Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Incredibil. Am facut un egal foarte nemeritat in deplasare la un contracanditat la locul 2. Uitati-va la meciul meu de azi din liga.
Pt. acest meci am inventat o tactica 4-5-1 deoarece RF(ala bun) shi 1CB erau suspendati. Am avut chiar shi 2 rezerve puse in meci shi tot am castigat.
Se vede clar ca trebuia sa castige.
Ma simt cel mai norocos om din liga mea.
In continuare locul 2. Ma bat la promovare.
Shi daca voi putea promova nu voi sta pe ganduri.
EDIT: Aici e meciul: http://www.soccerproject.com/game_repor ... ID=4601351
Pt. acest meci am inventat o tactica 4-5-1 deoarece RF(ala bun) shi 1CB erau suspendati. Am avut chiar shi 2 rezerve puse in meci shi tot am castigat.

Ma simt cel mai norocos om din liga mea.

In continuare locul 2. Ma bat la promovare.

Shi daca voi putea promova nu voi sta pe ganduri.

EDIT: Aici e meciul: http://www.soccerproject.com/game_repor ... ID=4601351
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
pai cu atac 11 cum sa dai gol unei aparari 38 ? chiar cu mijloc mai bun (53, fata de 40 adversarul), deci cu mai mult eocazii de gol, cine sa dea golurile ? eu zic ca egalul este echitabil.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
VINO IN REGIE!
-
nu as spune foarte nemeritat. ai folosit o echipa defensiva, iar la suma liniilor ai fost acolo, langa el. el 119 si tu 116. asa ca ... mi e pare normal egalul. chiar pot spune ca poate puteai scoate mai mult daca puneai agresivitatea un ... 30%.
Eu am castigat in deplasare la o contracandidata si am reusit sa ma distantez la 5 puncte de urmaritori, cele mai grele meciuri din liga fiind trecute deja. asa ca mai am de jucat cu echipe slabe. Am 9 victorii din 9, deja incep sa-mi pregatesc echipa pentru sezonul urmator din E.
Eu am castigat in deplasare la o contracandidata si am reusit sa ma distantez la 5 puncte de urmaritori, cele mai grele meciuri din liga fiind trecute deja. asa ca mai am de jucat cu echipe slabe. Am 9 victorii din 9, deja incep sa-mi pregatesc echipa pentru sezonul urmator din E.
-
Eu vroiam sa spun ca am avut noroc ca am facut egal.sircos wrote:pai cu atac 11 cum sa dai gol unei aparari 38 ? chiar cu mijloc mai bun (53, fata de 40 adversarul), deci cu mai mult eocazii de gol, cine sa dea golurile ? eu zic ca egalul este echitabil.
nu as spune foarte nemeritat. ai folosit o echipa defensiva, iar la suma liniilor ai fost acolo, langa el. el 119 si tu 116. asa ca ... mi e pare normal egalul. chiar pot spune ca poate puteai scoate mai mult daca puneai agresivitatea un ... 30%.
Aici ai dreptate totalul liniilor a fost oarecum apropiat.
Eu am pus agresivitate 0 deoarece credeam ca voi pierde shi am zis sa evit cartonasele galbene sau chiar rosii.(arbitrul era de 100%) shi ca sa nu zici ca nu puteam lua rosu uite aici un exemplu: la CB : http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=846827
Totusi meciul a fost acasa la el, a avut shi putina agresivitate fata de mine, shi a avut un stil ofensiv.
Stiu ca eu castigam meciuri cu adversari mai buni ca mine pt. ca meciul era acasa la mine. Asta cand adversarul avea totalul liniilor cu 1 sau 2 mai mare ca mine.
Dar egal in deplasare shi el sa fi avut shi suma liniilor mai mare shi agresivitate mai mare, cred ca trebuie ceva random shi noroc de partea ta.
-
am inteles acumcercel_jr wrote:Eu vroiam sa spun ca am avut noroc ca am facut egal.sircos wrote:pai cu atac 11 cum sa dai gol unei aparari 38 ? chiar cu mijloc mai bun (53, fata de 40 adversarul), deci cu mai mult eocazii de gol, cine sa dea golurile ? eu zic ca egalul este echitabil.

Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
VINO IN REGIE!
VINO IN REGIE!
eu cu 1-0 in deplasare. Insa is nervos ca am pus niste jucatori de vanzare gratis (din greseala) si pe unii s-au dat oferte deja !
Asta este. Oricum , doar unu era bun, in rest prastie . Dar nu mi0ar fi lipsit 100k in cont.
Sper sa nu mai fac asemenea greseli.

Sper sa nu mai fac asemenea greseli.
sez 16 : locul 5 in H
sez 17 : locul 2 (momentan) in H
sez 17 : locul 2 (momentan) in H
-
Victorie 2-1.
Sper , de fapt sunt sigur, ca o sa castig shi urmatorul meci.
Apoi, vineri, am un meci ceva mai greu.
In continuare locul 2. Cei din urma mea se mai bat intre ei shi sper sa ma indepatez de ei pe la cel putin 4 puncte. Pana acum erau 4 pe urma mea ,acum sunt doar 2. Sper sa se incurce shi ei.
Bafta.
Sper , de fapt sunt sigur, ca o sa castig shi urmatorul meci.

Apoi, vineri, am un meci ceva mai greu.
In continuare locul 2. Cei din urma mea se mai bat intre ei shi sper sa ma indepatez de ei pe la cel putin 4 puncte. Pana acum erau 4 pe urma mea ,acum sunt doar 2. Sper sa se incurce shi ei.
Bafta.
-
am batut in deplasare, cu 4-1. m-am desprins la 6 puncte de urmaritori. 10 meciuri 10 victorii jucand deja cu contracandidatele ... nu ma asteptam la asa ceva la primul sezon in F. La meciurile care le mai am ar trebui sa termin turul fara infrangere.
In cupa am maine meci cu una din G in deplasare, odihnesc doar 3 titulari care sunt mai "obositi". asa ca ma gandesc ca voi castiga.
bafta si voua
In cupa am maine meci cu una din G in deplasare, odihnesc doar 3 titulari care sunt mai "obositi". asa ca ma gandesc ca voi castiga.
bafta si voua
-
-
Moralul scade doar daca unul din staff nu a stat destul la echipa ta.Ka$mIR wrote:am batut, sper so tin tot asa in continuare...
Dar((( am facut o mare gresala am concediat coordonatoru de tineret si mi-a scazut moralu la toti jucatorii cu 10
Nu stiam pana akuma ca scade moralu daca concediezi coordonatorul.. deh.. sper sa bat etapa viitoare
Asa parca iti spune cand vrei sa concediezi unul din staff, c iti scade moralul la jucatori .