3.A liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: 3.A liga (SL)

Post by MilanSLOVAKIA »

11. kolo

23.7.2011 (sobota) o 18:00

FK TRNAVA
Chelsea_1 - Fandovci
FC PetrZalka - skrachovanci
BALKI - Greenville FC
Rusnaci z Labirce - AS Slana Miskovec
ipe - fc minik

* Pozvánka prijatá
* Pozvánka poslaná (neprijatá)
* Pozvánka neposlaná
* Voľný deň
Last edited by MilanSLOVAKIA on Tue Jul 19, 2011 12:32 pm, edited 2 times in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

MilanSLOVAKIA wrote:
balki29 wrote:
GeorgeTT wrote:Rusnaci z Labirce 0:0 FK TRNAVA

Hm...
:shock: zahralo mi to do kariet,ja s vydretym vitazstvom 1-0 :?
george - to je všetko čo chces k tomu povedat? :mrgreen:

Balki - tak podla mna na tvojom mieste by si mal byt akurat spokojny lebo minik sa v poslednych kolach dost zlepsuje ;)
Zostal som len v nemom uzase, ze sme neprehrali. Co ma najviac tesi, je fakt, ze obrana makala ako svajciarske hodinky, a domacemu ostrostrelcovi Kennethovi Kortlandovi dovolila len dve strely, ale na druhej strane, ani nasi utocnici si, zial, neporadili s prehustenou obranou domacich. Inak vyborny futbal, tak ako v zapase s BALKI, nemame chlapcom co vycitat, dokonca aj pri 100% agg. sme neinkasovali CK, tak v sobotu mozeme v nasom poslednom zapase "jesennej" casti vybehnut pred vlastnym publikom znovu v plnej sile, a nic ine ako vitazstvo neberieme.
PS: Milane, kolko bolo autobusov :?: :mrgreen:

Patom: a od vas :?: :mrgreen:
GeorgeTT
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

GeorgeTT wrote: Zostal som len v nemom uzase, ze sme neprehrali. Co ma najviac tesi, je fakt, ze obrana makala ako svajciarske hodinky, a domacemu ostrostrelcovi Kennethovi Kortlandovi dovolila len dve strely, ale na druhej strane, ani nasi utocnici si, zial, neporadili s prehustenou obranou domacich. Inak vyborny futbal, tak ako v zapase s BALKI, nemame chlapcom co vycitat, dokonca aj pri 100% agg. sme neinkasovali CK, tak v sobotu mozeme v nasom poslednom zapase "jesennej" casti vybehnut pred vlastnym publikom znovu v plnej sile, a nic ine ako vitazstvo neberieme.

Vidis to? To som aj zabudol spomenut ze sa tvoji hraci super bojovali a aj napriek horsiemu vykonu vyhrali :) Teraz ked sa uz tak pytas tak bolo az päť autobusou. Myslym ze musis byt spokojny :mrgreen:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
balki29
Team Manager

Post by balki29 »

:shock: :shock: :shock: najvacsim prekvapenim pre mna v tomto kole bola nadherna navsteva 6666 divakov :shock: :shock: :shock:
Balki
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

MilanSLOVAKIA wrote:
GeorgeTT wrote: Zostal som len v nemom uzase, ze sme neprehrali. Co ma najviac tesi, je fakt, ze obrana makala ako svajciarske hodinky, a domacemu ostrostrelcovi Kennethovi Kortlandovi dovolila len dve strely, ale na druhej strane, ani nasi utocnici si, zial, neporadili s prehustenou obranou domacich. Inak vyborny futbal, tak ako v zapase s BALKI, nemame chlapcom co vycitat, dokonca aj pri 100% agg. sme neinkasovali CK, tak v sobotu mozeme v nasom poslednom zapase "jesennej" casti vybehnut pred vlastnym publikom znovu v plnej sile, a nic ine ako vitazstvo neberieme.

Vidis to? To som aj zabudol spomenut ze sa tvoji hraci super bojovali a aj napriek horsiemu vykonu vyhrali :) Teraz ked sa uz tak pytas tak bolo az päť autobusou. Myslym ze musis byt spokojny :mrgreen:
Inak, nic v zlom, ale ked budes pocitat vykony, pouzi kalkulacku, Rusnaci mali taky isty vykon ako my, t.j. 126 :wink: A s tymi autobusmi je to super :mrgreen:
GeorgeTT
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

balki29 wrote::shock: :shock: :shock: najvacsim prekvapenim pre mna v tomto kole bola nadherna navsteva 6666 divakov :shock: :shock: :shock:
Supernavsteva, a este k tomu u predposledneho muzstva... Tam ti ludia inak zeru futbal :shock:
GeorgeTT
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

GeorgeTT wrote:
Inak, nic v zlom, ale ked budes pocitat vykony, pouzi kalkulacku, Rusnaci mali taky isty vykon ako my, t.j. 126 :wink: A s tymi autobusmi je to super :mrgreen:
:oops: :oops: :oops: Hups dalsia chyba a ja som to dva krat prepocital :mrgreen: Niekedy aj zvyknem pouzivat kalkulacku ale teraz sa mi nechcelo ist po nu vies no lenivost je lenivost :mrgreen:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

10. kolo

Fandovci mal voľno

FK TRNAVA 3 - 0 ipe (1 : 0)
výkony - 123 : 102 .......................... 3518 divákov
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=41

fc minik 0 - 1 Rusnaci z Labirce (0 : 1)
výkony - 114 : 123 .......................... 3162 divákov

AS Slana Miskovec 1 - 3 BALKI (1 : 2)
výkony - 117 : 135 .......................... 4744 divákov

Greenville FC 1 - 2 FC PetrZalka (1 : 0)
výkony - 105 : 106 .......................... 4219 divákov

skrachovanci 1 - 0 Chelsea_1 (0 : 0)
výkony - 120 : 99 ............................ 4443 divákov
Attachments
10. kolo.JPG
10. kolo.JPG (47.89 KiB) Viewed 3519 times
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Strelci

1. Kenneth Kortland ( Rusnaci z Labirce ), Everton Williams ( BALKI ) 9 gólov,
2. Marco Antonio Arriaga Blandon ( skrachovanci ) 8 gólov,
4. Rostislav Rieciciar ( AS Slana Miskovec ) 7 gólov,
5. Cristian Daniel Zola, ( FK TRNAVA ), Jan Fujerik ( Rusnaci z Labirce ) 5 gólov,
7. Ivica 'nagy' Nadaski ( BALKI ), Erich Chmurovic, Darjan Roudnicky ( AS Slana Miskovec ), Diego Jose Mouraghi, Zdeněk 'KILLER' Josl ( FK TRNAVA ) 4 góly,
12. Peter 'RYCHLIK' Gabulya ( FK TRNAVA ), Lastislav Hrnčář ( fc minik ), Pavel Řehák ( Rusnaci z Labirce ), Andrei Ciocoiu ( skrachovanci ), Radomir Cvhil'a ( FC PetrZalka ), Ainars Stals ( AS Slana Miskovec ), Kristijan 'strelec preťo' Pretnar ( BALKI ), Gudmundur Andri Eiriksson ( Greenville FC ) 3 góly,
20. Gabriel Krings, Joseba Rodríguez García ( ipe ), Anton Barto, Milan Drobný ( skrachovanci ), Bilal Sirkecili, Libor Kovalik ( Rusnaci z Labirce ), Ivo Mynář ( fc minik ), Chonlatid Hutakiengkrai ( Fandovci ), Rolando 'messi galdo' Galdames, Editácio Aroucada Silva ( BALKI ), Jergus Svarka ( Greenville FC ) 2 góly,
31. Aleksandr 'SANO' Burianek, Simeon Zelenka, Gabriel Soriano ( FK TRNAVA), Petr Veleba, Campbell Moir, Carl De Wilde, Eric-Julien Rasolonanahary, Jan Šultés, Jan Mynář ( fc minik ), Eduard Neagu, N.N. ( Black Tigers ), Dmitri Graf, Ricardo Hernan Duarte Silvio ( AS Slana Miskovec ), Radoslav Hosik ( skrachovanci ), Kristof Coudeville, Sölvi 'švedsky kanonier' Ålander ( BALKI ), Matus Svarny, Karol Capka, Petr Rezek, Matej Andreanin ( FC PetrZalka ), Sanel Huwer, Sylvain Maoulida, Dudu Alonzo, Pedro Miguel Moreira de Sá, Ivica Toure ( ipe ), Branislav Šekularac ( Greenville FC ), Svyatopolk Bodnar, Alesha Lugina, Demid Gomenyuk, Mota Aaron Medina Briseño ( Chelsea_1 ), Reza Nakisa, André Opango, Kunchai Tanasuwan ( Fandovci ), Vlad Kasinec ( Rusnaci z Labirce ) 1 gól. Spolu 64 strelcov.

Tresty na 11. kolo

Jeroen Rimkus ( AS Slana Miskovec ), Garfield Miller, Josef Buryán ( fc minik ), Andrei Ciocoiu ( skrachovanci ).
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Komentár k 10. kolu

Na začiatku komentáru sa vám všetkým chcem podakovat za to ze si uz 3 kola drzime seriu bez kontumacie co ma velmi tesi.
Volny vykend si tentoraz uzili hraci timu Fandovci.
FK TRNAVA zaznamenala v poslednom zapase 1. polky sezony dalsi krasny vysledok ked porazil tim ipe 3 : 0. Minimalne este jedno kolo bude kralovat na 1. mieste. Kriza timu ipe sa prehlbuje a ak s tim nieco nespravia boju o udrzanie sa urcite nevyhnu.
Rusnaci z Labirce si zabezpecili dalsie vitazstvo a tak este stale s timom FK TRNAVA maju stit bez prehry. Aj napriek tomu ze zvitazili len jednogolovym rozdielom tak Labirce mali dost velku prevahu. fc minik prehral uz druhy zapas za sebou a tak teraz hraci musia v najblizsom zapase poriadne zabojovat lebo v polke sezony moze spravit vedeniu poriadne vrasky.
Zapas kola skoncil prekvapivo celkom jednoznacne pre tim BALKI ked dal jednoznacne najavo so svojim vykonom sezony ze titul od nich nie je az tak daleko. S takymto vykonom by sa nemusal hanbit hrat ani corgon ligu. AS Slana Miskovec po tom ako som ho v minulom kole vychvalil teraz dost sklamal. Pocetna navsteva cakala urcite nieco ine ako vzdialenie sa od prvej dvojky.
FC PetrZalka aj napriek skaredemu zraneniu zo zaciatku druheho polcasu ked zraneneho hraca nahradil v podstate hrac juniorky si dokazal vonku vybojovat velmi dolezite tri body v boji o zachranu aj ked to bol velmi tesny zapas. Greenville FC mal trochu viac smoly ako by sa patrilo a tak je len krocik od zostupovych priecok.
skrachovanci si nutnym vitazstvom na timom Chelsea_1 zabezpecili zatial peknu 5. priecku s ktorou si myslim ze musia byt spokojny. Chelsea_1 ma zatial predposledne miesto len vdaka lepsiemu skore. O poslednom mieste sa rozhodne v najblizsom kole.
Konecne sa aj dalsi hrac pridal k boju o krala strelcov ktory uz straca len 1 gol na prvy miesto. Ten hrac je prekvapivo z timu skrachovanci Marco Antonio Arriaga Blandon ktory dal uz 8 golov.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Najblizsie vysledky dostanete pravdepodobne az v stredu buduci tyzden. Dufam ze to vydrzite :wink:
A ked uz pisem tak musim spomenut ze uz je aj posledne kolo 1. polky sezony naplanovane takze som s vami maximalne spokojny :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

MilanSLOVAKIA wrote:Najblizsie vysledky dostanete pravdepodobne az v stredu buduci tyzden. Dufam ze to vydrzite :wink:
A ked uz pisem tak musim spomenut ze uz je aj posledne kolo 1. polky sezony naplanovane takze som s vami maximalne spokojny :)
Čo už máme s tebou robiť, nejako to vydržíme :mrgreen:
GeorgeTT
balki29
Team Manager

Post by balki29 »

GeorgeTT wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:Najblizsie vysledky dostanete pravdepodobne az v stredu buduci tyzden. Dufam ze to vydrzite :wink:
Čo už máme s tebou robiť, nejako to vydržíme :mrgreen:
ak sa nezrani ziaden hrac tak by sme mali opat nastupit v plnej sile v obrane aj s novou posilou z finska :wink:
Balki
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Hlaaaaasim sa do sluzby opet konecneee :) vcera som docestoval domov a uz cely nateseny si idem zapnut SP a coho som sa nedockal? Internet mi nesiel :| Bolo to krute a tak bolo treba zavolat na opravu a co sa velmi cudujem ze uz dnes rano prisli a uz vsetko klape ako ma. Este sa trochu spametam z mojej nepritomnosti a uz niekedy poobede by som sa mohol pustit do prace :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

MilanSLOVAKIA wrote:Hlaaaaasim sa do sluzby opet konecneee :) vcera som docestoval domov a uz cely nateseny si idem zapnut SP a coho som sa nedockal? Internet mi nesiel :| Bolo to krute a tak bolo treba zavolat na opravu a co sa velmi cudujem ze uz dnes rano prisli a uz vsetko klape ako ma. Este sa trochu spametam z mojej nepritomnosti a uz niekedy poobede by som sa mohol pustit do prace :)
Výborne, bolo to tu dajaké hluché :roll:
GeorgeTT
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”