Ešteže si kabát a nie pesmantel wrote:Starého psa už novým kouskům nenaučíš, budu rád, když nebudu hrát o sestup do posledního kola.oslicek wrote:taky gratuluju, a příští sezónu je řada na mantelovi - ty už ses s Remedym nahamounil dost

Moderator: Czech Moderators
Ešteže si kabát a nie pesmantel wrote:Starého psa už novým kouskům nenaučíš, budu rád, když nebudu hrát o sestup do posledního kola.oslicek wrote:taky gratuluju, a příští sezónu je řada na mantelovi - ty už ses s Remedym nahamounil dost
ještě jedna gratulace od měHippopotamus wrote:Díky všetkým za gratulácie![]()
Rovnako ďakujem tým, ktorí Tomkyčovi vysvetlili, že síce 4 tituly v áčku za sebou už asi sa dá nazvať úspechom, ale na rekord SP tam ešte čosi chýba![]()
Uvidíme, čo prinesie nová sezóna. Určite však prinesie 4 skvelé tímy do áčka. Koľko z nich bude hrať o titul a koľko "iba" o platené pozície, to neviem, ale faktom je, že zatiaľčo môj a Remedyho tím starne a slabne, mladé tímy získavajú skúsenosti a posilňujú, takže sa je určite na čo tešiť
Snáď to až také zlé nie je...tom17 wrote:tým je slabý, manažer je slabý…
Podľa SPinfo by si mal zahrať o trošku lepší výkon. Rozhodca je tiež hodne zaujímavý.acskncl wrote:Na rozehrani majitel 6 poharku s flaskou
Prvni tyden by se dalo povazovat za uspech zisk 6 bodu.
První zápas a plnej počet...sexy kote wrote:KukChvilku to "trvalo" ale jsem tady znovu
V prvním týdnu to na moc bodů tedy nevypadá
Trošku štěstíčkaRaduuza wrote:První zápas a plnej počet...sexy kote wrote:KukChvilku to "trvalo" ale jsem tady znovu
V prvním týdnu to na moc bodů tedy nevypadá
Dnes ti to Pan Random tak trochu vrátil. A Remedy musí být s obranou v dnešním duelu s tebou naprosto spokojen, víc jak na 100% to už ani nejdeHippopotamus wrote:Za celé 3 kolá v áčku až jedna remíza po nerovnakých výkonoch. Samozrejme, že ten šťastlivec, kto nevyhral po lepšom, som ja... K červenej karte sa ani nevyjadrujem.
Dnes mi v závere zápasu vrátil akurát to, čo mi v jeho priebehu zobral...tie červené už začínajú byť trápne. Za včerajšok mi ešte stále čosi dĺži...Azor wrote:Dnes ti to Pan Random tak trochu vrátil. A Remedy musí být s obranou v dnešním duelu s tebou naprosto spokojen, víc jak na 100% to už ani nejdeHippopotamus wrote:Za celé 3 kolá v áčku až jedna remíza po nerovnakých výkonoch. Samozrejme, že ten šťastlivec, kto nevyhral po lepšom, som ja... K červenej karte sa ani nevyjadrujem.