Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

1.FC HERRY
Member of the Soccer Project Association

Post by 1.FC HERRY »

ACS wrote:1.FC HERRY: Ty budeš potøebovat nìkoho do brány i v dalších zápasech. Tvùj druhý brankáø je zranìný na 5 dní a všechno s jednim neuhraješ. To by jeho fyzièka asi nevydržela a za chvíli by byl na marodce znova. Takže prostoru na testování budeš mít dost :wink:
No na posile se už pracuje, to mi došlo taky, že s jedním bych to nezvládl - do Pá by nevydržel. Ale musel jsem nìjak øešit dnešní dva turnajové zápasy.
Ale nejsi zrovna zlomyslný! :wink:
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

Ok, pøipojím se k testu a nasadím na post GK jednoho ze svých CM. Ono to asi bude vycházet rùznì, tak aby bylo víc výsledkù... samosebou bude mít 100% morálku i fyzièku
Image
Image
Image
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

1.FC HERRY wrote: OK, už jsem si dohodl pøátelák, stavim do brány CB!
Takže mùj CB (77% - stejnì jako SW) podal výkon 24 - a dotøetice dnes s nulou :) . Takže SW s výkonem 32 a 33 zatím lepší!!!
ACS
Team President

Post by ACS »

1.FC HERRY wrote:No na posile se už pracuje, to mi došlo taky, že s jedním bych to nezvládl - do Pá by nevydržel. Ale musel jsem nìjak øešit dnešní dva turnajové zápasy.
Ale nejsi zrovna zlomyslný! :wink:
No mì se jednou na konci sezony zranili všichni tøi brankáøi. Bìhem dvou dnù a všichni na 5-6. Jenže jsem to øešil tak, že jsem nehrál moc zápasù a nebo tam šoupnul kohokoli kdo zrovna zbyl. To by v sezonì moc nešlo :D
Já a zlomyslný? Ne, ne a ne :lol:
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

Tak CM oèividnì není dobrá volba... z výkonu 60-61 padl na 23
Image
Image
Image
Netris1

Post by Netris1 »

Takže shrneme si to:
SW - Nej výkon 61 - V bránì podal 32 a 33(cca o 30 horší)
CB - Nej výkon 62 - V bránì 24(cca 40 horší)
CM - Nej výkon 60 - V bránì 23(cca 40 horší)
CB podal výkon o 38 horší,zatímco CM o 37! Oba dva mají morálku i fyzièku pøibližnì na 100/100 takže to vypadá ,že je absolutnì jedno koho nasadíte! Moje CM se podrobí testu ještì v 14:00 tak uvidíme....
Ještì ukazuji jaký výkon by mìl mùj hráè podat na pozici CM(aby jsme vìdìli pøesnì o kolik se zhoršil):
Image
Last edited by Netris1 on Wed Apr 02, 2008 1:19 pm, edited 1 time in total.
Netris->Hell Riders->E.21
Netris1

Post by Netris1 »

Takže CM Radek Gabriel zahrál v bránì pùsobivý výkon 21!
Pustil jeden gol ,ale i tak jsem remizoval se soupeøem ,kterýho by jsem normálnì dal tak 3:0...
Výkon se zhoršil o 38 tudíž je naprosto jedno jestli do brány posadíte CB nebo CM!
Jinak GK na pozici CM podalo výkon 17(cca o 40 horší)...
Tudíž nejlepší adept do brány je SW a pak CB nebo CM!(možná by jsme mohli pøíští víkend zkusit krajní obránce...)
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

Moj SW zahral v brane 35, dostal jediny gol. Predchadzajuci vykon na normalnom poste bol 55..najlepsi 64
Matej481
Assistant Manager

problem s ip

Post by Matej481 »

Èaute mam taky problem s ip, keï že mam internet s meniacou sa ip èo znamena že za každym ked vypnem a zapnem modem mam inu ip. A tu som si precital že nemôzu medzi sebou urobit prestup ludia ktorý mali rovnaku ip inaè im bude zmazaný tým. No tak sa mi zda ze to nedomysleli lebo sa podla mna raz stane ze urobim prestup s niekym alebo sa stretnem v priat. pohári kto uz niekedy pouzil takuto ip. A to potom akoze dostanem ban a dohral som?
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

neviem ze ked si dam pozicku kolko a ako dlho budem splacat nerozumiem sa tomuto napr. 18 týždeò(týždne)=>5%
dakujem
mantel

Post by mantel »

paaaco wrote:neviem ze ked si dam pozicku kolko a ako dlho budem splacat nerozumiem sa tomuto napr. 18 týždeò(týždne)=>5%
dakujem
konkrétně v tomhle případě budeš splácet 18 týdnů a zaplatíš dlužnou částku + 5% úrok, to je vše
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

paaaco - pozicku budes splacat 18 tyzdnov a zaplatis im o 5% viac ako si si pozical.co na tom nechapes?
Matej481 - ja mam tiez dynamicku ip a za tri mesiace mi este ban nedali.
Netris1

Re: problem s ip

Post by Netris1 »

Matej481 wrote:Èaute mam taky problem s ip, keï že mam internet s meniacou sa ip èo znamena že za každym ked vypnem a zapnem modem mam inu ip. A tu som si precital že nemôzu medzi sebou urobit prestup ludia ktorý mali rovnaku ip inaè im bude zmazaný tým. No tak sa mi zda ze to nedomysleli lebo sa podla mna raz stane ze urobim prestup s niekym alebo sa stretnem v priat. pohári kto uz niekedy pouzil takuto ip. A to potom akoze dostanem ban a dohral som?
Pøestup mezi stejnýma IP nemá vùbec fungovgat...Prostì jakmile se pokusí manažeøi ,kteøí se nìkdy pøihlásili ze stejné IP obchodovat bude to odmítnuto...Takže bys banán nemìl dostat...Aspoò jsem to tak èetl nìkde na foøe...
1.FC HERRY

Re: problem s ip

Post by 1.FC HERRY »

Matej481 wrote:Èaute mam taky problem s ip, keï že mam internet s meniacou sa ip èo znamena že za každym ked vypnem a zapnem modem mam inu ip. A tu som si precital že nemôzu medzi sebou urobit prestup ludia ktorý mali rovnaku ip inaè im bude zmazaný tým. No tak sa mi zda ze to nedomysleli lebo sa podla mna raz stane ze urobim prestup s niekym alebo sa stretnem v priat. pohári kto uz niekedy pouzil takuto ip. A to potom akoze dostanem ban a dohral som?
Já mám pøipojení pøes T-Mobile 4G modem - pøi každém pøipojení jiná IP adresa - do dnešního dne jsem nemìl na SP jediný problém. Žádný ban, žadný zakázaný pøestup, prostì v pohodì!
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Dotaz: Když postavím náhradníka do ligového zápasu (04:00), který do zápasu ale nezasáhne - regeneruje o 15% nebo ne? Díky
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”