Tak večer.pupajdi13 wrote: [/b]Pondělí 25.11. na Kateřinku - po 22haby jste měli dost času pohlídat si volné místo,pokud budete mít zájem hrát.![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Tak večer.pupajdi13 wrote: [/b]Pondělí 25.11. na Kateřinku - po 22haby jste měli dost času pohlídat si volné místo,pokud budete mít zájem hrát.![]()
![]()
Jsi se dozvěděl, že budu hrát, tak jsi ztratil odvahu, že jo ?ps2512 wrote:kterej večer, když nemám místo
právě že ne....když jsem viděl co tam bude za žabaře, tak bych si rád zahrálmantel wrote:Jsi se dozvěděl, že budu hrát, tak jsi ztratil odvahu, že jo ?ps2512 wrote:kterej večer, když nemám místo
Ty že nemáš místo? Tomu se mi nějak nechce věřit...ps2512 wrote:kterej večer, když nemám místo
mám, jsem tu jako 29.palo wrote:Ty že nemáš místo? Tomu se mi nějak nechce věřit...ps2512 wrote:kterej večer, když nemám místo
Cili na stejnem miste, jako v poradi kvality tymu v Mincips2512 wrote:mám, jsem tu jako 29.palo wrote:Ty že nemáš místo? Tomu se mi nějak nechce věřit...ps2512 wrote:kterej večer, když nemám místo
Tvým soupeřůmps2512 wrote:Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našich následujících 6-ti zápasech v turnaji 'slechticka mince 33':
- Pá 29 Lis 2013 (18:00:00 CET) : Dynamo Oleksovice - Macropus Ultras Mania
- Po 2 Pro 2013 (14:00:00 CET) : Santos FC - Dynamo Oleksovice
- Pá 6 Pro 2013 (14:00:00 CET) : ACS Pardubice - Dynamo Oleksovice
- Po 9 Pro 2013 (10:00:00 CET) : Macropus Ultras Mania - Dynamo Oleksovice
- Čt 12 Pro 2013 (10:00:00 CET) : Dynamo Oleksovice - Santos FC
- Ne 15 Pro 2013 (14:00:00 CET) : Dynamo Oleksovice - ACS Pardubice
Postup ze skupiny by mohl vyjít
asi jste zapomněli poslat "vhodný" prezentMilko wrote:My sme pozvánku nedostali, asi sme si niečim pupajdíka rozhnevali...
Pupčo nie je na úplatky...Raduuza wrote:asi jste zapomněli poslat "vhodný" prezentMilko wrote:My sme pozvánku nedostali, asi sme si niečim pupajdíka rozhnevali...
ne? A jak to že jsem tu jáMilko wrote:Pupčo nie je na úplatky...Raduuza wrote:asi jste zapomněli poslat "vhodný" prezentMilko wrote:My sme pozvánku nedostali, asi sme si niečim pupajdíka rozhnevali...