Moderator: Czech Moderators
No pekne si mi to zavaril Azo. Sazel sem na tebe a ty to prohrajes.Azor wrote:Real Martin - Baníček 1:0 V:134-127
Tak tedy začínáme prohrou a s pupajdím a oliwou těžko vydolujeme body, i když je tu Pan Random, tak uvidíme
a já dával krásnou plichtuMazzy wrote:No pekne si mi to zavaril Azo. Sazel sem na tebe a ty to prohrajes.Azor wrote:Real Martin - Baníček 1:0 V:134-127
Tak tedy začínáme prohrou a s pupajdím a oliwou těžko vydolujeme body, i když je tu Pan Random, tak uvidíme
To ano, normalne som sa zlakol, to by ma ale random riadne nasral (135:124)Raduuza wrote:FK TRNAVA 1 - 0 FK Raduzza
skoro jsem tě ale měla![]()
měl by ses nad sebou zamyslet, když už i já tipuju skoro stejně jak tyMazzy wrote:To je dobre Hipo. Stihas to perfektne.
Jan kdyz to tak sleduju, tak ty moje tipy jsou teda dost bida. Snad se to jeste obrati k dobremu.
To je jízdní řád na autobus ?Hippopotamus wrote:To je bieda s tým mojím časom...blbá diplomka
Snáď zajtra sa už pokúsim aspoň o nejaký úvod k turnaju...
Tu dávam aspoň priebežné poradie tipovačky po dnešnom dni:
Tipy![]()
Výsledky![]()
(po Azorovi už nik nejde, teda, Pupajdi, ale ten ešte ani raz netipoval, takže tam nie je čo ukazovať)
Jo v 16:30 ti to jede..palo wrote: To je jízdní řád na autobus ?
Nepiš mu to nebo on fakt odjedeAtaner wrote:Jo v 16:30 ti to jede..palo wrote: To je jízdní řád na autobus ?
Nemůžu - nevím odkud...ps2512 wrote:Nepiš mu to nebo on fakt odjedeAtaner wrote:Jo v 16:30 ti to jede..palo wrote: To je jízdní řád na autobus ?
Nemůžu - nevím odkud...palo wrote: Nepiš mu to nebo on fakt odjede