Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by tomkycz »

hmm na to že sem do áčka postoupil společně s gradym a teď padám do efka, to je smutný :evil: mám představu, že se ještě někdy do áčka vrátím, ale zatím nejsou finance ani chuť. ( ikdyž na účtu už mám téměř tolik, kolik jsem měl při stavbě prvního týmu, a to jsem tehdy ještě stavěl celej stadion )
mantel

Post by mantel »

Finance nemůžou být problém, pokud to hraješ dlouho, ze vstupného se dá solidně rýžovat. Horší je to s chutí, ta když chybí, tak je to v řiti :-)
Hadis

Post by Hadis »

V sobotu bylo v brne policajtů jak much. Tak dlouho jsme v autě resili proc ? Az jsem si vzpomněl na azora a jeho Baník Pičo.....

.
AC Had Bozak

tomkycz

Post by tomkycz »

mantel wrote:Finance nemůžou být problém, pokud to hraješ dlouho, ze vstupného se dá solidně rýžovat. Horší je to s chutí, ta když chybí, tak je to v řiti :-)
to jo ale chce to tým který je schopen vyhrávat aspoň přáteláky aby si držel přízeň fanoušků a to bohužel není náš případ... zlepšení očekávám příští sezónu, pokud bude dost SP týmu v divizi...
Azor

Post by Azor »

Hadis wrote:V sobotu bylo v brne policajtů jak much. Tak dlouho jsme v autě resili proc ? Az jsem si vzpomněl na azora a jeho Baník Pičo.....

.
Však znáš přece to jejich heslo: Pomáhat a chránit :lol: Jinak, já nejel z Ostravy, takže jsem nešel na Srbskou s hlavní skupinou. No a na hlavním nádraží jsem potkal tolik policajtů, jako kdyby měla přijet hlavní skupina chacharů. Jenže v Brně vždy chachaři vystupují už na Slatině, a pak je na Srbskou odvezou busy. Navíc to bylo až v 15h, kdy už ta hlavní část byla na Srbské a vlakem v těch 15h už přijížděli jen opozdilci, kterých každým rokem není mnoho. Prostě chápu, že kvůli fans baníku musí udělat nějaké opatření, ale čeho je moc, toho je příliš. Navíc před vstupem na stadion si mě odchytl jeden policajt s kamerou a nejprve si nahrál moji občanku a pak i mě, pěkně pomalu od paty až k hlavě, což asi taky není úplně nejlepší řešení.
palo

Post by palo »

Azor wrote:
Hadis wrote:V sobotu bylo v brne policajtů jak much. Tak dlouho jsme v autě resili proc ? Az jsem si vzpomněl na azora a jeho Baník Pičo.....

.
Však znáš přece to jejich heslo: Pomáhat a chránit :lol: Jinak, já nejel z Ostravy, takže jsem nešel na Srbskou s hlavní skupinou. No a na hlavním nádraží jsem potkal tolik policajtů, jako kdyby měla přijet hlavní skupina chacharů. Jenže v Brně vždy chachaři vystupují už na Slatině, a pak je na Srbskou odvezou busy. Navíc to bylo až v 15h, kdy už ta hlavní část byla na Srbské a vlakem v těch 15h už přijížděli jen opozdilci, kterých každým rokem není mnoho. Prostě chápu, že kvůli fans baníku musí udělat nějaké opatření, ale čeho je moc, toho je příliš. Navíc před vstupem na stadion si mě odchytl jeden policajt s kamerou a nejprve si nahrál moji občanku a pak i mě, pěkně pomalu od paty až k hlavě, což asi taky není úplně nejlepší řešení.
My co Tě známe víme,že máš vzhled výtržníka - taky bych si Tě nahrál... :mrgreen:
Image
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:že by obživnul Big El ?
Súhlasím s Mantelíkom. Na 99% percent je to Big El :!: Vedú ma k tomu dve indície...
1, názov štadióna - El_Monumental
2, nepoznám veľa managerov, ktorí skončili a keď sa spätne vrátili, že by poznali bratskú dvojicu Daja a Milka. El ich pozná...a "Big El" spomínal, že pozeral len tri najvyššie divízie, Dajo však hráva až v D-čku :mrgreen: , takže si mal musel dať s ním dohromady...

Jasné ako facka - Big El :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
mantel

Post by mantel »

Milko wrote:
Súhlasím s Mantelíkom. Na 99% percent je to Big El :!: Vedú ma k tomu dve indície...
2, nepoznám veľa managerov, ktorí skončili a keď sa spätne vrátili, že by poznali bratskú dvojicu Daja a Milka. El ich pozná...a "Big El" spomínal, že pozeral len tri najvyššie divízie, Dajo však hráva až v D-čku :mrgreen: , takže si mal musel dať s ním dohromady...

On se ještě nepřiznal ? :lol:
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

mantel wrote:
Milko wrote:

On se ještě nepřiznal ? :lol:
Zapírat, zapírat, zapírat a když se to provalí, tak zapírat, zapírat, zapírat. :lol:

Pokud jde o Daja, nějak jsem měl pocit, že jeho tým v Céčku vidím, ale nějak jsem se spletl, jen nevím s kým. Možná s Milanem, čímž se Milanovi omlouvám. A El Monumental? Velký a pěkný fotbalový stadion v Argentině, nic víc za tím netřeba hledat.
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
Ataner

Post by Ataner »

No já budu doufat že to není El,jinak ať si mě nepřeje potom celém pátrání na netu (ty telefonáty nepočítaje).. :mrgreen:
JPD - B.3
Azor

Post by Azor »

Tak se nám jako obvykle kupí omluvenky z NHL před MS v hokeji. Možná je to ptákovina, mít MS i v olympijské sezóně, nicméně, přeci jen, těch omluvenek je už hodně. Odmítli již Erat, Eliáš, Fleischmann, Frolík, Hanzal, Hemský, bratři Michálkové, Šmíd, Tlustý, Vrbata a Židlický. Hodně z nich pro nároďák toho udělal dost, takže u nich se dá neúčast tak trochu pochopit a částečně jim odpustit. Ale mlaďoši z Tampy, Ondřej Palát, Radko Gudas a Andrej Šust, svým odmítnutím si zadělali na velký problém. Palát s Gudasem sice měli nedávno trable, ale jak říká Růzička: Jenže Ondra Palát hrál poslední dva zápasy a udělal tři body. Sláva Lener mluvil s generálním manažerem (Tampy) Stevem Yzermanem a ten doporučoval, aby kluci startovali na mistrovství světa. A ještě se vyjádřil k nešvaru typu já nejedu, já nemám v NHL smlouvu:„Je zajímavé, že na olympiádě Palát byl, a také neměl smlouvu. Svaz hráče pojišťuje. Jistě, riziko zranění tam je. Ale zranit se můžete přece kdekoli,"
No, prostě tohle si budou lidi pamatovat lidi ještě dlouho a myslím že trojlístek z Tampy udělal obrovskou chybu, teď je dost lidí nebude mít rádo. Ale můžou si za to sami.
Nicméně před 4 lety v Německu chybělo taky hafo hráčů z NHL a jak to nakonec dopadlo, to si ještě všichni dobře pamatujeme 8)
palo

Post by palo »

MISTŘI !!!

hlásím se po asi tak třech infarktech a několika hruškovicích po skončení zápasu...
Negativní komentáře (Hadisu) předem zamítám... :mrgreen:

MISTŘI !!!

MISTŘI !!!

MISTŘI !!!

MISTŘI !!!

MISTŘI !!!

MISTŘI !!!

MISTŘI !!!

MISTŘI !!!

MISTŘI !!!
Image
Hadis

Post by Hadis »

Ve finále jste byli lepší.
Naše výkonnost byla na výši v semifinále se Spartou, kde se hrál super hokej.

Na finále se nedalo dívat, hlavně zásluhou defenzivní taktiky Zlína.

Gratulace
AC Had Bozak

Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

Azor wrote:Tak se nám jako obvykle kupí omluvenky z NHL před MS v hokeji. Možná je to ptákovina, mít MS i v olympijské sezóně, nicméně, přeci jen, těch omluvenek je už hodně. Odmítli již Erat, Eliáš, Fleischmann, Frolík, Hanzal, Hemský, bratři Michálkové, Šmíd, Tlustý, Vrbata a Židlický. Hodně z nich pro nároďák toho udělal dost, takže u nich se dá neúčast tak trochu pochopit a částečně jim odpustit. Ale mlaďoši z Tampy, Ondřej Palát, Radko Gudas a Andrej Šust, svým odmítnutím si zadělali na velký problém. Palát s Gudasem sice měli nedávno trable, ale jak říká Růzička: Jenže Ondra Palát hrál poslední dva zápasy a udělal tři body. Sláva Lener mluvil s generálním manažerem (Tampy) Stevem Yzermanem a ten doporučoval, aby kluci startovali na mistrovství světa. A ještě se vyjádřil k nešvaru typu já nejedu, já nemám v NHL smlouvu:„Je zajímavé, že na olympiádě Palát byl, a také neměl smlouvu. Svaz hráče pojišťuje. Jistě, riziko zranění tam je. Ale zranit se můžete přece kdekoli,"
No, prostě tohle si budou lidi pamatovat lidi ještě dlouho a myslím že trojlístek z Tampy udělal obrovskou chybu, teď je dost lidí nebude mít rádo. Ale můžou si za to sami.
Nicméně před 4 lety v Německu chybělo taky hafo hráčů z NHL a jak to nakonec dopadlo, to si ještě všichni dobře pamatujeme 8)
V zásadě souhlasím. Vše je o prioritách. A naprosto chápu, že prioritou i trojlístku mladíků (stejně jako výše zmíněných "starých bardů") je například odpočinek, nebo věnování se rodinám a přítelkyním, případně doléčení neduhů. Je pravda, že v budoucnu se jim může stát, že by chtěli hrát, ale z tohoto důvodu pozvánky nedostanou, nicméně to je jejich problém - a důsledek jejich rozhodnutí, který si musí sami nést. Pořád jsem přesvědčený, že je lepší mít tým z "horších" hráčů, kteří chtějí hrát, než z "lepších", kteří hrát nechtějí. Koneckonců netřeba vzpomínat jen tři roky zpět, ale třeba i Nagano.
palo wrote:MISTŘI !!!

...
Gratulace do Zlína.
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

jude slavyje!

pozdravuju tomkycze :p

a pristi sezonu bych se sel asi podivat na derby, tak se tam muzem videt.... ja budu fandit urcite domacim ; viktorce zizkov! :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”