Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Re: Cum merge campionatu
atat am studiat meciul pe care l-am avut azi dimineata, avand meci de cupa SP iar adversarul nu, tineam neaparat sa castig meciul asta, pentru ca iesind din cupa aveam 2 zile in plus de odihna pe saptamana iar meciul asta ar fi fost singurul dupa un meci de cupa si era foarte importanta victoria. Din pacate toate calculele mele au fost date peste cap de random, am avut +8 in deplasare si s-a terminat egal. Asta e, sper sa bat urmatoarele meciuri si sa fiu acolo sus la promovare.
Anul asta cred ca seriile de B sunt mai tari decat A-ul
Anul asta cred ca seriile de B sunt mai tari decat A-ul

POLI TIMISOARA!!!!

-
bizone wrote:Din pacate toate calculele mele au fost date peste cap de random, am avut +8 in deplasare si s-a terminat egal.
chiar nu vreti sa intelegeti.dardar_3 wrote: Random de kko... am luat rosu in min.8 la arbitru de 23%

ps. 2 dintr-o lovitura

-
Victorie cu 3-1 imoptriva singurului roman din liga, chiar daca am 7 puncte dupa 3 etape sezonul a inceput foarte prost pentru mine cu random si titulari accidentati pe multe zile sper sa nu fie asa tot sezonul 

Revenit cu Vulturii Lugoj
Victorie 3-0 si sunt pe 2 la promovare:P 

cam cate puncte trebuie sa fac intr-un sezon de G ca sa nu retrogradez?
momentan am 2 victorii din 3 meciuri dar urmeaza cateva grele si sunt si in cupa, si am si prea multi jucatori mediocri/slabuti ...
momentan am 2 victorii din 3 meciuri dar urmeaza cateva grele si sunt si in cupa, si am si prea multi jucatori mediocri/slabuti ...
working hard in G.242 - season 26
won H.726 - season 25
started Aug 7th, finished 5th after 2 weeks - Season 24
won H.726 - season 25
started Aug 7th, finished 5th after 2 weeks - Season 24
-
pai cupa n-o sa te incurce prea multElphax wrote:cam cate puncte trebuie sa fac intr-un sezon de G ca sa nu retrogradez?

30 si ceva cam, depinde cati boti ai in serie.Elphax wrote:cam cate puncte trebuie sa fac intr-un sezon de G ca sa nu retrogradez?
...
victorie pe Old Stadyum cu 6 - 0 si urcam pe 8
-
egal in deplasare
un rezultat destul de bun avand conditiile in care am jucat acest meci
dupa prima saptamana locul 7 cu 7 pcte, sapt viitoare speram la un full de victorii care sa ne propulseze pana pe locurile 3-4,minim 

-
dupa prima saptamana din noul sezon s-a indeplinit primul 'obiectiv": 4 victorii din 4 + accederea in turul 2 in SP Cup(asta nu prea o vroiam dar nah)..si asta dupa ce in week-endul de dinaintea inceperii meciurilor mi s-au accidentat 2 titulari iar ieri un altul...
...saptamana viitoare sper si vreau inca 4 victorii
...
...bft all!
...saptamana viitoare sper si vreau inca 4 victorii

...bft all!

-
Din pacate am incheiat saptamana cu o infrangere acas 1-2
o saptaman care a avut de toate accidentati, suspendati, eliminati, foarte prost inceput de sezon, locul 6 

Revenit cu Vulturii Lugoj
Infrangere acasa cu 2-1. A contat TS-ul dar mai ales agresivitatea superioara a adversarului. A jucat cu 50% la arbitru de 93 in conditiile in care are multi jucatori cu agresivitate de peste 90%. Si a avut un singur eliminat, din doua galbene, undeva in minutul 85. Eh, asta e, oricum nu mi se parea prea realist sa trag la promovare dupa ce sezonul trecut nu am adus jucatorii care trebuiau adusi...
Harder, better, faster, stronger
-
desima asteptam la o infrangere am reusit un egal ba chiar puteam castiga dar iarasi amluat un rosu.oricum e bine

-
a 4-a victorie cu 1-0 si am trecut pe locul 1. sper sa nu pic pana la final. deocamdata pare usor