Moderator: Czech Moderators
jo to bude ono, dík., já na to furt nemohl přijít.frankie_doparoma wrote:prodlouzit si o dva mesice pobyt mezi elitou? ziskat naky body do celkovyho zebricku bodu z Acka? ziskat vice casu na prestavbu................?
no jako kdyby tys měl v případě záchrany jiný přístup...pupajdi13 wrote:btw - když tak koukám na tu tabulku ted,tak nějak nechápu smysl té obrovské snahy "potápky" se loni zachránit ,když to ted odpískal po druhém kole.
já ještě zabojujuMccgrady wrote:Máme tu jasné 4 odpadlíky... na koho zbydou další dva Černí Petři?
Tipsport
FC Crue Olomouc
Dynamo Oleksovice
FK Laugaricio
Je tu někdo,kdo by se přihlásil dobrovolně?
Vždyť jste ho k tomu společnými silami a řečmi sami dokopali.pupajdi13 wrote:Tak Mohykáni maj v kádru nejlepšího středího utočníka z Letný to se to pak hraje , navíc vtipně částečně odchovanýho právě ze zminovaného Traxtorm Hardcore, ještě vtipnejší je fakt,že tenhle hráč svého původního majitele vysekl jediným golem v jejich vzájemném střetnutí .
The Last Mohycan... 1 - 0... Traxtorm Hardcore
Henrique 'VŠ' Adolfo ... 56'
btw - když tak koukám na tu tabulku ted,tak nějak nechápu smysl té obrovské snahy "potápky" se loni zachránit ,když to ted odpískal po druhém kole.
co ? že pupajdí chtěl být na tvém místě a rozprodávat v áčku a né v béčku a teď ti to předhazuje ? Buď v klidu, uhrál sis to, zasloužil sis to. ( jako samozřejmě si mohl poslední zápas se mnou vypustit a mohl bych tu psát, že by mě to netěšilo, ale opak by byl pravdou ). Na druhou stranu hra pro nás zatím skončila, a rozdíl, jestli bych byl v áčku, nebo v béčku, je zanedbatelný, jde pouze o ten pocit ze špatně vykonané práce...ps2512 wrote:už mě to přestává bavit