Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 28 - Playoff - přituhuje
Stejne jako v semifinale favoritem nebudem
Tak snad lze jen doufat, ze se podarila volba terminu
Varianta pro Valcire byla snada, pro frenkice, kdyz sem to nechtel hrat az v druhe pulce ledna padla volba tedy na sobotni dvojzapas 
Na ceste do propadliste dejin.
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
tomkycz: diky, ale nevim teda, jestli postrachem tak maximalne jen Mince (a to jeste takovym divnym postrachem kdyz jsem ji nikdy nevyhral)
na konci minule sezony jsem chtel dojit co nejdal v Proutnikovi, Perle, Bubnu a Minci a vsude krom Mince jsem vypadl ve 1/4finale
s tou tymovkou nevim, poradne jsem to nezkoumal, jen jsem koukal na posledni trejd a ten byl pred tejdnem...
acskncl: ja jsem s tim terminem celkem spokojen, i kdyz teda zrovna jsem se pustil do mensiho omlazeni kadru a tak buh vi jak bude vypadat nalada v tu sobotu, ale uvidime
na konci minule sezony jsem chtel dojit co nejdal v Proutnikovi, Perle, Bubnu a Minci a vsude krom Mince jsem vypadl ve 1/4finale
s tou tymovkou nevim, poradne jsem to nezkoumal, jen jsem koukal na posledni trejd a ten byl pred tejdnem...
acskncl: ja jsem s tim terminem celkem spokojen, i kdyz teda zrovna jsem se pustil do mensiho omlazeni kadru a tak buh vi jak bude vypadat nalada v tu sobotu, ale uvidime
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Tak ono pri tvej blokacich neslo moc spekulovat, jinak by se to hralo opravdu, az nekdy v druhe pulce ledna. No uvidime jaka bude tvoje spokojenost az ve 22h vybehne 100/100 sestavafrankie_doparoma wrote:tomkycz: diky, ale nevim teda, jestli postrachem tak maximalne jen Mince (a to jeste takovym divnym postrachem kdyz jsem ji nikdy nevyhral)
na konci minule sezony jsem chtel dojit co nejdal v Proutnikovi, Perle, Bubnu a Minci a vsude krom Mince jsem vypadl ve 1/4finale![]()
-
frankie_doparoma
aby na tebe taky nevybehlo 100/100 
-
pupajdi13

.......

SEMIFINÁLE
rudá mašina..... 1 : 0..... PC Bonner
145 : 144
Rozhodčí "bábovka" pustil oba týmy do hry 100/100 s agresí aniž by se do zápasu nějak vměšoval, jsou z toho pěkné výkony a nakonec i těsný výsledek jak ve výkonu,tak i ve výsledku.
Tipoval jsem před zápasem ,že se ještě Patréze vzepne a postup ze svého týmu vymáčkne , leč mašina byla rezolutně proti,.
Gratulace do Kostelce.
FK Hash Rohatsko..... 1 : 0..... Valcíři Chomutov C.F.
147 : 145
Výsledkem 1 : 0 skončil i druhý semifinálový špíl.....mistrovsky to sehrál opět Frenkič a dokázal do kabin odcházet po zápasem s vítězstvím i se všemi 11ti hráči,kteří si poctivě rozdělili každý jednu žlutou.
Poraženecké nálady před zápasem tak vzaly za své a Hash je podruhé za sebou ve finále.
Dokáže tentokrát už dotáhnout své tažení?....to uvidíme ve "sparťanském" derby 5.1.2013 v 22h
Každopádně velká gratulace Frenkičovi.
-
pupajdi13

.......

FINÁLE
.......................vs....................
.....................rudá mašina.........................................vs.........................FK Hash Rohatsko
5. 1. 2013 - 22h Chrám Letná
rozhodčí - Percy Avila 65%
Vítěz 22 ročníku ....vs...poražený finalista lonského ročníku.( oba týmy slíbily připravenost do zápasu ve 22h 100/100 )
-
frankie_doparoma
ja nic nesliboval, jen jsem tu moznost nezavrhnul;)pupajdi13 wrote:( oba týmy slíbily připravenost do zápasu ve 22h 100/100 )
-
Papa Bouba Diop
Velká gratulacefrankie_doparoma wrote:omlouvam se za ty porazenecky reci, vim ze to vypada blbe, jako ze si delam jen alibi a kdyz prohraju tak se nic nedeje.... uz nikdy pred zapasem nebudu nikomu gratulovat k vyhre (dokonce jsem vcera uvazoval ze to vypustim uplne a soustredim se na zapasy predtim kde jsou sice teprv skupiny, ale zas tam se hraje o €ura...)
v tejdnu jsem si pocital potencionalni maximalni vykony, s papou nas delili jen setiny
ja vcera a dnes po jednom transferu, treti zapas ten den, valciri prvni, s plnou naladou
mel jsem mit horsi vykon i kdyz by jsme oba dohrali v 11ti, myslel jsem ze me muze zachranit jen prima redka a nebo zraneni bez nahrady u soupere, nic z toho se nestalo a ja mam lepsi vykon![]()
FK Hash Rohatsko 1 - 0 Valcíři Chomutov C.F.
147:145
s postupem jsem vubec nepocital, takze jsem se ani nepripravil na finalovej los, ale nevadi, dam si s Masinou tu sobotu dvojzapas, budu spokojen kdyz aspon jeden vyhraju ja
tluchuba: jo ty ses tady moje jedina radost
Frankie mě aspon tímhle o dost ulehčil rozhodování...
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
frankie_doparoma
Re: Šlechtická Mince 28 - FINÁLE (rudá mašina - FK Hash Roha
diky za gratulaci,
je mi velkou cti (a zaroven me mrzi) ze jsem se stal poslednim souperem a zaroven katem zlate generace Valciru, doufam v brzky navrat na vrcholovou scenu espé, gl v prestavbe
je mi velkou cti (a zaroven me mrzi) ze jsem se stal poslednim souperem a zaroven katem zlate generace Valciru, doufam v brzky navrat na vrcholovou scenu espé, gl v prestavbe
Kdepak od nas to bylo jen postouchnuti soupere, kdyby se chtelo hrat 100/100 vyberu jinej termin, vyhazovat trenera, nebo prodluzovat smlouvy na turnaj se u nas nikdy nedalo a delat nebude.pupajdi13 wrote:
.......
FINÁLE
.......................vs....................
.....................rudá mašina.........................................vs.........................FK Hash Rohatsko
5. 1. 2013 - 22h Chrám Letná
rozhodčí - Percy Avila 65%
Vítěz 22 ročníku ....vs...poražený finalista lonského ročníku.( oba týmy slíbily připravenost do zápasu ve 22h 100/100 )
-
pupajdi13
Dnes večer final match.....bude následovat sumář a pevný termín dalšího "29" ročníku + odhalení specialní edice na výroční "30" ročník,.
Nu nic dobreho nas neceka, spasit nas muze jen zazrak

-
frankie_doparoma
to je moje hlaska 
-
tomkycz
frenkie gratulace k výhře ale taky k výkonu
149 s redkou ujde 
-
palo
Taky jsem na to zíral...tomkycz wrote:frenkie gratulace k výhře ale taky k výkonu149 s redkou ujde