A taky nějaké nové logo.Mazzy wrote:No Boost - Wellweak = 3:2 (135:132)
No druhe utkani dnesniho dne uz bylo radostejsi. Bal jsem se, ze kvuli nizke alade v tymu to bude prohra, ale kluci to zvladli a kostera doslova ukopali.
POHODA XXXIV - Oliwa obhájil!!! a stále sedí na trůnu.
Moderator: Czech Moderators
-
mrakoplas44
- Member of the Soccer Project Association
Re: POHODA XXIII 2.kolo
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
-
oliwapol
to je jako součást tvého trestu za zdržování v turnajích,furt mě budeš dávat bodyMazzy wrote:No Boost - ACS Pardubice = 2:3 (137:140)
No ja sem dopadl uplne stejne Azore. Prokleti jmenem Oliwa me stale pronasleduje a ja ho proste ne a ne porazit![]()
Gratulka Oliwko, jiz po nekolikate se zase musim spokojit s horkou porazkou. Prevzal jsi zezlo co dlouho drzel Peesko. Ten me taky takhle sviral ve vsech moznych turnajich.
ACS Pardubice
-
Mazzy
Tak to je mrzute. Holt se budu muset polepsit.oliwapol wrote:to je jako součást tvého trestu za zdržování v turnajích,furt mě budeš dávat bodyMazzy wrote:No Boost - ACS Pardubice = 2:3 (137:140)
No ja sem dopadl uplne stejne Azore. Prokleti jmenem Oliwa me stale pronasleduje a ja ho proste ne a ne porazit![]()
Gratulka Oliwko, jiz po nekolikate se zase musim spokojit s horkou porazkou. Prevzal jsi zezlo co dlouho drzel Peesko. Ten me taky takhle sviral ve vsech moznych turnajich.
-
Mazzy
Re: POHODA XXIII 4.kolo
HÁDÁNÍ HEREČEK PRO TY NEJRYCHLEJŠÍ
Tak jsem se rozhodl uspořádat něco podobného jako před časem udělal Roman v Bubnu. Letos budou na kažé kolo určité herečky v tom nejhezčím zobrazení co slušné oko a zdoje dovolí. Všichni je známe a všichni je milujeme.
Takže každý den bude nápověda (obrazová, nebo ústní), dokavať ji někdo neuhodne. Ten nejrychlejší bude mít u mě jeden přáteláček za odměnu. Doufám, že to trošičku ten rozjezd sezony nakopne.
Tak těď pracuji na první hvězdičce, takže ještě dnes přijde první nápověda na 1. kolo.
- rozhoduje přesné a celé jméno
- jsou dovoleny všechny druhy vyhledávání a podvodů

Tak jsem se rozhodl uspořádat něco podobného jako před časem udělal Roman v Bubnu. Letos budou na kažé kolo určité herečky v tom nejhezčím zobrazení co slušné oko a zdoje dovolí. Všichni je známe a všichni je milujeme.
Takže každý den bude nápověda (obrazová, nebo ústní), dokavať ji někdo neuhodne. Ten nejrychlejší bude mít u mě jeden přáteláček za odměnu. Doufám, že to trošičku ten rozjezd sezony nakopne.
Tak těď pracuji na první hvězdičce, takže ještě dnes přijde první nápověda na 1. kolo.
- rozhoduje přesné a celé jméno
- jsou dovoleny všechny druhy vyhledávání a podvodů
-
Mazzy
Last edited by Mazzy on Mon Dec 17, 2012 10:01 pm, edited 1 time in total.
-
Mazzy
Hmm tak to je sila.Ataner wrote:Megan Fox ?
Jeste jsem ani neulozil druhy obrazek a Ataner to uhodl. Sakra Aty jak si to dal?
-
Ataner
Hérečky to je moje..Mazzy wrote:Hmm tak to je sila.Ataner wrote:Megan Fox ?![]()
Jeste jsem ani neulozil druhy obrazek a Ataner to uhodl. Sakra Aty jak si to dal?
JPD - B.3
-
Mazzy
Druhé kolo dáme zase zítra. Musím to hodně stížit jak vidím.
Ale moc pěkně Aty. Pak mi pošli pozvánku na přátelák.
-
tomkycz
tak jsme si zasoutěžili... 
-
Ataner
Dobrý ..super dík..Mazzy wrote:Druhé kolo dáme zase zítra. Musím to hodně stížit jak vidím.![]()
JPD - B.3
-
Mazzy
Neboj Tomky kol bude dohromady 11. Ale ja opravdu necekal, ze to Ataner uhadne takhle rychle.tomkycz wrote:tak jsme si zasoutěžili...