mantel wrote:Reakce určitě nepatřili tobě, jen zastupující manager je (byl) trochu kontroverzní osobnost. Tolik na vysvětlenou a vítej zpátky, i když jsi vlastně nikdy neodešel.
Děkuji, jsem rád zase tady mezi svými

Moderator: Czech Moderators
mantel wrote:Reakce určitě nepatřili tobě, jen zastupující manager je (byl) trochu kontroverzní osobnost. Tolik na vysvětlenou a vítej zpátky, i když jsi vlastně nikdy neodešel.
Hippopotamus wrote:Ono pozerám, že ani tých reakcií na zastupovateľa nebolo zase tak veľa a neboli nejak vášnivé. A na teba samotného nebola snáď ani jedna. Že som tu ja nejak nepísal o finále, je asi pochopiteľné, pretože prehrať finále Mince 2x za sebou, pričom v oboch prípadoch som bol jasne lepší a len skurvený random doprial víťazstvo súperom, to proste dosť slušne naserie a človeku nie je moc do reči...
Nech sa darí v práci, tiež mám novú v Brne a je toho viac než dosť...
Hej, to sú tie s príjemných chvíľ, kedy tvoj najhorší hráč zahrá toľko čo súperov najlepší, ale na víťazstvo je to stále akosi máloCarl Kozojidky wrote: S randomem to znám moc dobřeViz dnešní liga...
![]()
Výkon 141 x 143 já...
A když se podíváš kolik zahráli jeho hráči a moji výkony, tak je to ubohost...![]()
Tak ono je to někdy i realita (viz Chelsea - West Ham)Hippopotamus wrote:Hej, to sú tie s príjemných chvíľ, kedy tvoj najhorší hráč zahrá toľko čo súperov najlepší, ale na víťazstvo je to stále akosi máloCarl Kozojidky wrote: S randomem to znám moc dobřeViz dnešní liga...
![]()
Výkon 141 x 143 já...
A když se podíváš kolik zahráli jeho hráči a moji výkony, tak je to ubohost...![]()
pupajdi13 wrote:Kubajdí - co se tady prosím Tě takhle "slohově" obhajuješ?![]()
, to je naprosto zbytečný, já jsem logicky rejpal do mašináka, nic víc......ať už ho vyhrál on,nebo ne, byl to tvůj tým a pohárek dostaneš ty-.
mám tady resty jako sviň, nebo jako cyp , nebo jak kdo chce, nemám dotáhle semifinále ani finále.....bohužel,nestíhám to ted ,spousta realných starostí mě k tomu nepouští,ted mám až do příštího pátku každodenní working,protože kolegové si vyrazili na lyžovačku do itálie-.....takže až to dokončím,tak to tu snad sesumíruju , udělám pohárek a když to dobře dopadne všechno,tak i pak další ročník....ale chce čas u mě.....holt mi ty hodiny na waldesce s notasem na mrazáku chybí a projevují se hlavně tady na foru,..-
Dúfam, že tým si myslel rozhodcu a nie seba, pretože on vyhral Kozojídkam Mincu.acskncl wrote:Spinavou praci oddrel nekdo nepopularni, ale na to se uz historie nepta
dle mého názoru bude zájemců spousta jako vždyckypupajdi13 wrote:měl jsem strach,aby mi to nechcíplo.......šipečka luxusní vid? .)
zítra vyhlásím datum nové Mince,jestli se ještě najdou nějací nadšenci,co by si kopli.
Tak už jsem to vymyslel hned ted......aby to bylo symbolické ...... v den třetích narozenin mého malého Tomíka 3.3.2014 dáme v podvečer pozvánky na novej ročník.![]()
![]()