Moderator: Czech Moderators
V pohode, stáva saMilanSLOVAKIA wrote:Fiiiiiiiiha, tak chybu, čo som teraz urobil som ešte teda nemalAž teraz, keď som išiel kontrolovať 11. kolo som videl, že sa má hrať až 19.4. a vôbec som tomu nechápal. Potom sa pozrel na 10. kolo a už mi bolo všetko jasné. Už ja to kolo sa má hrať až tento víkend a nie minulý.
![]()
Toto čo je
Ja som vás ešte pekne ponaháňal s pozvánkami a teraz toto, no som z toho zmätený
Snáď však nevadí. Čo sa hralo sa hralo, to už meniť nebudeme. Jedine má možnosť tím GalaxyIII vymazať si jednu kontumáciu dohodnutím si zápasu. Toť všetko. Pozdravujem
Ďakujem pekne za opravu .... neviem ako som sa mohol takto pomýliť a hlavne, že hneď 3 krát?gregoric wrote:V pohode, stáva saMilanSLOVAKIA wrote:Fiiiiiiiiha, tak chybu, čo som teraz urobil som ešte teda nemalAž teraz, keď som išiel kontrolovať 11. kolo som videl, že sa má hrať až 19.4. a vôbec som tomu nechápal. Potom sa pozrel na 10. kolo a už mi bolo všetko jasné. Už ja to kolo sa má hrať až tento víkend a nie minulý.
![]()
Toto čo je
Ja som vás ešte pekne ponaháňal s pozvánkami a teraz toto, no som z toho zmätený
Snáď však nevadí. Čo sa hralo sa hralo, to už meniť nebudeme. Jedine má možnosť tím GalaxyIII vymazať si jednu kontumáciu dohodnutím si zápasu. Toť všetko. Pozdravujem
Každopádne, všimol som si dve drobné chybičky v tabuľke - Emaco by malo mať skóre 9:9 a GalaxyIII 6:27 a tiež 1 bod za remízu - aj keď tu to asi vypadá na vylúčenie zo súťaže..
Nejak som posledné dva zápasy vypustil a s tým postupom to ešte nebude také jednoznačné
chcem by som len jednu vec upresnit - nedostal som pozvanku na vcerajsi zapas (FC Stupy), takze by som mal vyhrat 3:0 kontumacne - v tom pripade sa trest prenasa na dalsi zapas, spravne?MilanSLOVAKIA wrote:Tresty na 13. kolo
Juan Francisco Delgado ( FC Rovinka ).
Presne tak je to ako píšešgregoric wrote:chcem by som len jednu vec upresnit - nedostal som pozvanku na vcerajsi zapas (FC Stupy), takze by som mal vyhrat 3:0 kontumacne - v tom pripade sa trest prenasa na dalsi zapas, spravne?MilanSLOVAKIA wrote:Tresty na 13. kolo
Juan Francisco Delgado ( FC Rovinka ).
Dik,
gregoric
hm, no vypadá to tak, že GalaxyIII aj FC Stupy sú ďalší kandidáti na vylúčenie zo súťaže.. Nakoniec to dohrajú 4 teamy :/MilanSLOVAKIA wrote:14. kolo
17.5.2014 (sobota) o 18:00
GalaxyIII - FK Predmier
Emaco - Oscadnica
FC Stupy - Partizan Bardejov
FC Rovinka - FK Bytca
* Prijatá pozvánka
* Neprijatá pozvánka (poslaná)
* Neposlaná pozvánka