pupajdi13 wrote:jsem to nějak přehledl... ....jdu si ted ladit zítřek a souboj s Crůůůem a koukám,že finále už pěkně čeká romík ...takže gatulace k postupu ......ten tlučhuba tomu zase dal na frak
kdo, co, jak, kdy?
Musím přiznat že jsem byl v zápase horší, ale kdo si to bude pamatovat.
Děláme čest našemu cechu.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Doufam,že v tomto trendu budete pokračovat i nadále a v zájmu udržení si dustojnických funkcí necháte pupču projít s lehkostí lanky až do velkého finále ....ted Crůů ,pak ty
FC Crue Olomouc - FC Letenská šlechta 1:1 (137:141) ,2:4 penalty
Tak nám random dovolil jít o malinko dál,než bylo jen 90 minut semifinále. Ovšem na penaltách moji borci nějak divně zklamali
Marťo,gratuluji k finále !! Bude Letenské
Tak nám random dovolil jít o malinko dál,než bylo jen 90 minut semifinále. Ovšem na penaltách moji borci nějak divně zklamali
Díky Tome za gratulaci....zápas byl těžší než jsem původně předpokládal , přesto jsem to ustál , ani nevím,že je Roman Sparťan
Jinak dvě perličky k zápasu :
Těsně před mačem jsem trejdoval , ač to takhle nemám rád,neměl jsem na výběr , na přímý přestup mi naskočil mnou objednaný golman,,,,,který okamžitě dohnal autobus vezoucí A tým do do Olomouce a nastoupil v základu , nakonec to byl právě on , kdo dokázal udržet nervy v penaltové loterii .....proti komu to bylo,si řekneme v perličce číslo 2 .....ještě doplním jmeno toho golmana i s přezdívkou Tomáš '=jedinečný íčko=' Jedinák
No a druhá perlička je taky z penalt....nakonec rozhodla serie ,kde neproměnil domácí centr bek a jeho jmeno? ejhle - Marek 'O Pupi' Živný ....takže vcelku zajímavě to vyšlo.......těším se na nedelní finále , všichni jste zváni , samozřejmě ,že si to pan organizátor losnul domů
Díky Tome za gratulaci....zápas byl těžší než jsem původně předpokládal , přesto jsem to ustál , ani nevím,že je Roman Sparťan
Jinak dvě perličky k zápasu :
Těsně před mačem jsem trejdoval , ač to takhle nemám rád,neměl jsem na výběr , na přímý přestup mi naskočil mnou objednaný golman,,,,,který okamžitě dohnal autobus vezoucí A tým do do Olomouce a nastoupil v základu , nakonec to byl právě on , kdo dokázal udržet nervy v penaltové loterii .....proti komu to bylo,si řekneme v perličce číslo 2 .....ještě doplním jmeno toho golmana i s přezdívkou Tomáš '=jedinečný íčko=' Jedinák
No a druhá perlička je taky z penalt....nakonec rozhodla serie ,kde neproměnil domácí centr bek a jeho jmeno? ejhle - Marek 'O Pupi' Živný ....takže vcelku zajímavě to vyšlo.......těším se na nedelní finále , všichni jste zváni , samozřejmě ,že si to pan organizátor losnul domů
Samo že jsem si to losnul na domácí půdu. Otevřel jsem přímo na stadionu fanklubstánek a jestli ta paní uplete do neděle šálu v našich barvách tak si jí můžete zakoupit.
Po skončení zápasu jste všichni zváni na malé občerstvení a protože už bude konec prohibice tak to bude velké.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Nerad Ti kazím radost, ale myslím, že není. Nebo pokud ano, tak nemá Spartu na 1.místě. Mám pravdu Rome, že?
pupajdi13 wrote:No a druhá perlička je taky z penalt....nakonec rozhodla serie ,kde neproměnil domácí centr bek a jeho jmeno? ejhle - Marek 'O Pupi' Živný ....takže vcelku zajímavě to vyšlo.......těším se na nedelní finále , všichni jste zváni , samozřejmě ,že si to pan organizátor losnul domů
Teda Pupajdiku, 2 rocniky po sobe finale konference? Jedes jako blazen. No fakt je, ze mate slabsi slozeni. Navic vam tam jeste zabiral misto PSko, takze na silne tymy se nedostalo
impossible wrote:Teda Pupajdiku, 2 rocniky po sobe finale konference? Jedes jako blazen. No fakt je, ze mate slabsi slozeni. Navic vam tam jeste zabiral misto PSko, takze na silne tymy se nedostalo
Ano, máš naprostou pravdu v celem příspěvku cos napsal
Podruhé za sebou si kopneme finále , krásná práce našich boys .....v loňi to bylo hodně těžké , s velkým štígrem jsme vyřadili PC Bonner (první Ačkař) no a ve finále už nás sejmul druhý Ačkař Papa
Oproti tomu je naše letošní přesunutí do A skupiny o dost snažší a nějvětší kapacity se skrývají právě na druhé straně barikády ....a díky za to
Na nedeli se těším tuze moc ....ano chceme vyhrát ....ano chceme postoupit do velkého finále ....a ano chceme uspět i tam , proti komukoli
Romčo - pěkně jsi vykreslil finálový mač ....procenta bych ale srovnal na 50/50 .... to je realnější odhad-.