to byla špatně položená otázka, zeptat se musíš mě a já ti to pak zařídímMazzy wrote:Tak zitra to vypukne. Pupi co chces za to, kdyz me pustis do ctvrtfinale?

Moderator: Czech Moderators
to byla špatně položená otázka, zeptat se musíš mě a já ti to pak zařídímMazzy wrote:Tak zitra to vypukne. Pupi co chces za to, kdyz me pustis do ctvrtfinale?
Dobre, tak oprava. Co by sis Prala Radu?Raduuza wrote:to byla špatně položená otázka, zeptat se musíš mě a já ti to pak zařídímMazzy wrote:Tak zitra to vypukne. Pupi co chces za to, kdyz me pustis do ctvrtfinale?![]()
Pošli Céčko a můžeme se k té otázce po zápase vrátit.crueface1 wrote:Tak..posilněn kolegovým alkoholem ulehnu a jak se probudím bude vymalováno .Tolik jsem si přál pana okurovýho,až se to stalo ... leč cílů máme v této sezóně víc,tak snad Minci nezklameme...uvidíme,snad se to dalo udělat lépe,nicméně ve dvou dnech máme splněné 3 ze 4 cílů..ten nejsrdečnější náš čeká ted...kopečku,kolik flašek na okurky chceš?![]()
nabídni a pak uvidím, jestli mi to stojí za námahuMazzy wrote:Dobre, tak oprava. Co by sis Prala Radu?Raduuza wrote:to byla špatně položená otázka, zeptat se musíš mě a já ti to pak zařídímMazzy wrote:Tak zitra to vypukne. Pupi co chces za to, kdyz me pustis do ctvrtfinale?![]()
Mazzy wrote:Dobre, tak oprava. Co by sis Prala Pradu?Raduuza wrote:to byla špatně položená otázka, zeptat se musíš mě a já ti to pak zařídímMazzy wrote:Tak zitra to vypukne. Pupi co chces za to, kdyz me pustis do ctvrtfinale?![]()
to nezní vůbec špatněkopeckar wrote:Mazzy wrote:Dobre, tak oprava. Co by sis Prala Pradu?Raduuza wrote:
to byla špatně položená otázka, zeptat se musíš mě a já ti to pak zařídím![]()
ŇOUMÍCI - FC Crue Olomouc. 0:1 (135:137)kopeckar wrote:15 minut do úvodního hvizdu a do šatny domácích přichází manažér klubu a vede k hráčům řeč. Zdůrazňuje jim, jaké berou platy oni a jaké jejich fanoušci, v kolik se do práce vstává v přilehlé Kolbence a jaké je to čekat, jestli vůbec na účet přijdou peníze. Vypadá to, že hráči rozumí co tím chce říci. Jestli je tomu tak ukáže následujících 90 minut čistého času a případně následné prodloužení.
Po přečtení posledních dvou stránek si říkám, kdo je větší tlučhuba, jestli kopeček, či peskokopeckar wrote: ŇOUMÍCI - FC Crue Olomouc. 0:1 (135:137)
Tak já mám 180cm a jestli si pamatuju dobře z SP srazů, tak péesko má víc.Hadis wrote:Po přečtení posledních dvou stránek si říkám, kdo je větší tlučhuba, jestli kopeček, či peskokopeckar wrote: ŇOUMÍCI - FC Crue Olomouc. 0:1 (135:137)
evidentně nepochopili lautr nickopeckar wrote:,,,,,,,,,, do šatny domácích přichází manažér klubu ,,,,,,,,,,,,,,,,,Vypadá to, že hráči rozumí co tím chce říci.
Jo,Jo,Jo ..!!!! A jdeme dál ! Tomu se říká šlechetný počin ... krása,jsem nadšen ! Se probudím ...žena s malou mne budí s úžasnou zprávou .. pak sedám k PC ..luxus! Ehm..kolik měří ten PéeSko? Víc jak mých 190cm?kopeckar wrote:Tak já mám 180cm a jestli si pamatuju dobře z SP srazů, tak péesko má víc.Hadis wrote:Po přečtení posledních dvou stránek si říkám, kdo je větší tlučhuba, jestli kopeček, či peskokopeckar wrote: ŇOUMÍCI - FC Crue Olomouc. 0:1 (135:137)
Já čekal jak jsem to četl..se probudim žena s malou venku,na stole lísteček,dnes máš volno do půlnoci..příjemnou oslavu..crueface1 wrote:
EDIT: i přes mizerný výkon mám splněno vše,co jsem si na první dva dny vytyčil !:)
To ne..ale budeme se stěhovatAtaner wrote:Já čekal jak jsem to četl..se probudim žena s malou venku,na stole lísteček,dnes máš volno do půlnoci..příjemnou oslavu..crueface1 wrote:
EDIT: i přes mizerný výkon mám splněno vše,co jsem si na první dva dny vytyčil !:)