Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Ka$mIR wrote::D HUH GATA AM IESIT CAMPION! :wink:
Felicitari!

Am decis sa trec pe 5-3-2, am inceput campania de vanzari de LF shi RF.
Cred ca risc mult dar vreau sa vad ce se va intampla.

In campionat sunt pe locul 3, dar in ultima etapa daca voi castiga voi ocupa locul 2, totusi nu vreau sa promovez ca e grea divizia D, am vazut echipe la retrogradare care erau mult mai bune decat mine. :roll: (vb de D22).
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai vezi ca poate echipele alea au vrut intentionat sa retrogradeze sau nu au mai avut timp de ele managerii lor samd. eu sunt de parere ca e bine sa promovezi cand poti ca altfel nu se stie cand mai apuci :D
acuma in cazul tau, daca vrei sa schimbi sistemul ... poate e mai bine sa ramai in E ca deh, nu e usor sa-l schimbi, pierzi TS si cheltui bani samd.
Eu sunt campion in F cu victorii in toate meciurile. La viitoarea mea serie din E nici nu m-am uitat, sper sa nu am probleme :D . la promovare bineinteles :))
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am calculat ca in cazul meu in 3 saptamani sistemul va fi schimbat shi TS-ul va fi 100%. Cele 3 saptamani sunt: aceasta in desfasurare(in care vand 4 jucatori), saptamana de vacanta (in care fac shi TS shi mai vand shi 1-2jucatori) , si prima saptamana de liga in care folosesc deja sistemul 5-3-2(il pot folosi shi acum dar am multe meciuri shi putini CF) shi maresc TS. Apoi in fiecare saptamana, la sfarsit, vand ceilalti RF shi LF , iar apoi fac inventarul shi cumpar 2,3 jucatori buni(81-83%).
Din ce am vazut la jucatorii mei nu pierd nimic daca trec pe 5-3-2 fata de 3-4-3.

In liga mea, cei care raman, nu sunt mai buni ca mine(cel mult ma egaleaza) dar am sa vad cine va mai veni shi apoi pot spune daca trebuia sa promovez sau nu. :D

Succes tuturor.

Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

cercel_jr wrote:
Ka$mIR wrote::D HUH GATA AM IESIT CAMPION! :wink:
Felicitari!
Multumesc
cercel_jr wrote:Am decis sa trec pe 5-3-2, am inceput campania de vanzari de LF shi RF.
Cred ca risc mult dar vreau sa vad ce se va intampla.

In campionat sunt pe locul 3, dar in ultima etapa daca voi castiga voi ocupa locul 2, totusi nu vreau sa promovez ca e grea divizia D, am vazut echipe la retrogradare care erau mult mai bune decat mine. :roll: (vb de D22).
Daca zici ca tot vrei sa treci pe 5-3-2 nu vrei sa cumperi un CF

8) este bunicel mai ales ca are 19 ani si e antrenat la maxim!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Shi eu am iesit campion.Am 7 pct fata de locul 2 si ptr ca mai sunt 2 meciuri,sunt matematic campion :wink: .In meciurile care vor urma voi incerca si rezervele si jucatorii noi adusi pentru a vedea ce le poate pielea :twisted:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

sunt oficial campion!!! Oricum stiam de mult ca o sa ies pe locul 1. Am si "vandut" un meci echipei de pe locul 3 ca sa-mi vanda mie un CM de la centru de tineret de agresivitate 14% . Am jucat meciul cu rezervele si am pierdut cu 3-0 :DD Ce mai conteaza? macar am luat jucatorul mai ieftin. 8)
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

vezi ca e periculos, poate iti iei ban :) , asta e aiurea in jocu asta...
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Ka$mIR wrote: Daca zici ca tot vrei sa treci pe 5-3-2 nu vrei sa cumperi un CF

8) este bunicel mai ales ca are 19 ani si e antrenat la maxim!
Stai mai intai sa strang bani shi apoi voi cauta un CF bun. (imi trebe unu tanar(21 de ani) intre 81-83% shi agresivitate sub 40%; rezistenta peste 90). Mai intai sa strang bani. :D

dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

Mariu$ wrote:vezi ca e periculos, poate iti iei ban :) , asta e aiurea in jocu asta...
Nu iau bann pentru ca bann-urile se iau pentru jucatori vanduti pe sume mari, iar jucatori vanduti sub pretul normal sunt cu sutele. :)
eu am dat 2.100.000 pe jucator. Daca il lasa pana la final putea ajungea si la 4 milioane sa aibe oferta,nu? :D
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
unicool

Post by unicool »

eu sunt campion inca de acum 4 etape.in ultima etapa vreau sa il las in F pe cel de pe 2 si mi-am implinit obiectivele pentru sezonul asta.in E vreau promovare. :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bizone

Post by bizone »

Am pierdut promovarea in D, intr-o serie foarte, foarte grea! Mai am sanse teoretice, dar cred ca doar atata! Am fost 6 echipe care ne-am luptat si inca ne luptam ptr cele 2 locuri promovante!

Asta este, atentie mare la transferurile ptr intarirea lotului si la anul incercam din nou :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

dupa un sezon extraodinar....ma inec k tiganu la mal....scuzati-mi expresia.... pt meciul d maine spre exemplu am 5accidentati si 2suspendati.... am avut ghinion la unele meciuri...am pierdut puncte aiurea...puteam promova..asta e...sezonu viitor o sa bag rezerve in liga
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

kennyanu wrote:dupa un sezon extraodinar....ma inec k tiganu la mal....scuzati-mi expresia.... pt meciul d maine spre exemplu am 5accidentati si 2suspendati.... am avut ghinion la unele meciuri...am pierdut puncte aiurea...puteam promova..asta e...sezonu viitor o sa bag rezerve in liga
Adik o sa retrogradezi sau chiar shi cu rezervele vei ramane in C?
Poate ma duc shi eu in D shi retrogradam impreuna. :lol:

kennyanu

Post by kennyanu »

nu stiu dak voi retrograda....ramane de vazut. s-ar putea sa retrogradez...scopul meu este sa fac bani.
Revenit :)
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

obiectiv indeplinit,deja campion,sezonul viitor sper la o clasare cat mai buna.
urmatorul obiectiv este calificare in uefa,ma ashteapta un meci greu astazi dar shperantza moare ultima :) .
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”