až nebudu línej předělat všechny platy, taky to tak budeTiger Baros wrote:aha, mě to ale přijde celkem hodněACS wrote:Asi že dal tak málo za platy, jinak fakt nevim![]()
SPC Czech Tigers-Diablo 0-6 Platy hráčů:
- plat: € 0
- bonus za vítězství: € 0

Moderator: Czech Moderators
až nebudu línej předělat všechny platy, taky to tak budeTiger Baros wrote:aha, mě to ale přijde celkem hodněACS wrote:Asi že dal tak málo za platy, jinak fakt nevim![]()
No já už nedal € na platech několik sezon - teda pokud se mi zrovna nepodaří vyhrát v lize na SP týmem - ale to pak výjde zhruba na 11*600,-€happyna17 wrote:až nebudu línej předělat všechny platy, taky to tak budeTiger Baros wrote:aha, mě to ale přijde celkem hodněACS wrote:Asi že dal tak málo za platy, jinak fakt nevim![]()
Kyu-san wrote:Naopak maximálně 300€, ne?
bonus = dvojnásobek platuPaTTTTrick wrote:.. jinak taky jsem už přemýšlel o těch platech bud 0/ vysoký bonus a nebo 0/0 + vysoký podpis.... ale jsem nějak líný počítat co je výhodnější. Nemáte to někdo spočítaný?
Happyno17? Tigerinho?... ostatní?
No ale když je plat 0, tak v přáteláku a turnaji neplatíš nic - bonus se nevyplácífifina.5 wrote:při přátelaku platíš hráči nějaké procento z platu,nejméně však 300 ne![]()
Ono je to těžký - to by byl námět na diplomovou práci z ekonomiePaTTTTrick wrote:.. jinak taky jsem už přemýšlel o těch platech bud 0/ vysoký bonus a nebo 0/0 + vysoký podpis.... ale jsem nějak líný počítat co je výhodnější. Nemáte to někdo spočítaný? ... ostatní?
no prece platit nekomu za samy prohry, to je hodne zajimavy,nee?Tiger Baros wrote: a co je na tom zajmavýho?
však to,že všihni na jeden den,respektivě že všem zbýva den je právě ta zajímavost,né to že je jich 5kopeckar wrote:
No jo ale všichni jen na 1 den.
Thomas25 wrote:můžete sem někdo hodit screen nejlepších hráčů SP?