Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Raduuza
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince - probíhá uprava úvodní stránky.

Post by Raduuza »

acskncl wrote:Jedna pro dnesni den a Kubajdiho rezniky :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=ZyVXFpD4k_s
Noldor - 1. SK Carl Kozojidky 0:1 (142:145) redky 0:1
Hippo to zde kosi jako o znich, ale tentokrat narazila kosa na kamen :mrgreen: a tak slavi Kubajdiho reznici :twisted:
Tym cestou na zapas postihla nehoda, v autobuse se trener vozral jako Dan a za jizdy vypadnul ze dveri, bylo tedy nutne sehnat na rychlo jineho. Pred stadionem se nabidnul nejakej mistni bezdomovec, ze to s taktikou dat o gol vic nez souper odkoucuje :mrgreen: Nu a nakonec si na par tydnu zajistil praci :D
Nejspis sem asi prvni kdo dokazal dovest k vyhre v tomto prestiznim turnaji druhy tym a doufam, ze casem nadejde cas i pro treti :P

gratulka Kubajdímu
Last edited by Raduuza on Tue Jan 14, 2014 10:16 pm, edited 1 time in total.
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Finále Mince ma po sezóne opäť doviedlo k trošku smutnému úsmevu. Keby som nemal novú prácu, kde mám kopu nových vecí a záujem o SP a úspechy v ňom sa tak presunuli trošku do pozadia, asi od nasratia otrieskam notebook o stenu a následne ho vyhodím von zavretím oknom. Vo štvrtej účasti v tomto turnaji tretíkrát končím vďaka randomu, z toho druhýkrát v rade vo finále.

Carlsbergovi gratulujem k titulu :)
acskncl wrote:Nejspis sem asi prvni kdo dokazal dovest k vyhre v tomto prestiznim turnaji druhy tym a doufam, ze casem nadejde cas i pro treti :P
Snáď ten prvý titul s tímom, kde bolo 30 z 35 hráčov z nelegálnych fariem, neberieš vážne :shock:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

tak tomu se říká vypálit všem rybník 8). Po frenkiem druhý řeznický tým který dosáhl na hodně vysokou metu !!! velká gratulace z Litoměřic !!!
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote: Noldor - 1. SK Carl Kozojidky 0:1 (142:145) redky 0:1
Tie redky boli trochu inak, mám pocit. Či myslíš, že bez redky by som zahral výkon 142 :wink:
...new beginning...

impossible

Post by impossible »

Zajímavé...organizátor turnaje ještě nestihl zareagovat (pupajdis je jiste plne zaměstnán),a vítěz turnaje ani svůj tým neřídí :)
A pro po, čím to ze kubajdi nemenezuje agresatory?
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
acskncl

Post by acskncl »

Hippopotamus wrote:
Tie redky boli trochu inak, mám pocit. Či myslíš, že bez redky by som zahral výkon 142 :wink:
V praci sem si te u toho nahradnika v rychlosti nevsimnul, ale je fakt, ze ten vykon me prisel nejakej divnej.
Last edited by acskncl on Tue Jan 14, 2014 8:05 pm, edited 1 time in total.
Na ceste do propadliste dejin.
impossible

Post by impossible »

Hippopotamus wrote:
Aha, já si te tvoji taky nevšiml. V reportu zapasu pořádné nejde videt, kdo stíral toho zraněného, jelikož to byl az poslední na soupisce. A ze dostal ještě redku, to už aby Colombo hledal :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
acskncl

Post by acskncl »

impossible wrote:Zajímavé...organizátor turnaje ještě nestihl zareagovat (pupajdis je jiste plne zaměstnán),a vítěz turnaje ani svůj tým neřídí :)
Casove zaneprazdeni.
Na ceste do propadliste dejin.
Raduuza

Post by Raduuza »

acskncl wrote:
impossible wrote:Zajímavé...organizátor turnaje ještě nestihl zareagovat (pupajdis je jiste plne zaměstnán),a vítěz turnaje ani svůj tým neřídí :)
Casove zaneprazdeni.
nastěhoval se k slečně a s fotbalem má utrum :mrgreen: :mrgreen:
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Raduuza wrote:
nastěhoval se k slečně a s fotbalem má utrum :mrgreen: :mrgreen:
a hleme,,ty máš nějaké interní info jo? :lol:

ted jsem přišel z práce....zítra hodím info z semi a finále.....každopádně velké překvapení , mrkám jak z jara, ale holt se ukázalo,kdo je u kormidla,jak jsem psal už během playoff.
Kdyby to uhrál Kubajdí sám ,tak by mě to logicky i těšilo.....takhle je ten pocit rozpoluplný a jak mašiňák správně píše,,,,chce to to třetí kolo ,aby to u mě v jeho podání mělo poprvé ten správný efekt......rozumíme si.......každopádně jsi do Kozojídek zajistil velmi ceněnou trofej na poličku,tak snad se tu ukáže i sám pan majitel. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote: a hleme,,ty máš nějaké interní info jo? :lol:

ted jsem přišel z práce....zítra hodím info z semi a finále.....každopádně velké překvapení , mrkám jak z jara, ale holt se ukázalo,kdo je u kormidla,jak jsem psal už během playoff.
Kdyby to uhrál Kubajdí sám ,tak by mě to logicky i těšilo.....takhle je ten pocit rozpoluplný a jak mašiňák správně píše,,,,chce to to třetí kolo ,aby to u mě v jeho podání mělo poprvé ten správný efekt......rozumíme si.......každopádně jsi do Kozojídek zajistil velmi ceněnou trofej na poličku,tak snad se tu ukáže i sám pan majitel. 8)
Keď súperovi random sejme výkon o 8, tak to už nie je až taký problém vyhrať zápas, nech je u kormidla ktokoľvek...
...new beginning...

Carl Kozojidky
Coach

Post by Carl Kozojidky »

Ahoj Pupajdí a ostatní,

předevčírem jsem četl tady reakce na mé výtězství v tvém turnaji Šlechtická mince.
Napsal bych dříve, ale nemohl jsem si vzpomenout na heslo. Musel jsem mrknout na starý pc, kde to mám uložené :-D :-)

Pupajdí je jeden z mála lidí, co vý, že jsem uvažoval o konci na SP... Problémy doma atd...
Ale Pupajdí mě od tohoto činu odradil, že by to byla škoda - měl pravdu!

Nakonec jsem se kvůli problémům doma ke konci září přestěhoval k přítelkyni do Kozojídek. Jsme víc spolu a hlavně člověk ušetří i na nájmu.
Skoro denně jsem dojížděl VLAKEM do práce do Brna. Cesta ráno 1,5hodiny a večer to samé 1,5hodiny. 3hodiny na cestě.
Unavený jsem byl jak ďas...
V novém bydlišti jsem se musel také začít starat o rodinný dům, o pole a jiné povynosti s tím spjaté. Rodinný dům je hold na starost :-)

Na konci října se mi podařilo najít v novém bydlišti práci. Cca autem 10minut (i autobusem). Nastoupit jsem však měl až (už :-) ) 1.1.2014.
Denodenní dojíždění a starosti se starou prací, stěhování, nová práce (zařizování), tak jsem nebyl schopný se věnovat na plno SP, proto jsem požádal manažera známého jako ,,rudá mašina,, o dočastný zástup, zastupovádní.
Dělal mi ho již dříve i o prázdninách.
Snažil jsem se chodit na SP, jak to šlo a probírat s ním prodeje, nákupy, taktiku atd... Snažil jsem se o tým zajímat. Čas byl ale kolikrát proti mě.

A od 1.1.2014, potažmo od 6.1.2014 jsem nastoupil do nové práce ve Veselí nad Moravou jako vychovatel na ZŠ.
Převzal jsem třídu v šíleném stavu (bordel ve skřiních, v dokumentaci atd.), dále i novou funkcia kronikáře jako opravdu katastrofa.
Teď jsem tam měsíc a snad už to mám skoro vše jak si v pořádku - dokumentaci dávám ještě do pořádku teď i doma :-D
Není to jednoduché tolik změň během necelého půl roku...

Martinovi - rudé mašině ,,mašiňákovi,, jsem nesmírně zavázaný, jak vedl dopasavad můj tým, jak mi se vším pomáhal, kam ho dostal a v jakých turnajích dokázal zvítězit.
!!! Martine DÍKY !!!

:shock: Ale reakce vás všech co znám, mě trošku mrzeli. Prostě nikdo nenapsal. Dovídám se to vše až tady...
Hold život jde dál, co bylo to bylo... :-)

Proto jsem usoudil, že je zase na čase, abych svůj tým vedl zase sám :-) A buď se bude dařit nebo nebude.

To znamená, že bych rád od pondělí 17.února (poslední tři ligová kola) převzal svůj tým zase pevně do svých otěží! Do té doby bych měl mít v nové práci už vše ok.
A od nové sezony budu hrát jen tolik přáteláku, tolik turnajů, abych to zvládal ukočírovat sám a to i o víkendu ( aby mě numusel tak Sir Alex Ferguson (rudá mašina) zastupovat.

Doufám, že můj comeback uvitáte :-)

A těď něco málo k týmu: Už přes skoro 3 sezony ligu hrajeme na 100/100 (agresi i taktiku) a chceme dokázat, že i jeden z nejagresivnějších týmu SP s hráči nad 90% agrese (výjimka 4hráču s agresí nejníž 87) může být v divizi A!!! :-)

Výjimka bude pak zase o velkých prázdninách.
To budu asi zástup na nějaký čas potřebovat :-D

A ještě jedna taková maličkost, třeba někdy v dalším ročníku nebo někdy v jiném ročníku ŠLECHTICKÉ MINCE dokáži zvítězit sám pod svým vedením týmu, aby mohl být na mě PUPAJDÍ pyšný.
Toto vítězství patří ,,rudé rašině,, Gratuluji Martine!

Další snad bude patřit už mě Kubajdímu:-)

Děkuji všem za pochopení, nebylo to pro mě vše vůbec jednoduché!

Manažer týmu Carlsberk cz - Kubajdí
Last edited by Carl Kozojidky on Fri Jan 31, 2014 11:46 am, edited 1 time in total.
palo

Post by palo »

Ony ty reakce nebyly proti Tobě,spíš na acskncla,který si tu s tím průserem moc přátel neudělal.
Osobně mám radost že jsi zpátky,i tak nás dost ubývá.
A nechceš se ukázat v létě na srazu??? :wink:
Image
mantel

Post by mantel »

Reakce určitě nepatřili tobě, jen zastupující manager je (byl) trochu kontroverzní osobnost. Tolik na vysvětlenou a vítej zpátky, i když jsi vlastně nikdy neodešel.
Carl Kozojidky
Coach

Post by Carl Kozojidky »

palo wrote:Ony ty reakce nebyly proti Tobě,spíš na acskncla,který si tu s tím průserem moc přátel neudělal.
Osobně mám radost že jsi zpátky,i tak nás dost ubývá.
A nechceš se ukázat v létě na srazu??? :wink:

Děkuji za nabídku, rád bych, ale celé léto budeme spravovat baráček... :-)
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”