zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

kofi
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by kofi »

Nevím jak moc to sledujete, ale všimli jste si, že počet manažerů poměrně rapidně klesá? Od začátku sezony, kdy bylo hráčů přes 31.700, tak teď hrozí, že by to číslo mohlo klesnou dokonce pod 30.000...a to pamatuju doby, kdy tu bylo přes 40K manažerů...
FC Alkoholicks
MošnaM

Post by MošnaM »

kofi wrote:Nevím jak moc to sledujete, ale všimli jste si, že počet manažerů poměrně rapidně klesá? Od začátku sezony, kdy bylo hráčů přes 31.700, tak teď hrozí, že by to číslo mohlo klesnou dokonce pod 30.000...a to pamatuju doby, kdy tu bylo přes 40K manažerů...
Sledujeme, sledujeme. A osobně se této hranice, kterou SP atakuje už dobře měsíc, docela bojím :? .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
5zizou5

Post by 5zizou5 »

MošnaM wrote:
kofi wrote:Nevím jak moc to sledujete, ale všimli jste si, že počet manažerů poměrně rapidně klesá? Od začátku sezony, kdy bylo hráčů přes 31.700, tak teď hrozí, že by to číslo mohlo klesnou dokonce pod 30.000...a to pamatuju doby, kdy tu bylo přes 40K manažerů...
Sledujeme, sledujeme. A osobně se této hranice, kterou SP atakuje už dobře měsíc, docela bojím :? .
jestli mi nezprovozní reklamní tabule, tak skončim taky
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Může si za Sjarel sám, řekněte mi kdy naposled zavedl něco nového :? A že těch podnětů tady bylo...
Andrew - Sokol Čejč
5zizou5

Post by 5zizou5 »

Sokol Cejc wrote:Může si za Sjarel sám, řekněte mi kdy naposled zavedl něco nového :? A že těch podnětů tady bylo...
pracuje na zavedeni TalkerBee :mrgreen:
LŽÍCE TU NENÍ Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Ach ano, na tuhle revoluční koninu sem zapomněl :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
kofi

Post by kofi »

Sokol Cejc wrote:Může si za Sjarel sám, řekněte mi kdy naposled zavedl něco nového :? A že těch podnětů tady bylo...
To je věc, která mě taky dost vadí...nápadů bylo dost.
Ono nějaké to vylepšování se děje...jenže jsou to věci, které těžko oceníme - např. nové screeny na úvodní stránce. Další velkou změnou je zvednutí platů zaměstnanců. Plus rozdíl jejich platových požadavků v závislosti na hodnocení zaměstnance (rozdíl požadavků na plat mezi 30-40% je menší než mezi 90-100%).
Jenže my imho potřebujeme nějaké "hmatatelné" věci. Serepetičky, které budeme moc nastavovat, ať už se jedná o tupé barvy dresů, skinů (co mě opravdu zvedlo ze židle, byl komentář od Sjarela v jeho blogu pod jedním takovým screenem se speciálním vytvořeným skinem pro SP a vzkazem od jistého manažera, který navrhoval, že by se mohla vyhlásit soutěž o to, kdo vytvoří nový skin s tím, že vítězná šablona by se mohla implementovat do SP....Sjarelova odpověď byla následující:
In fact I think it’s a users’ thing. If one user creates a complete theme, he can share it with the community.
- ve skutečnosti si myslí, že je to problém nás, uživatelů. Když někdo nějaký skin vytvoří, tak se s ním může podělit s komunitou... A šmitec), až po nové vybavení stadionu, nových taktik etc. A toho se, jak se zdá, hned tak nedočkáme... :|
Také se obávám, že to nebude trvat dlouho a počet hráčů klesne pod 30k. Je možné, že to bude ještě tuto sezonu. :|
FC Alkoholicks
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

kofi wrote:
To je věc, která mě taky dost vadí...nápadů bylo dost.
Ono nějaké to vylepšování se děje...jenže jsou to věci, které těžko oceníme - např. nové screeny na úvodní stránce. Další velkou změnou je zvednutí platů zaměstnanců. Plus rozdíl jejich platových požadavků v závislosti na hodnocení zaměstnance (rozdíl požadavků na plat mezi 30-40% je menší než mezi 90-100%).
Jenže my imho potřebujeme nějaké "hmatatelné" věci. Serepetičky, které budeme moc nastavovat, ať už se jedná o tupé barvy dresů, skinů (co mě opravdu zvedlo ze židle, byl komentář od Sjarela v jeho blogu pod jedním takovým screenem se speciálním vytvořeným skinem pro SP a vzkazem od jistého manažera, který navrhoval, že by se mohla vyhlásit soutěž o to, kdo vytvoří nový skin s tím, že vítězná šablona by se mohla implementovat do SP....Sjarelova odpověď byla následující:
In fact I think it’s a users’ thing. If one user creates a complete theme, he can share it with the community.
- ve skutečnosti si myslí, že je to problém nás, uživatelů. Když někdo nějaký skin vytvoří, tak se s ním může podělit s komunitou... A šmitec), až po nové vybavení stadionu, nových taktik etc. A toho se, jak se zdá, hned tak nedočkáme... :|
Také se obávám, že to nebude trvat dlouho a počet hráčů klesne pod 30k. Je možné, že to bude ještě tuto sezonu. :|
Nesouhlas, velevážený kolego. Nový screen a zvednutí platu zaměstnanců není žádné zlepšování, to je prostě úprava hry. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale jestli trenér bere 10K a před tím bral 3, jestli kurz stojí 40 a před tím stál 3 K je pod moji rozlišovací schopnost. Stejně tak jsou mi úplně ukradené barvy, tvary a formy dresů (nejhezčí mají stejně Čejčské roztleskávačky - žádné :mrgreen: ) Hovořím o podstatných věcech, které mají přímý dopad do hry. Za poslední sezonu si vybavuju jenom jeden jediný, a to zavedení okamžitého přestupu.
Andrew - Sokol Čejč
kofi

Post by kofi »

Sokol Cejc wrote: Nesouhlas, velevážený kolego. Nový screen a zvednutí platu zaměstnanců není žádné zlepšování, to je prostě úprava hry. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale jestli trenér bere 10K a před tím bral 3, jestli kurz stojí 40 a před tím stál 3 K je pod moji rozlišovací schopnost. Stejně tak jsou mi úplně ukradené barvy, tvary a formy dresů (nejhezčí mají stejně Čejčské roztleskávačky - žádné :mrgreen: ) Hovořím o podstatných věcech, které mají přímý dopad do hry. Za poslední sezonu si vybavuju jenom jeden jediný, a to zavedení okamžitého přestupu.
Je pravda, že dopad na hru má ona změna platů maximálně tak pro začínající/krátce hrající hráče, kteří si musejí rozhodovat jakého zaměstnance a za kolik vzít. Ti zbylí prostě budou nějakou změnu ignorovat a budou lpět na 100% zaměstnancích za cenu zvýšených nákladů, což dá rozum (jediná výjimka snad byla debata, jestli má cenu si nechávat asistenta, ale jinak se to zřejmě minulo účinkem).
Btw. ono vylepšování bylo myšleno všeobecně. Tzn. od vyložených zbytečností (ony dresy) až po nové taktiky, jak jsem psal, nebo např. hostování, prostě cokoliv, co by mělo vážnější dopad na hru, přesně jak říkáš. Asi jsem se jen trochu zmateně vyjádřil. Takže souhlas s nesouhlasem :)
FC Alkoholicks
xixor

Post by xixor »

kofi wrote: Btw. ono vylepšování bylo myšleno všeobecně. Tzn. od vyložených zbytečností (ony dresy) až po nové taktiky, jak jsem psal, nebo např. hostování, prostě cokoliv, co by mělo vážnější dopad na hru, přesně jak říkáš. Asi jsem se jen trochu zmateně vyjádřil. Takže souhlas s nesouhlasem :)
Hra prostě stagnuje a to podle mě dost podstatně - a třeba to vidím i sám na sobě. Už velmi smutné je to všechno, co vyjádřil Hernán ve svém příspěvku o tom kam směřuje SP... Naprosto přesně to všechno pojmenoval a sdílím jeho obavy o budoucnosti této zábay. Mě extrémně mrzí, že v podstatě jediná cesta, jak dosáhnout výrazného úspěchu v SP je to, že pořád sleduješ TL. A jestliže je téměř všechno zaměřeno tímto směrem, je to špatně. Určuje to jedinou cestu a nemyslím, že je na netu tolik lidí, co by chtělo mít jediný cíl - někam to v SP dotáhnout.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
etwas

Post by etwas »

xixor wrote:
Hra prostě stagnuje a to podle mě dost podstatně - a třeba to vidím i sám na sobě. Už velmi smutné je to všechno, co vyjádřil Hernán ve svém příspěvku o tom kam směřuje SP... Naprosto přesně to všechno pojmenoval a sdílím jeho obavy o budoucnosti této zábay. Mě extrémně mrzí, že v podstatě jediná cesta, jak dosáhnout výrazného úspěchu v SP je to, že pořád sleduješ TL. A jestliže je téměř všechno zaměřeno tímto směrem, je to špatně. Určuje to jedinou cestu a nemyslím, že je na netu tolik lidí, co by chtělo mít jediný cíl - někam to v SP dotáhnout.
bohuzel to tak je a zmena myslim k lepsimu nebude. Manazer nemuze myslet na uspech kdyz udela 5 prestupu za sezonu. Sam se na TL dostanu obcas......
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
MošnaM

Post by MošnaM »

xixor wrote:Hra prostě stagnuje a to podle mě dost podstatně.......
S tímto musím naprosto souhlasit a to co mne tu drží (vyjma toho, že jsem ještě nevyhrál Áčko :lol: ) je pokec a hecování na fóru. A řekl bych, že se hlavně v topicu C (ale nejen tam) sešla slušná parta lidí, se kterou se ta řeč a třeba i hádka (ale bez osobních urážek a napadání) dá vést.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Kdysi dávno jsem chodil na nějaký chat, nevím už ani jak se jmenoval. Admin (majitel domény) bez jakékoliv konzultace s kýmkoiv provedl rozsáhlé změny, které se většině lidí nelíbily. Samozřejmě se na něj všichni sesypali jak vosy na med. Asi mu taky trochu ruply nervy, tak napsal něco ve stylu: " tohle je můj web, je zadarmo a vy držte pusy a buďte rádi že tu můžete být. Komu se to nelíbí, ať si jde jinam." A jak to dopadlo...?
Nevím, protože od té doby jsem tam nepřišel :mrgreen: . Vím že to není to samé, ale hodně mi to současnou situaci připomíná.

Je to přesně jak říká xixor, už kolikrát ani není chuť se přihlásit.

Btw...už 3 hodiny dělám statistiky 2.B ligy a pořád je nemůžu dodělat, jak je dnes plodné fórum :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
5zizou5

Post by 5zizou5 »

etwas wrote:
xixor wrote:
bohuzel to tak je a zmena myslim k lepsimu nebude. Manazer nemuze myslet na uspech kdyz udela 5 prestupu za sezonu. Sam se na TL dostanu obcas......
by bylo super, kdyby od pristi sezony udelali novinku, ze maximum prestupu za sezonu je treba 10 (treba 5 nakupu a 5 prodeju, nebo 7 a 3, nebo jak to komu vyjde, ale proste 10 prestupu je akorat). Nebo 11 aby to bylo fotbalove stylovejsi 8)
LŽÍCE TU NENÍ Image
xixor

Post by xixor »

etwas wrote:
xixor wrote: bohuzel to tak je a zmena myslim k lepsimu nebude. Manazer nemuze myslet na uspech kdyz udela 5 prestupu za sezonu. Sam se na TL dostanu obcas......

Já bych to viděl i jinak... Jestliže např. já pravidelně sezónu co sezónu udělám 30 přestupů a stále je to málo, tak o čem to je :?: Dělat několik sezón maximum přestupů (tedy 100) za účelem okamžitého zisku (odhaduji ten počet sezón minimálně na nějakých 5 - když beru v úvahu, že člověk kupuje levně lepší hráče za více penež a taky na nich více vydělá) a pak si koupit to co chci :?: A je tohle fotbalový manažer nebo je to obchodní strategie :?:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”