ca sa nu-i ingreuneze campionatuBlack_eagle wrote:deci nu-mi vine sa cred. am eliminat pe unul din C din cupa......cand am vazut cu cine picasem mi-o venit sa mor si acuma l-am scos din cupa.....super super. urmatorul i unu din G. victima sigura....i clar... nu mai merge sa stau in H. tre sa promovez

-
inca esti la inceput. erau multi de aici de pe forum care nu stiau cum sa iasa din cupa (chiar de prin divizii superioare) si jucau uneori si cu jucatorii pusi pe alte posturi numai ca sa fie siguri ca ies din cupa. asa ca daca a vrut omul sa iasa ... a iesit. nu-ti stiu echipa ca sa vad meciul sa ma pronunt dar na ... daca ai scos suma liniilor sub 115-120 este foarte probabil ca de asta ai castigat, pentru ca el nu a vrut sa mai continue in cupa. pentru ca o echipa de C ar trebui sa scoata 115-120 si cu echipa a 2-a la 0 agresivitate.
-
nici eu nu is disperat sa raman in cupa... dar i meci oficial, fac mult mai multi bani decat in rest,mai creste si rating-ul( meciul asta am facut 180 k desi am fost in deplasare).Deportivo_TSK manager echipa:Royal Syña Móntevidéo. niciodata nu am priceput cum vine asta cu "suma liniilor" eu ma uit doar la cat am scos pe linii si cat o scos fiecare jucator

-
-
- Team President
Intrebarea nu era adresata tieBlack_eagle wrote:m-ai inteles gresit. nu vreau sa ies din cupa dar nici nu-i un dezastru daca is eliminat

deci...?erau multi de aici de pe forum care nu stiau cum sa iasa din cupa (chiar de prin divizii superioare) si jucau uneori si cu jucatorii pusi pe alte posturi numai ca sa fie siguri ca ies din cupa