PaTTTTrick wrote:tak tento týden k nám na hřiště zavítá lonský poražený finalista Hernan Cupu tým Armia... sice Fkař, ale nabitý
Původně jsem z losu nadšen nebyl, ale protože se soupeř už téměř 2 týdny nepřihlásil a řadu Ačkových hráčů má s morálkou na 50%, tak naše šance se rapidně zvyšují....
Niežeby som ti neprial postup, ale tá jeho 2 týždňová neaktivita sa mi nepáči. Ten človek to aktívne a dosť dobre hral, mal svoje plány, a zrazu sa z ničoho nič neprihlási 2 týždne??? Sakra
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Dnes sme hráli venku, nicméně soupeř dal 34% rozhodčího jen 75%, zatímco já dal plnou agresivitu a nakonec jsme tedy oba zahráli stejné výkony, naštěstí jsem se se štěstím radoval z postupu už po 90.min.
Už jsme tak v 9.kole, což je myslím náš rekord, přitom v lize zažíváme jedno z nejhorších období.
V dalším kole hrajeme doma proti týmu, který je pod čarou v déčku, ale dnes s výkonem 134 porazil mého soupeře z ligy, který je aktuálně 2. Ale tak snad se podíváme i do 10.kola
Včera jsme dohrávali v 10-i, ale díky VDP a Panu Randomovi (výkon -3) to dotáhli k penaltám, které jsme vyhráli 5:4 (náš gólman chytil dvě pencle, soupeřův jednu).
Poprvé v historii klubu jsme tak v osmifinále poháru a při sérii bez výher v lize (15 utkání) právě díky SP poháru byla nálada fanoušků ještě na celkem slušném čísle.
V osmifinále se utkáme s týmem Fc Kiekeboe, který nechce do Áčka, a tak dnes úmyslně vypustil zápas a klesl na 3.místo. V poháru ale nejspíš nasadí opět to nejlepší, navíc hrajeme venku, tak budeme doufat v pomoc Pana Randoma
tomkycz wrote:tak jak, bude české finále ? držím palce
Moc reálné to není. Šance Valcířů na postup do finále tak 85 % u Berušek, když při nich budou stát všichni svatí a andělíček srážníček se zase nezmrská v hospodě je tak 15%
Finále si trošku podľa očakávania kopne len jeden český tím, ale z pohľadu krajiny je aj to úspech, keďže posledný český finálový účastník bol ešte v 53. sezóne (aj to zrovna toľkými milovaný Kopečkár). Odvtedy akurát jedna účasť v semifinále 7 sezón dozadu (55. sezóna) v podaní tímu Olymp (manažér Zdenouch).
Inak Valcíři budú hrať u Meangreena, čo je hodne blbé, ako takú nádej im dáva aspoň 92%-ný rozhodca, hoci Meangreenov mančaft má agresivitu len do 10% (no a klasický random, samozrejme).
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Finále si trošku podľa očakávania kopne len jeden český tím, ale z pohľadu krajiny je aj to úspech, keďže posledný český finálový účastník bol ešte v 53. sezóne (aj to zrovna toľkými milovaný Kopečkár). Odvtedy akurát jedna účasť v semifinále 7 sezón dozadu (55. sezóna) v podaní tímu Olymp (manažér Zdenouch).
Inak Valcíři budú hrať u Meangreena, čo je hodne blbé, ako takú nádej im dáva aspoň 92%-ný rozhodca, hoci Meangreenov mančaft má agresivitu len do 10% (no a klasický random, samozrejme).
no nic Meangreen už si svoje chvíle na vrcholu SP prožil a tak by mohl nechat taky trochu té slávy i provinčnímu klubu z Chomutova ne? moje šance jsou mizivé, ale nemám co ztratit...po třetím místě v áčku před x sezonami je tohle už teď další, a třeba taky poslední, historický úspěch pro Valcíře
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
Andělíček strážníček se v hospodě nezapoměl, ale všichni svatí se z ní vrátit asi nestihli Berušky venku bohužel hrají jen 150, tak to nestačilo ani na případný penaltový roztřel.
no nic, jak už jsem psal Hippovi tak si trochu nadávám, že jsem se na poslední chvíli rozhodl mezi náhradníky nezařadit nikoho z útočníků a dal tam jenom brankáře, obránce a záložníky...ale to jsou tak 2 body ve výkonu bych řekl a nejspíš by to stejně nic nezměnilo...každopádně teď už je to fuk
finále se taky počítá, ale nikoho to nezajímá
Papa Bouba Diop wrote:no nic, jak už jsem psal Hippovi tak si trochu nadávám, že jsem se na poslední chvíli rozhodl mezi náhradníky nezařadit nikoho z útočníků a dal tam jenom brankáře, obránce a záložníky...ale to jsou tak 2 body ve výkonu bych řekl a nejspíš by to stejně nic nezměnilo...každopádně teď už je to fuk
Krom těch náhradníků je s podivem, když si neměl co ztratit ta agr. jen 85 %
Papa Bouba Diop wrote:no nic, jak už jsem psal Hippovi tak si trochu nadávám, že jsem se na poslední chvíli rozhodl mezi náhradníky nezařadit nikoho z útočníků a dal tam jenom brankáře, obránce a záložníky...ale to jsou tak 2 body ve výkonu bych řekl a nejspíš by to stejně nic nezměnilo...každopádně teď už je to fuk
Krom těch náhradníků je s podivem, když si neměl co ztratit ta agr. jen 85 %
s rozptylem 16-31% jít při rozhodčím 92% se 100% agresivitou = pro mě 100% prohra...při 85% jsem doufal, že dohraju v plném počtu a buď bude plánovaný rozdíl 3-4 bodů stačit na penalty nebo soupeř chytne redku a zase to dojde na penalty...ale co...jsou fakt důležitější věci v životě