2 FK Raduzza
3 Fc Mantel
4 FC Crue Olomouc
pokusím se bojovat o druhé postupové místo za Mantelem (předpokládám), nevím jak mě to bude vycházet s ligou ale těším se po dlouhé době na turnajové zápasy s partou z fóra

Moderator: Czech Moderators
Takhle optimisticky to nevidím, ale postoupit každopádně chci.Papa Bouba Diop wrote:1 Valcíři Chomutov C.F.
2 FK Raduzza
3 Fc Mantel
4 FC Crue Olomouc
pokusím se bojovat o druhé postupové místo za Mantelem (předpokládám), nevím jak mě to bude vycházet s ligou ale těším se po dlouhé době na turnajové zápasy s partou z fóra
oliwapol wrote:Pane jo to je skupina,před pár měsíci nabušená jak svin,ale momentálně ne. A asi velice brzy se k vám připojímDajo wrote:Skupina 4.
1 ACS Pardubice
2 No Boost
3 FK Laugaricio
4 Stratovarius
Možno aj postúpime.
to jo, čtyři zranil, tři zhmoždil a Litoměřice, ty zesměšnilAtaner wrote:Nakonec hrdinou zápasu se stal náš ošetřující lékař..![]()
JPD 5:0 Litomerice losers Club de Fotbal
Zdravím Crue, neboj, ja som na tom rovnako...dáme šancu súperom, nech si tentokrát na nás zgustnúcrueface1 wrote:Tak po dlouhé době tu píšu..No,jde o to,jestli budu stíhat nastavovat sestavy,ale ta moje parta slátanin moc velkých úspěchů nedokáže..uvidíme,no:)
Jo přesně tak Crue..vůbec se nebudeme zlobit..Milko wrote:Zdravím Crue, neboj, ja som na tom rovnako...dáme šancu súperom, nech si tentokrát na nás zgustnúcrueface1 wrote:Tak po dlouhé době tu píšu..No,jde o to,jestli budu stíhat nastavovat sestavy,ale ta moje parta slátanin moc velkých úspěchů nedokáže..uvidíme,no:)
No aby ne,dyť jsem na Tebe zahrál nemilosrdných 83!Mazzy wrote:No mě zatím moc mí kolegové nedovolili. Jak Oliwa, tak Palo mě vyprovodili s pořádnou nadílkou. Skore 12:1 v náš neprospěch je nelítostné.