Ja osobne to vidím na duel Mazzy - ValcířiPapa Bouba Diop wrote:tak zítra pohodový zápas s Noldorem při rozhodčím 92% a jsem zvědav koho vyfasuju v semifinále

Moderator: Czech Moderators
Ja osobne to vidím na duel Mazzy - ValcířiPapa Bouba Diop wrote:tak zítra pohodový zápas s Noldorem při rozhodčím 92% a jsem zvědav koho vyfasuju v semifinále
Sakra, ja som zabudol, že hráš ešte s NoldoromHippopotamus wrote:Ja osobne to vidím na duel Mazzy - ValcířiPapa Bouba Diop wrote:tak zítra pohodový zápas s Noldorem při rozhodčím 92% a jsem zvědav koho vyfasuju v semifinále
kámo se tady ukážeš po takové době a napíšeš takovou hámoťpupajdi13 wrote:tak jak se to vývíjí?
To je pravda. Přikláním se k Tomkyčovi. Ti Draci tě úplně pohltili.tomkycz wrote:kámo se tady ukážeš po takové době a napíšeš takovou hámoťpupajdi13 wrote:tak jak se to vývíjí?
Už čekat nemusís. Po výkonech 145-142 se premiérové podivam do finále Mince! Škoda, ze to je v době, kdy už ani Pupajdi můj historicky úspěch nesleduje. No a to, ze ve finále narazim na koho jiného, než hippa, to už se ani zmiňovat nemusí... Výměna trenera byla vystrilena na daja, takže moc es v rukávu mi už nezbyva...Hippopotamus wrote:No Boost 1 - 1 Noldor (142 - 147)
Mazzy zahral dosť slušne a bojovnosťou sa prepracoval až k penaltám, kde sa však už šťastie priklonilo na moju stranu a postúpil som do finále. Na svojho súpera si musím počkať, až sa odohrá dnešný večerný zápas druhého semifinále medzi Íčkom a Dajom
Gratulácia Íčko....finále v minci je vždy veľmi cenné( my sme tam tiež chceli ale trénera šetríme na liguimpossible wrote:Už čekat nemusís. Po výkonech 145-142 se premiérové podivam do finále Mince! Škoda, ze to je v době, kdy už ani Pupajdi můj historicky úspěch nesleduje. No a to, ze ve finále narazim na koho jiného, než hippa, to už se ani zmiňovat nemusí... Výměna trenera byla vystrilena na daja, takže moc es v rukávu mi už nezbyva...Hippopotamus wrote:No Boost 1 - 1 Noldor (142 - 147)
Mazzy zahral dosť slušne a bojovnosťou sa prepracoval až k penaltám, kde sa však už šťastie priklonilo na moju stranu a postúpil som do finále. Na svojho súpera si musím počkať, až sa odohrá dnešný večerný zápas druhého semifinále medzi Íčkom a Dajom
No normálne - m ako m, i ako i, n ako n, g ako g, a ako a - dokopy minga - hovor ako čítašDajo wrote: PS: Ten tvoj CF čo mi dal 2 góly....to sa ako vyslovuje![]()
Pitshou Minga - čítam P i č u M i n d ž aHippopotamus wrote:No normálne - m ako m, i ako i, n ako n, g ako g, a ako a - dokopy minga - hovor ako čítašDajo wrote: PS: Ten tvoj CF čo mi dal 2 góly....to sa ako vyslovuje![]()
![]()
Či myslel si snáď niečo iné?
Nečekal jsem tak vysoký výkon. Vše jsem obětoval na Buben, který se hrál před Mincí. Tam byli naše šance o poznání větší. Na Hippa už šli naši kluci jen s vírou dohrát ve zdraví. To že se zrodila remíza a penalty byl jen zázrak. Na který kluci nebyli připraveni, proto penalty dopadly tak hrůzostrašně.Hippopotamus wrote:No Boost 1 - 1 Noldor (142 - 147)