Honem před naší odvetoutomkycz wrote:díky chlapi teď už můžu zase s klidem v duši skončit

Moderator: Czech Moderators
Honem před naší odvetoutomkycz wrote:díky chlapi teď už můžu zase s klidem v duši skončit
tuhle sezónu určitě dojedu a možná dám ještě tu další. Nějak mě to v tom áčku začalo bavit...ps2512 wrote:Honem před naší odvetoutomkycz wrote:díky chlapi teď už můžu zase s klidem v duši skončit
Gratulace pane..pupajdi13 wrote:ZVLÁŠTNÍ......po závěru minuleho týdne , kdy jsem mačkal beznaděj jak v lize,tak v turnajích - přišel pro změnu nejlepší týden v Ačku v historii klubu.
4 zápasy - 4 výhry - 12 bodů a posun z 12.místa na 6té.
3x vyprodaná Letná slavila vítězství , v Praze neuspěli - tvaltnietmee (2:1) , The Williams Soccer Boys (4:3) , Die Habsburger (3:2)
+ povinná výhra ze hřiště FC Meangreen (1:8)
Velká gratulace a pak, že to nejde.pupajdi13 wrote:ZVLÁŠTNÍ......po závěru minuleho týdne , kdy jsem mačkal beznaděj jak v lize,tak v turnajích - přišel pro změnu nejlepší týden v Ačku v historii klubu.
4 zápasy - 4 výhry - 12 bodů a posun z 12.místa na 6té.
3x vyprodaná Letná slavila vítězství , v Praze neuspěli - tvaltnietmee (2:1) , The Williams Soccer Boys (4:3) , Die Habsburger (3:2)
+ povinná výhra ze hřiště FC Meangreen (1:8)
mě to teda vtipný vůbec nepřišlo... do zápasu jsem šel naplno, ale pravda je, že jsem takový výkon od domácích nečekal... prohra byla zasloužená, ale pro nás nečekaná...frankie_doparoma wrote:(btw. prohrat s nekym kdo par dni pred zapasem vyhlasil konec na sp je vtipne(ja jsem tomu utek jen o fous :p ))[/size]
to jako u vedouciho celku Acka se rozdavaji dvojnasobny body, nebo proc?ps2512 wrote:Jestli chces 6 bodů, tak musis vyhrát u Dammned