myslím, že je to naopak znamení, že máš SP pohár vyhrát...tom17 wrote:Příští týden bych rád opět začal pravidelně v lize sbírat body tak, abych udržel 2.místo a snad se mi také už konečně zadaří vypadnout z SP Poháru.
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
klidně tě na třetí místo pustím - jakékoliv jednociferné umístění je pro mě super. mám týden českorumunského přátelství a z toho moc bodů nekouká...Michal Kejchal wrote:Má to znamenat, že mě na to třetí místo příští týden pustíš?oslicek wrote:tak se mi povedl naprosto úžasný týden - osm bodů - na to, že dva rozhodčí byli nad osmdesát se jedná zřejmě o životní výkon. třetí místo - dělám si screenshot - lepší už to stopro letos nebude - povedlo se navíc obhájit titul v české lize. jdu se samým štěstím ožrat.
Jinak, k titulu v ČL gratulace!
o vítězství v české lize nijak moc neusiluju - potřetí za sebou mi to spadlo do klína, protože to soupeři taky tak nějak šolichali a nedávali tomu všechno. já teda taky ne, ale přálo mi štěstí.
po reorganizaci hattricku a odstranění týmů řízených počítači postoupím asi i tam, ačkoliv sem tomu vůbec nešel naproti a dnes hraju rozhodující zápas o postup i na TMku. mohl by to být ultra týden

Tak takhle by to šlo taky brátoslicek wrote:myslím, že je to naopak znamení, že máš SP pohár vyhrát...tom17 wrote:Příští týden bych rád opět začal pravidelně v lize sbírat body tak, abych udržel 2.místo a snad se mi také už konečně zadaří vypadnout z SP Poháru.

Ale ne, chci pryč, strašně v něm finančně krvácím a taky myslím, že moji staříci nejsou schopni hrát důstojně obě soutěže.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
- Member of the Soccer Project Association
pondělí
FC Letenská šlechta - FK Bolka FOREVER 1 : 0
Výkony - 148 : 145
diváci - 16.952 (zas ti překupníci zatrápený)
TS na 100% zapusobila na náš mančaft jako svěcená voda .
Celý zápas jsme měli mírně navrch a korunovali to v 78.minutě , kdy utkání rozhodl Milan '=Don Chuan=' Abrahám
Hostům nepomohl ani v jejich kotli stojící a celej zápas skandující Zajdaz
a z Letné nevezou nic.
škoda , že jsme nemohli nastoupit v plné síle ( 3 A hráči s výkony 74,74 a 75) , atak výkonu 150 by byl už tak,tak.
Přesto veliká spokojenost.- Je to první ligové utkání od záverečného kola v B 1 a souboje s Agim o titul , kdy hrajeme zase konečně s TS 100 a je to znát.
Ted nás čeká rumunský dvojblok a rád bych oba přišpendlil a obral o body.
Celý zápas jsme měli mírně navrch a korunovali to v 78.minutě , kdy utkání rozhodl Milan '=Don Chuan=' Abrahám
Hostům nepomohl ani v jejich kotli stojící a celej zápas skandující Zajdaz

škoda , že jsme nemohli nastoupit v plné síle ( 3 A hráči s výkony 74,74 a 75) , atak výkonu 150 by byl už tak,tak.
Přesto veliká spokojenost.- Je to první ligové utkání od záverečného kola v B 1 a souboje s Agim o titul , kdy hrajeme zase konečně s TS 100 a je to znát.
-
Koukám pane, že už jste ve formě. Gratulace k pěknému výkonu. Doufám, že už přestáváte sázet proti svému týmu a začnete to raději sázet soupeřům.pupajdi13 wrote:pondělí
Hostům nepomohl ani v jejich kotli stojící a celej zápas skandující Zajdaza z Letné nevezou nic.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Dnes si Chmelaři "dojeli" pro nejdůležitější výhru v letošní sezoně, zavítali jsme ten na starší, menší a skromnější stadion v Blšanech, který se nachází pouze několik stovek metrů od našeho moderního multikomplexu. Očekávání a napětí se v Blšanech dalo celý víkend krájet, o lístky byl velký boj a na zhruba 55000 fanoušků obou týmů zbyla pouze velkoplošná obrazovka na blšanském náměstí.
Zápas skončil těsnou výhrou favorizovaných hostí, fanoušci se nyní rozcházejí do okolních barů a život v malém městečku se pomalu vrací do normálu.
Blšany - FK CHMEL 0:1 (147:148)
Zápas skončil těsnou výhrou favorizovaných hostí, fanoušci se nyní rozcházejí do okolních barů a život v malém městečku se pomalu vrací do normálu.
Agamator, FK CHMEL, C.6
-
Tak pochvala pane 148 to uz je pekny cislopupajdi13 wrote: FC Letenská šlechta - FK Bolka FOREVER

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
jedeméééé
tak tomu říkám jízda
uterý
Binicii - FC Letenská šlechta 1 : 2
výkony - 146 : 146
Tak skalp Biníků je doma a ještě k tomu z venku - pěkná práce.
Přiznám se,že výkon domácího týmu mě silně zarazil - moje propočty říkali,že by měl mít špatnou týmovku,ale zas tak špatnou jí mít nemuže,když kopne 146
Díky kartám jsme nastoupili v málo ověřeném rozestavení 4-5-1 , přesto to slavilo uspěch.
Domácí jsme zaskočili brankou do šatny (43) a golem z šatny (48)
Rumunům se pak podařilo snížit a rozdělení bodů odmítl náš golman Ivan '=Pinto=' Lichtsteiner , který v 73.minutě lapil penaltu ( co já bych bez něj dělal )
Snad nám forma vydrží i ve čvrtek.
Edit: gratulace Michalovi ke skalpu Widlaks , dneska vubec proběhly překvapivé výsledky .

tak tomu říkám jízda
uterý
Binicii - FC Letenská šlechta 1 : 2
výkony - 146 : 146
Tak skalp Biníků je doma a ještě k tomu z venku - pěkná práce.
Přiznám se,že výkon domácího týmu mě silně zarazil - moje propočty říkali,že by měl mít špatnou týmovku,ale zas tak špatnou jí mít nemuže,když kopne 146

Díky kartám jsme nastoupili v málo ověřeném rozestavení 4-5-1 , přesto to slavilo uspěch.
Domácí jsme zaskočili brankou do šatny (43) a golem z šatny (48)

Rumunům se pak podařilo snížit a rozdělení bodů odmítl náš golman Ivan '=Pinto=' Lichtsteiner , který v 73.minutě lapil penaltu ( co já bych bez něj dělal )

Snad nám forma vydrží i ve čvrtek.
Edit: gratulace Michalovi ke skalpu Widlaks , dneska vubec proběhly překvapivé výsledky .
Teda pane, Vy s těmi slovíčky perlíte ještě lépe, než já. Krásné spojení.pupajdi13 wrote: atak výkonu 150 by byl už tak,tak.

Jinak samozřejmě gratulace k oběma skalpům!
To mi prosím tě řekni, kde se v Blšanech sebralo 80.000 lidíagamator wrote: na zhruba 55000 fanoušků obou týmů

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Těch 80 tisíc bylo určitě myšleno včetně periférií, jako jsou Louny, Žatec, Kadaň, Klášterec, Chomutov, Karlovy Vary...Jinak si to nedákžu vysvětlit vzhledem k faktu, že dlouhodobě nejoblíbenějším týmem v těchto končinách je Sokol Čejč. Tady alespoň dle průzkumů, které má náš tým k dispozici 

Andrew - Sokol Čejč
já ti dám výhrou favorizovaných hostí, takový lenochy bych v kádru nesnesl..
pravdou je,že jsem dojel na zranění a nedisciplinovanost svých obránců - pouze jediný z nich byl na zápas 100% připraven. Za normálních okolností bysme ty druhé z Blšan sfoukli jak svíčku
Po dnešním zápase už se nám začíná povážlivě naklánět naše bárka, takže letošní sezonu začneme finišovat asi už od 15.kola
pravdou je,že jsem dojel na zranění a nedisciplinovanost svých obránců - pouze jediný z nich byl na zápas 100% připraven. Za normálních okolností bysme ty druhé z Blšan sfoukli jak svíčku

Po dnešním zápase už se nám začíná povážlivě naklánět naše bárka, takže letošní sezonu začneme finišovat asi už od 15.kola

agamator wrote:Dnes si Chmelaři "dojeli" pro nejdůležitější výhru v letošní sezoně, zavítali jsme ten na starší, menší a skromnější stadion v Blšanech, který se nachází pouze několik stovek metrů od našeho moderního multikomplexu. Očekávání a napětí se v Blšanech dalo celý víkend krájet, o lístky byl velký boj a na zhruba 55000 fanoušků obou týmů zbyla pouze velkoplošná obrazovka na blšanském náměstí.
-
i u nás je stejná nálada.... vypadá to bledě a protože se mi nechce vypadnout z SP poháru a ve čt a pá hraji vždy s týmy co už vypadli, bude to ještě horší....bono25 wrote:
Po dnešním zápase už se nám začíná povážlivě naklánět naše bárka, takže letošní sezonu začneme finišovat asi už od 15.kola![]()

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Nepříjemná věc - u utd právě vyměnil trenera a pojede zítra na letnou 100/100
- budeme muset na tento krok zareagovat , až se vrátím z pohárového utkání 4 A české ligy ze Žďáru nad Sázavou svolám vedení klubu a promyslíme reakci .

-
Ještě si to pro jistotu zkontroluj, ona ne vždy výměna trenéra znamená mít tým 100/100pupajdi13 wrote:Nepříjemná věc - u utd právě vyměnil trenera a pojede zítra na letnou 100/100- budeme muset na tento krok zareagovat , až se vrátím z pohárového utkání 4 A české ligy ze Žďáru nad Sázavou svolám vedení klubu a promyslíme reakci .

Andrew - Sokol Čejč
-
Bohužel,je to tak, ti hráči,kteří nastoupí zítra na letné bude mít 100/100 - nezbývá než reagovat uplně stejně, navíc já blb neukočíroval pohárovou sestavu a postavil do brány pintaSokol Cejc wrote: Ještě si to pro jistotu zkontroluj, ona ne vždy výměna trenéra znamená mít tým 100/100

Očekávám zítra ráno mega bitvu.- rozhodčí 99% to bude maso