Moderator: Romanian Moderators
alex00 wrote:sincer sa fiu ma plictisisem de interfata de dinainte si am asteptat cu nerabdare noua interfata, stiam de mult ca va aparea dintr-un interviu luat lui sjarel pt gazeta SP dar gazeta vaz ca s-a dus pe apa sambetei. Oricum , din cate am vazut si pe global majoritatea sunt nemultumiti, dar un lucru e clar, nu se mai revine la interfata veche, asa ca va place nu va place , asta ramane, bineinteles cu eventuale imbunatatiri pe parcurs.
Salutare all.
Eu zic sa fim multumiti ca ramane asa, din anumite discutii avute cu sjarel, SP-ul il cam incurca in plan profesional, la un moment dat avea de gand sa renunte, pentru ca SP-ul ii ocupa foarte mult timp, da asa este nu au fost progrese semnificative pana acum, si oricum el vrea ca SP-ul sa fie diferit de celelalte jocuri de acest gen, din cauza asta, zic eu, nu aduce imbunatatiri care sa fie identice cu celelalte jocuri online de gen cum ar fi hattrick. Oricum, eu sunt multumit de starea in care se afla jocul in momentul actual, bineinteles mai putin atunci cand simularile tin mai toata ziua.kennyanu wrote: sunt nemultumiti pentru k nu vor sa incerce altceva...nu vor progres