Škoda,už sa to zaplnilo , ale pridávam si Ťa do kontaktov a na budúce pozvánka dorazí v prvej vlne.duffy wrote:Čau, je ještě místo?
duffy

Moderator: Czech Moderators
Škoda,už sa to zaplnilo , ale pridávam si Ťa do kontaktov a na budúce pozvánka dorazí v prvej vlne.duffy wrote:Čau, je ještě místo?
duffy

The Last Mohycan  B.2 - 1
 The Last Mohycan  B.2 - 1 

Do prdele, to si Dajo zo mňa robí srandu?tomkycz wrote:náročná skupina, ještě horší protiskupina...
1 Tvaruzkynatvrdo
2 Litomerice losers Club de Fotbal
3 The Last Mohycan
4 Noldor
X
1 FK VIKTORIA OREŠANY
2 Mccgrady City Football team
3 Macropus Ultras Mania
4 ŇOUMÍCI

Jo bude to zajímavé.Hippopotamus wrote:Do prdele, to si Dajo zo mňa robí srandu?tomkycz wrote:náročná skupina, ještě horší protiskupina...
1 Tvaruzkynatvrdo
3 The Last Mohycan
4 Noldor
X
1 FK VIKTORIA OREŠANY
3 Macropus Ultras Mania
4 ŇOUMÍCI

No, bude to zaujímavéHippopotamus wrote:Do prdele, to si Dajo zo mňa robí srandu?tomkycz wrote:náročná skupina, ještě horší protiskupina...
1 Tvaruzkynatvrdo
3 The Last Mohycan
4 Noldor
X
1 FK VIKTORIA OREŠANY
3 Macropus Ultras Mania
4 ŇOUMÍCI
 S Hippom si snáď zahrám prvýkrát
 S Hippom si snáď zahrám prvýkrát 
 4 dny strávený na Rock for people a pozvánku jsem nějak prokalil
  4 dny strávený na Rock for people a pozvánku jsem nějak prokalil 
 vstup do turnaja na jednotku
 vstup do turnaja na jednotku  Treba však podotknúť, že tomkycz mal dnes rozhodne viac priorít ako ja, preto aj ten výkon z jeho strany bol už len priemerný...
 Treba však podotknúť, že tomkycz mal dnes rozhodne viac priorít ako ja, preto aj ten výkon z jeho strany bol už len priemerný... 
 Bobr zápas vypustil, takže 3 body nebol problém získať.
 Bobr zápas vypustil, takže 3 body nebol problém získať. 
 Ako už Milko avízoval dopredu, zápas mi pustil, takže 3 body ostávajú doma.

Gratulka HippoHippopotamus wrote:Doplním za Milka 3.kolo
Noldor 2 - 0 The Last Mohycan (144 - 126)
Pre doplnenie, Bobr pustil zápas aj mne, výhra 4:0 tak bola povinnosťou, u Tomkyča som bol slabšom výkone (143-140) uhral remízu 0:0, takže so 7 bodmi po 3 zápasoch sa vyhrievam na priebežnom 1.mieste v skupine
 Doma sľubujem kvalitnejšiu odvetu
 Doma sľubujem kvalitnejšiu odvetu 
 tomkycz pošetril hráčov na ligu a tak sme tušili, že to s nami dopadne zle. Aj sa tak stalo
 tomkycz pošetril hráčov na ligu a tak sme tušili, že to s nami dopadne zle. Aj sa tak stalo  Vyzerá to, že z tejto ťažkej skupiny nepostúpime...
 Vyzerá to, že z tejto ťažkej skupiny nepostúpime...ale měli jsme nahnáno, uffMilko wrote:4. kolo
Litomerice losers Club de Fotbal 3-2 The Last Mohycan (144 - 141)
tomkycz pošetril hráčov na ligu a tak sme tušili, že to s nami dopadne zle. Aj sa tak stalo
Vyzerá to, že z tejto ťažkej skupiny nepostúpime...