Divize A

Moderator: Czech Moderators

Mccgrady
Team President

Re: Divize A

Post by Mccgrady »

sexy kote wrote:
Mccgrady wrote:
frankie_doparoma wrote:Uprimnou soustrast mccgrady :|
takovahle porazka boli, navic zrovna s nim....
Děkuji, celkem tu lítost i potřebuji. Své nasrání bych přirovnal prohranému finále Hernán Cupu na penalty.

To ale bylo po výkonech 152-152 (hrál jsem u Foresty)
Dnes 152-142 a remíza...

Je vidět, že k celkovému vítězství nestačí jen managerský um, ale také notná dávka štěstí :-(
Blbý, ale dnes florin ten bod uhrál zaslouženě.
Do dnes jsem tě měl jako za super managerku, které jsem vždy přál, i přesto, co vyšlo na povrch....tvou větou co jsi dnes napsala jsi u mě ale teda skončila :!:
tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Post by tomkycz »

Mccgrady wrote: Do dnes jsem tě měl jako za super managerku, které jsem vždy přál, i přesto, co vyšlo na povrch....tvou větou co jsi dnes napsala jsi u mě ale teda skončila :!:
tak se hned nerozčiluj... to, že byla dělba bodů, rozhodla tvoje zahozená penalta. Kdybys proměnil, nebylo o čem se bavit. Takže z tohoto pohledu je to spravedlivá dělba bodů, ač to nepotěšilo doufám že celou CZ&SK komunitu...
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote:
sexy kote wrote: Blbý, ale dnes florin ten bod uhrál zaslouženě.
Do dnes jsem tě měl jako za super managerku, které jsem vždy přál, i přesto, co vyšlo na povrch....tvou větou co jsi dnes napsala jsi u mě ale teda skončila :!:
Jeden robí unáhlenejšie závery ako druhý :roll:
Last edited by Hippopotamus on Tue Apr 02, 2013 2:45 pm, edited 4 times in total.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

mccgrady : a v cem je to jiny kdyz ti sexykote napise ze si florin boda s tebou zaslouzil (a mel o 10 horsi vykon) a kdyz ti si mi napsal ze jsem zaslouzene remizoval s tigrem (a mel jsem o 7 lepsi vykon)? :p

to je to vase zaslouzene-nezaslouzene, pro vsechny platej stejny podminky, random je pro vsechny stejnej, zaslouzi si vyhrat ten kdo vyhral a remizovat ten kdo remizoval a tim to hasne

jasny ze jsou proste zarezy ve stylu mas o 10lepsi vykon a nevyhrajes, v 5. minute dostane tvuj hrac primou redku atd. ale to jsou jen maly vykyvy na krivce ktera je pro vsechny stejna....nevim co resite....

btw. ten denicek berusek je tu tak proflaklej uz ze by si ho mohla vydat knizne :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
sexy kote

Post by sexy kote »

Elyas Jufriyanto ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Andrés '76,9' Aranalde. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.
Chycená penalta = zasloužený zisk bodu i přes výrazně horší výkon. Bod má zasloužený i když ho mám na seznamu neoblíbených manažérů. Tady můžeš nadávat pouze sám sobě.
Kdyby United obě své zahodila, tak Tomky vyhrál zaslouženě i přes horší výkon.
sexy kote

Post by sexy kote »

tomkycz wrote:
Mccgrady wrote: Do dnes jsem tě měl jako za super managerku, které jsem vždy přál, i přesto, co vyšlo na povrch....tvou větou co jsi dnes napsala jsi u mě ale teda skončila :!:
tak se hned nerozčiluj... to, že byla dělba bodů, rozhodla tvoje zahozená penalta. Kdybys proměnil, nebylo o čem se bavit. Takže z tohoto pohledu je to spravedlivá dělba bodů, ač to nepotěšilo doufám že celou CZ&SK komunitu...
Nepotěšilo :( , ale bohužel za takové chyby se platí a zlobit se může pouze sám na sebe.
tomkycz

Post by tomkycz »

8) po upozornění hippa mažu :wink: je škoda, že se mi nepovedlo aspoň jednu penaltu chytit, taková šance, dvě penalty za zápas, a nic... :roll:
Last edited by tomkycz on Tue Apr 02, 2013 2:50 pm, edited 1 time in total.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tomkycz wrote:8) po upozornění hippa mažu :wink:
:mrgreen: teraz ma budú nenávidieť
...new beginning...

frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

sexy kote wrote:Elyas Jufriyanto ukázal, proč je tak skvělým gólmanem, když zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráčem Andrés '76,9' Aranalde. Penalta nebyla až tak špatně kopnuta, ale gólman vystihl její směr.
Chycená penalta = zasloužený zisk bodu i přes výrazně horší výkon. Bod má zasloužený i když ho mám na seznamu neoblíbených manažérů. Tady můžeš nadávat pouze sám sobě.
Kdyby United obě své zahodila, tak Tomky vyhrál zaslouženě i přes horší výkon.
s timhle slovem uz jdete vazne do rite
tymu xxx prijde z centra junior kterej se vytrenuje a proda se za 70M
tymu yyy neprijde desetkrat za sebou junior
tym xxx tech 70M napumpuje do kadru
tym yyy nema co investovat a tak ma slozen tym prevazne z puvodnich hracu
tyhle dva tymy se proti sobe utkaji, tym xxx poda vykon 150 tym yyy poda vykon 130 a je z toho remiza
je snad zaslouzena pro tym yyy protoze tym xxx mel oproti nemu shodou okolnosti vyhodu na zisk penez ze svyho centra a tak si zaslouzi tym yyy zremizovat?!?!¨
a nebo jinak, tym xxx s vykonem 150 vyhraje, je to snad nezaslouzeny protoze mel randomovou vyhodu zisku 70M.......

omfg, nehrajte si tu furt na bohy a nesudte co je zaslouzeny a co ne, jedinej buh je soccerpoject a ten vynasi verdikty
ukopal si bod? je zaslouzenej? je protoze ho mas
prohral si? tak asi zaslouzene, kdyz si prohral.......

nebyl bych si tak jistej....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tomkycz

Post by tomkycz »

už bych to nechal být akorát z toho bude mít někdo radost...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Myslím,že to tu dneska Frenkič v těch dvou příspěvcích shrnul naprosto správně , jasně a výstižně.

Já taky občas/dost často brečím , takže to znám,je to momentální stav flustrace , když se na to celé ale člověk dívá s odstupem,tak nemůže než potvrdit frenkieho slova.
Navíc mi přijde,že občas se tu v A topicu objevují příspěvky , které bych nazval až "nadpozemské" jako že já vím víc než sám vývojář hry.....což mi přijde dost usměvné a taky trochu laciné .....furt je to jen hra,která je nějak už roky nastavená a prostě ty situace přichází a přicházet budou.
Last edited by pupajdi13 on Tue Apr 02, 2013 4:29 pm, edited 1 time in total.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mantel

Post by mantel »

Celkem dost zvláštní diskuze. Taky jsem bral remízy po neproměněných penaltách vždycky jinak. Tento faktor náhody se dá do určité míry ovlivnit, nicméně je to stále o náhodě. Ale tahle náhoda ke hře patří, bez ní by to bylo jen počítání. Další náhody jsou zranění, ty taky ke hře patří. Ale když už do řiti zahraju lepší výkon, tak tam už to nemá v Áčku náhoda co dělat. K výhře v divizi A je prostě štěstí zapotřebí a MccGrady ho evidentně nemá. Není první a ani poslední a já osobně se nedivím, že je nasraný. Ale to je tak asi všechno, co se s tím dá dělat. Nicméně ještě stále není konec a stejný pešek může potkat i Adelin třeba v posledním kole, takže hlavu vzhůru, připravovat se co nejlépe na každé utkání a dál se uvidí...
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Kde je napsáno, nebo kdo, kdy a jak vykoumal že nařízená penalta je "jako gól" ať ji zahrávající tým promění nebo ne...??

Pořád se to tu umílá jako jasná neoddiskutovatelná pravda, tak nevím jestli mi pořád něco neuniká :wink:

Děkuji za odpověď.
Andrew - Sokol Čejč
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Sokol Cejc wrote:Kde je napsáno, nebo kdo, kdy a jak vykoumal že nařízená penalta je "jako gól" ať ji zahrávající tým promění nebo ne...??

Pořád se to tu umílá jako jasná neoddiskutovatelná pravda, tak nevím jestli mi pořád něco neuniká :wink:

Děkuji za odpověď.
Neomylná štatistika ;-)
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Zahozena penalta je vzdy chyba manazera. Jesi me pamet neklame, tak po nejakem turnaji v nedavne dobe Mccgrady od berusky dostal za svuj pristup k penaltam cocku, nasledne se tomu vysmal a tak byla jen otazka casu kdy na to dojede. V boji o nejcenejsi trofej ztrata bolestna, z ceskeho pohledu hodne nemila, ale kdo chce vyhrat nemuze delat chyby.
Na ceste do propadliste dejin.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”