Ahoj Pupajdí a ostatní,
předevčírem jsem četl tady reakce na mé výtězství v tvém turnaji Šlechtická mince.
Napsal bych dříve, ale nemohl jsem si vzpomenout na heslo. Musel jsem mrknout na starý pc, kde to mám uložené
Pupajdí je jeden z mála lidí, co vý, že jsem uvažoval o konci na SP... Problémy doma atd...
Ale Pupajdí mě od tohoto činu odradil, že by to byla škoda - měl pravdu!
Nakonec jsem se kvůli problémům doma ke konci září přestěhoval k přítelkyni do Kozojídek. Jsme víc spolu a hlavně člověk ušetří i na nájmu.
Skoro denně jsem dojížděl VLAKEM do práce do Brna. Cesta ráno 1,5hodiny a večer to samé 1,5hodiny. 3hodiny na cestě.
Unavený jsem byl jak ďas...
V novém bydlišti jsem se musel také začít starat o rodinný dům, o pole a jiné povynosti s tím spjaté. Rodinný dům je hold na starost
Na konci října se mi podařilo najít v novém bydlišti práci. Cca autem 10minut (i autobusem). Nastoupit jsem však měl až (už

) 1.1.2014.
Denodenní dojíždění a starosti se starou prací, stěhování, nová práce (zařizování), tak jsem nebyl schopný se věnovat na plno SP, proto jsem požádal manažera známého jako ,,rudá mašina,, o dočastný zástup, zastupovádní.
Dělal mi ho již dříve i o prázdninách.
Snažil jsem se chodit na SP, jak to šlo a probírat s ním prodeje, nákupy, taktiku atd... Snažil jsem se o tým zajímat. Čas byl ale kolikrát proti mě.
A od 1.1.2014, potažmo od 6.1.2014 jsem nastoupil do nové práce ve Veselí nad Moravou jako vychovatel na ZŠ.
Převzal jsem třídu v šíleném stavu (bordel ve skřiních, v dokumentaci atd.), dále i novou funkcia kronikáře jako opravdu katastrofa.
Teď jsem tam měsíc a snad už to mám skoro vše jak si v pořádku - dokumentaci dávám ještě do pořádku teď i doma

Není to jednoduché tolik změň během necelého půl roku...
Martinovi - rudé mašině ,,mašiňákovi,, jsem nesmírně zavázaný, jak vedl dopasavad můj tým, jak mi se vším pomáhal, kam ho dostal a v jakých turnajích dokázal zvítězit.
!!! Martine DÍKY !!!

Ale reakce vás všech co znám, mě trošku mrzeli. Prostě nikdo nenapsal. Dovídám se to vše až tady...
Hold život jde dál, co bylo to bylo...
Proto jsem usoudil, že je zase na čase, abych svůj tým vedl zase sám :-) A buď se bude dařit nebo nebude.
To znamená, že bych rád od pondělí 17.února (poslední tři ligová kola) převzal svůj tým zase pevně do svých otěží! Do té doby bych měl mít v nové práci už vše ok.
A od nové sezony budu hrát jen tolik přáteláku, tolik turnajů, abych to zvládal ukočírovat sám a to i o víkendu ( aby mě numusel tak Sir Alex Ferguson (rudá mašina) zastupovat.
Doufám, že můj comeback uvitáte
A těď něco málo k týmu: Už přes skoro 3 sezony ligu hrajeme na 100/100 (agresi i taktiku) a chceme dokázat, že i jeden z nejagresivnějších týmu SP s hráči nad 90% agrese (výjimka 4hráču s agresí nejníž 87) může být v divizi A!!!
Výjimka bude pak zase o velkých prázdninách.
To budu asi zástup na nějaký čas potřebovat
A ještě jedna taková maličkost, třeba někdy v dalším ročníku nebo někdy v jiném ročníku ŠLECHTICKÉ MINCE dokáži zvítězit sám pod svým vedením týmu, aby mohl být na mě PUPAJDÍ pyšný.
Toto vítězství patří ,,rudé rašině,, Gratuluji Martine!
Další snad bude patřit už mě Kubajdímu:-)
Děkuji všem za pochopení, nebylo to pro mě vše vůbec jednoduché!
Manažer týmu Carlsberk cz - Kubajdí