, ale jak jsem včera studoval Tvoje plejery, tak to bude dost těžké
 , ale jak jsem včera studoval Tvoje plejery, tak to bude dost těžké  .
 .Moderator: Czech Moderators
 , ale jak jsem včera studoval Tvoje plejery, tak to bude dost těžké
 , ale jak jsem včera studoval Tvoje plejery, tak to bude dost těžké  .
 . Noldor je pre DAC až priveľmi veľké sústo a tak gratulácia letí k Hippovi a Milanovi veľké díky za statočný výkon.
 Noldor je pre DAC až priveľmi veľké sústo a tak gratulácia letí k Hippovi a Milanovi veľké díky za statočný výkon.   
  Šťastnejší sú teda domáci a vo finále ich čaká ťažká preťažká ........prekážka.
  Šťastnejší sú teda domáci a vo finále ich čaká ťažká preťažká ........prekážka.   

)
 )
Ono by Áčko do zápasu šlo, kdybych si začal hlídat termíny. Bohužel jsem se na to vybodnul a tak raději zkusím urvat štěstí v dalších dnešních zápasech, kde je šance o něco větší. Tvoje týmovka zas taková tragédie už není a dva body za domácí zápas to nespraví. Měl jsi zahrát podle mých výpočtů o cca 4 body více a to je jasný zápas. S áčkem se mi do betonu jít nechtělo, říkal jsem si, že když tě bude chtít random zaříznout, že to udělá i s Béčkem. Tu zahozenou penaltu jsem hledal asi 3x a taky jsem ji nenašel. Nicméně lepší tady se štastným koncem, než třeba v pondělní lize bez šťastného konce pro tebe.Hippopotamus wrote:Trošku ma prekvapuje, že si nedal to áčko, vedel si, že s mojou tímovkou, bez domácej výhody a s dvoma zranenými áčkovými hráčmi ten moj výkon bude niečo nad 145 a to už je istá šanca na remízu, ak ty si mal zahrať 145. V každom prípade, remíza bez zahodenej penalty po výkone o 10 lepšom je celkom zábavná...
Díky za zápas!

za mě vše sbíral mccgrady, teď ho vystřídal hippo, kterej mu všechny trofeje rve z rukoumantel wrote:Hippo tu bude navěky
 aspoň grady ví, jaké to je. Na každého jsem aspoň občas nalezl recept, ale na gradyho nikdy...
  aspoň grady ví, jaké to je. Na každého jsem aspoň občas nalezl recept, ale na gradyho nikdy... 

V pondelok v lige proti rozpredávajúcemu cypovi? To snáď niemantel wrote:Tu zahozenou penaltu jsem hledal asi 3x a taky jsem ji nenašel. Nicméně lepší tady se štastným koncem, než třeba v pondělní lize bez šťastného konce pro tebe.
 Či narážaš na niečo takéto?
 Či narážaš na niečo takéto?  http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... 9&season=7
 http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... 9&season=7 
Já jsem nepsal toto pondělíHippopotamus wrote:V pondelok v lige proti rozpredávajúcemu cypovi? To snáď niemantel wrote:Tu zahozenou penaltu jsem hledal asi 3x a taky jsem ji nenašel. Nicméně lepší tady se štastným koncem, než třeba v pondělní lize bez šťastného konce pro tebe.Či narážaš na niečo takéto?
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... 9&season=7
 , jen jsem tím chtěl říct, že vlastně stalo úplné hov.., protože to dopadlo, tak jak mělo. Což se určitě nestane pokaždé. No a ten odkaz, kdyby se to stalo mi, tak vezmu klávesnici, rozmlátím s ní monitor , hodím to všechno z okna a jdu se dobrovolně nechat léčit do blázince. Takže jestli mě nechce mít Randoml na svědomí, tak by mi nic takové neměl nikdy chystat.
 , jen jsem tím chtěl říct, že vlastně stalo úplné hov.., protože to dopadlo, tak jak mělo. Což se určitě nestane pokaždé. No a ten odkaz, kdyby se to stalo mi, tak vezmu klávesnici, rozmlátím s ní monitor , hodím to všechno z okna a jdu se dobrovolně nechat léčit do blázince. Takže jestli mě nechce mít Randoml na svědomí, tak by mi nic takové neměl nikdy chystat.