Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mantel »

Ten zápas byl opravdu nelogický, nenapadá mně žádný rozumný důvod, proč to vypustil, zítra hraje s Chelsea a to jsou jisté body. Možná jenom někde popil a zapomněl nastavit. A pak ještě ten Milkův důvod by mohl být pravdivý. :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

Asi né každý sleduje vše pozorně, tak těm co to uniklo by toto mohlo malinko napovědět.
FC Bagger United is going to slow down for a while. Lack of time and a messed up transferlist is the main reason. The team will not disappear, but will go down.

Beneliga: de Beneliga zal blijven bestaan, maar zal in tournooivorm worden afgewerkt. Ik zal de uitnodigingen versturen aan de managers die op dit moment spelen en ik zal een aantal managers van de reservelijst toevoegen. Het tournooi zal met 32 ploegen starten, zodra het nieuwe seizoen begint.
Dajo

Post by Dajo »

palo wrote:
Milko wrote: Páni, musím Vám to vysvetliť...Bagger má ťažkého súpera v SP pohári, takže určite šetrí všetky sily a prípadne zranenia, aby mohol vybehnúť v plnej sile, lebo ináč nemá šancu... :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a teď zas trochu vážně... :wink:
Tiež som sa super pobavil... :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Dnes som si trošku zastrieľal na Connyho, síce nič zvláštne to nebolo.
SAT potreboval nejakú vyššiu pomoc, ak chcel u Kokyna bodovať, a tá prišla - hoci nie v klasickej červenej podobe, ale trošku drsnejšej - začiatkom zápasu sa zranil domácim brankár, a keďže náhradník už nehral zápas ani nepamätá, s výkonom 33 nijak zvlášť neoslnil. Pomoc SATovi však bola trošku zradná, miesto výkonu -3 mal síce napokon +3, ale ktosi rozhodol, že na výhru to bolo málo.

5 kôl do konca, 9 bodov náskok, 2 zápasy s rozpredávajúcimi, už teraz lepšie skóre. Žeby? :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Milko

Post by Milko »

Dajo wrote:
palo wrote:
Milko wrote: Páni, musím Vám to vysvetliť...Bagger má ťažkého súpera v SP pohári, takže určite šetrí všetky sily a prípadne zranenia, aby mohol vybehnúť v plnej sile, lebo ináč nemá šancu... :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a teď zas trochu vážně... :wink:
Tiež som sa super pobavil... :mrgreen:
Srandičky, srandičky páni..ale Bagger to tak nevidí. Dnes menil trénera...dúfam, že nemusím vysvetlovať prečo :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Dajo

Post by Dajo »

Milko wrote: Srandičky, srandičky páni..ale Bagger to tak nevidí. Dnes menil trénera...dúfam, že nemusím vysvetlovať prečo :wink:
Možno chľastal....a tak ho vyrazil,nič neobvyklé,v práci to tak chodí. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
mantel

Post by mantel »

Dajo wrote:
Milko wrote: Srandičky, srandičky páni..ale Bagger to tak nevidí. Dnes menil trénera...dúfam, že nemusím vysvetlovať prečo :wink:
Možno chľastal....a tak ho vyrazil,nič neobvyklé,v práci to tak chodí. :wink:
Kdo chlastal ? Manager nebo treněr ? :lol:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

6. místo a v podstatě není o co hrát :) zbývá pouze SP Cup
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaToM

Post by PaToM »

Už je to oficiálne, takže... blahoželám Hippovi k rekordnému 6. titulu! :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Vo štvrtok som po výkonoch 150-143 vyhral u Oliwapola 3:2.
Dnes mi k definitívnemu spečateniu triumfu stačilo doma remízovať so S.A.T-om, ale pochopiteľne som ho chcel poraziť. Na rozhodcu 86% šiel neagresívny výber (3-12%) a s agre nastavenou relatívne na istotu 85%, čo podľa výpočtov stále malo byť +1 pre môj výkon, ak by S.A.T dal agre 100% a dohral bez redky. S.A.T pochopiteľne hral agresivitu na 100% a dostal červenú tesne pred koncom. Žiaľ, moja hra na istotu až taká istá nebola a redku som dokonca dostal o 7 minút skôr ako súper (síce výber som mal agresívne lepšie poladený), čo ma obralo o ten potrebný bodík navyše, takže po nič-moc výkonoch 145-145 a remíze 1:1 sme si body podelili aj v odvete.

Nakoľko do konca ostávajú 3 kolá, mám náskok 9 bodov a S.A.T ma nemôže už dobehnúť v počte víťazstiev, ako písal Patom, o titule je definitívne rozhodnuté! Nemám teraz moc kreatívnu náladu na to, aby som tu písal nejaké ódy, takže len sucho poznamenám, že 6 titulmi v áčku v rade za sebou, tromi SP pohármi (z toho dvakrát to bolo Double), 90bodovou sezónou v áčku, výkonom 156 a samozrejme mnohými cennými triumfami z turnajov z fóra som si splnil pravdepodobne (teda určite) všetky SP sny :-) Napriek tomu tím ešte nerozpredám a budem v áčku prudiť ešte jednu poslednú sezónu ;-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Papa Bouba Diop

gratulace od Valcířů :!: není moc co dodat k tomu tvému výčtu :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oslicek

Post by oslicek »

gratulace k titulu - šest titulů za sebou je docela zajímavý počin. myslím, že by byl hratelný i ten sedmý - to už není výzva? šest jde překonat jako prd, ale sedm?
acskncl

Post by acskncl »

Hippovi je 6 titulu v rade malo a chce jich aspon 7, nenasyta jeden :mrgreen:
Pro muj tym to nakonec byla takova normalni sezona v A. Pristi by se melo jit asi jeste udrzet relativne v klidu, pak uz to bude ale asi dost problem :roll:
Na ceste do propadliste dejin.
Dajo

Post by Dajo »

Gratulácia Hippo,to čo si nám predviedol za posledných 6.sezón....hm. klobúk dole.Skvelé.
To už asi tak ľahko nikto nezopakuje. Ešte raz veľká gratulácia. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Papa Bouba Diop

dneska aspoň konečně nějaký výkon za který se nemusím stydět :) 148 venku proti beruškám nakonec stačilo na výhru...pravda pomohla mě druhá žlutá pro domácí v 66. minutě

to jsou nečekané 3 body navíc a jsme dokonce na 5. místě...uvidíme jestli to před Sampdorií udržím
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”