Srazy manažerů

Moderator: Czech Moderators

Hák
Member of the Soccer Project Association

Re: Srazy manažerů

Post by Hák »

No tak Brňáci a okolí, co bude, kdo ještě?
SK Kobeřice - E.36
Hadis

Post by Hadis »

Hák wrote:No tak Brňáci a okolí, co bude, kdo ještě?
Já bych dorazil, ale o kofole se mi tam nechce být.
Možná ještě přehodnotím rozhodnutí a podívám se, kdy jede poslední a vlak z Brna.
Poslední vlak zpět mi jede v 20:03, to nemá cenu, abych tam na dvě hoďky jezdil :wink:
Když se rozpiju, tak nevím, kdy skončit :lol:
AC Had Bozak

oslicek

Post by oslicek »

Hadis wrote: Poslední vlak zpět mi jede v 20:03, to nemá cenu,
nejsem si jistej, ale na Boskovice jezdilo neco okolo pul jedne rano - pokud zacnem v pet, tak bych to videl i jako takovy optimalni cas na rozhodnuti, zda zmenit lokal nebo party ukoncit :-).
Libo

Post by Libo »

Pokud teda Zbynku to nemuzes zaridit, at uz z jakehokoliv duvodu, ja bych tam po praci zajel a rezervoval to tam, takze neni problem, staci napsat :wink:
39th season - F.179
Image
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Hadis wrote:to nemá cenu, abych tam na dvě hoďky jezdil :wink:
Tak sou lidi co to zkusili a nelitujou :-)
Andrew - Sokol Čejč
Hadis

Post by Hadis »

oslicek wrote:
Hadis wrote: Poslední vlak zpět mi jede v 20:03, to nemá cenu,
nejsem si jistej, ale na Boskovice jezdilo neco okolo pul jedne rano - pokud zacnem v pet, tak bych to videl i jako takovy optimalni cas na rozhodnuti, zda zmenit lokal nebo party ukoncit :-).
Ale jo, v seznamu vlaků byl jeden v 0:41.
Ale to vzhledem k tomu času začátku, 17:00, nebyl schopen ani najít :lol:
To Andrew : já už zažil i velkej sraz a nelituju. :wink:
AC Had Bozak

zbynek..s

Post by zbynek..s »

Libo wrote:Pokud teda Zbynku to nemuzes zaridit, at uz z jakehokoliv duvodu, ja bych tam po praci zajel a rezervoval to tam, takze neni problem, staci napsat :wink:
Ahoj Libo, tak jestli tě mohu poprosit :oops: , že by jsi tam zkočil a obědnal to přímo na místě :roll:
Díky Zbyna
Libo

Post by Libo »

zbynek..s wrote:
Libo wrote:Pokud teda Zbynku to nemuzes zaridit, at uz z jakehokoliv duvodu, ja bych tam po praci zajel a rezervoval to tam, takze neni problem, staci napsat :wink:
Ahoj Libo, tak jestli tě mohu poprosit :oops: , že by jsi tam zkočil a obědnal to přímo na místě :roll:
Díky Zbyna
OK, zitra tam zkusim zajet po praci, datum je jasne, 22.1. a hodina 16 a kolik mist panove ? Nevim jak velke stoly tam maji, ale co treba zkusit misto pro 15, radsi vice nez mene, co rikate?
39th season - F.179
Image
Image
xixor

Post by xixor »

Libo wrote: OK, zitra tam zkusim zajet po praci, datum je jasne, 22.1. a hodina 16 a kolik mist panove ? Nevim jak velke stoly tam maji, ale co treba zkusit misto pro 15, radsi vice nez mene, co rikate?
:mrgreen: To je hodně optimistické číslo.... Počítám tak 10. Když přijde někdo navíc, tak si zkrátka přidá židli. :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Libo

Post by Libo »

xixor wrote:
Libo wrote: OK, zitra tam zkusim zajet po praci, datum je jasne, 22.1. a hodina 16 a kolik mist panove ? Nevim jak velke stoly tam maji, ale co treba zkusit misto pro 15, radsi vice nez mene, co rikate?
:mrgreen: To je hodně optimistické číslo.... Počítám tak 10. Když přijde někdo navíc, tak si zkrátka přidá židli. :wink:
Ok, takze mist deset :wink: Az se zitra vratim z prace, pisnu jak to s tou rezervaci dopadlo.
39th season - F.179
Image
Image
Azor

Post by Azor »

Azor wrote:Tak já teda ještě nevim, jestli dorazim... Bo tetka se furt nemůže vyjádřit, jestli to 30.výročí její svatby dá na 22.1 nebo 29.1. No, snad to dá na 29.1. už jsem jí psal SMS :mrgreen: A do 17.1 teda dám vědět jestli jedu či ne
No, tak nakonec se tetka rozhodla pro 22.1... Pry se to dalo kvůli tomu, že hodně jejich přátel to tak chtělo. Ja mám pry smůlu. :roll: Tak snad na dalši sraz už dorazim...
Libo

Post by Libo »

Takze ackoliv jsem po praci jeste dve hodinky posedel s kamaradkou na Stodolni, tak slib je slib a stul je teda rezervovany na patek 22.1.2010 na 16 hodinu, mist teda jenom deset, kdyz tak xixor prisune zidlicku :mrgreen: Rezervovane je to na jmeno Libor Vodička, tak doufam, ze dorazite v plnem poctu :P
39th season - F.179
Image
Image
zbynek..s

Post by zbynek..s »

Libo wrote:Takze ackoliv jsem po praci jeste dve hodinky posedel s kamaradkou na Stodolni, tak slib je slib a stul je teda rezervovany na patek 22.1.2010 na 16 hodinu, mist teda jenom deset, kdyz tak xixor prisune zidlicku :mrgreen: Rezervovane je to na jmeno Libor Vodička, tak doufam, ze dorazite v plnem poctu :P
Si borec :mrgreen:

Přijedu vlakem :D Asi nejspíše 16:22 ve Vítkovicích, takže kolem půl :P
Libo

Post by Libo »

Teda doufam, ze krome Zbynka tam dorazi i ostatni souputnici, kdyz uz to je teda rezervovane :mrgreen:
39th season - F.179
Image
Image
Matteo76

Post by Matteo76 »

Libo wrote:Teda doufam, ze krome Zbynka tam dorazi i ostatni souputnici, kdyz uz to je teda rezervovane :mrgreen:
Já určitě, akorát ta 16h. je pro mě trochu hektická (musím se dopravit z Třince), takže se dostavím zřejmě až kolem té 17h. jak jsem předtím už uvedl...
(...akorát mě trochu štve, že v ten den hraje Třinec zrovna ve Vítkách a já u toho nebudu, jsem si to včas nepohlídal) :?
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”