AM MARE NEVOIE DE AJUTOR

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

eu nu ash face cam ce ai zis tu nici platit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: plus ca te inseli :roll:
marius alin

Post by marius alin »

nu mai spune....si unde anume ma insel?
warchilde

Post by warchilde »

marius alin wrote:nu i chiar o problema sa joci de pe acelasi calculator... pot sa joace de pe acelasi ip mai multi manageri ...eu stiu pt ca am avut 4 echipe, dintre care 3 erau in D....deci le aveam de ceva timp (ban am luat din cu totul alt motiv)...daca se joaca meciuri, sa nu se joace numai la o echipa acasa...cam asta e...si in cupe private se poate juca...pt asta sunt cupele private...sa joci intre prieteni, sau intre echipe mai slabe, numai vezi sa nu castige numai o echipa...si pt orice eventualitate trimite un msj la sherifi si sa spui ce manageri jucati de la acelasi calc

aaa... si revenind la topicul initial...vezi ca daca primesti msj (sunt surprins ca n ai primit inca la -2,07 mil) trebuie sa treci pe plus intr o sapt, deci 2,1 mil intr o sapt...in orice caz iti urez bafta
alege tu....te inseli peste tot...
1. in mod normal nu ai voie cu mai multe echipe de pe acelasi calculator, daca nu anunti serifii.
2. cupele private sunt pentru facut bani..nu sa joace mai multi/ acelasi om cu toatele echipele sale intr-o cupa sa cashtige bani.
3. nu trb sa faca 2.1M intr-o sapt...trb sa faca doar aia 100k intr-o sapt..trb sa treaca iarasi sub -2M....nu trb sa treaca pe plus.
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

warchilde wrote:
marius alin wrote:nu i chiar o problema sa joci de pe acelasi calculator... pot sa joace de pe acelasi ip mai multi manageri ...eu stiu pt ca am avut 4 echipe, dintre care 3 erau in D....deci le aveam de ceva timp (ban am luat din cu totul alt motiv)...daca se joaca meciuri, sa nu se joace numai la o echipa acasa...cam asta e...si in cupe private se poate juca...pt asta sunt cupele private...sa joci intre prieteni, sau intre echipe mai slabe, numai vezi sa nu castige numai o echipa...si pt orice eventualitate trimite un msj la sherifi si sa spui ce manageri jucati de la acelasi calc

aaa... si revenind la topicul initial...vezi ca daca primesti msj (sunt surprins ca n ai primit inca la -2,07 mil) trebuie sa treci pe plus intr o sapt, deci 2,1 mil intr o sapt...in orice caz iti urez bafta
alege tu....te inseli peste tot...
1. in mod normal nu ai voie cu mai multe echipe de pe acelasi calculator, daca nu anunti serifii.
2. cupele private sunt pentru facut bani..nu sa joace mai multi/ acelasi om cu toatele echipele sale intr-o cupa sa cashtige bani.
3. nu trb sa faca 2.1M intr-o sapt...trb sa faca doar aia 100k intr-o sapt..trb sa treaca iarasi sub -2M....nu trb sa treaca pe plus.

hMMM..CE CONTROVERSE AM NASCUT....:D.....am primit mesaj..deja sunt la al doilea mesaj.....warchild sper sa ai dreptate ca trebe numa sa trec sub 2 milioane.... :D
warchilde

Post by warchilde »

pai cam toata lumea are aceeasi parere pe aici...dar totusi..eu in locul tau nu ash fi asa relaxa...incearca sa treci rapid sub -2M....ca nici stresul nu face bine :lol: :lol:
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

warchilde wrote:pai cam toata lumea are aceeasi parere pe aici...dar totusi..eu in locul tau nu ash fi asa relaxa...incearca sa treci rapid sub -2M....ca nici stresul nu face bine :lol: :lol:

Cam asa...am pus un jucator in vanzare...unu mai naspa :P...nu-i stres.....doar ca sper sa fie asa..si sa nu ma elimine dc raman cu datorie pana sambata..faza e asa :imi tot trimite mesaje ...imi zice ca dupa al 7-lea mesaj imi scoate echipa./..si al 7-lea ar fi fix sambata..knd imi baga 2 milioane :))
Nasoala situatie..da no...:D
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”