- sc15.jpg (173.96 KiB) Viewed 3090 times
- sc16.jpg (45.27 KiB) Viewed 3085 times
Moderator: Czech Moderators
Dostaneš speciální cenu coby jediný účastník fóra nováčkovského turnaje...ps2512 wrote:Zajímavé, opět nejsem v žádných dobrých statistikách
Docela mě to překvapilo, nepříjemně, že se zrovna tady nikdo nechytl - asi špatná grupapalo wrote:Dostaneš speciální cenu coby jediný účastník fóra nováčkovského turnaje...ps2512 wrote:Zajímavé, opět nejsem v žádných dobrých statistikách
A co to bude? Už se nemůžu dočkatpalo wrote:Dostaneš speciální cenu coby jediný účastník fóra nováčkovského turnaje...ps2512 wrote:Zajímavé, opět nejsem v žádných dobrých statistikách
Jen se neboj, my si to rádi počtemeJiriFc14 wrote:Já sem semka pár příspěvků přidal ale nikdo z ostatních týmu nereeagoval tak sem si řekl že je to k ničemu :/
Já bych se přidal, ale pan domácí mě nechtěl do turnaje pozvatJiriFc14 wrote:Já sem semka pár příspěvků přidal ale nikdo z ostatních týmu nereeagoval tak sem si řekl že je to k ničemu :/
Neboj,o Tobě se ví...Taky se chystám snížit startovné,aby se turnaje mohli účastnit i manažeři z nižších divizí a pozvánka na příští ročník Tě nemine.JiriFc14 wrote:Já sem semka pár příspěvků přidal ale nikdo z ostatních týmu nereeagoval tak sem si řekl že je to k ničemu :/
Můžeš jít v neděli zadarmo do kostela...ps2512 wrote:A co to bude? Už se nemůžu dočkatpalo wrote:Dostaneš speciální cenu coby jediný účastník fóra nováčkovského turnaje...ps2512 wrote:Zajímavé, opět nejsem v žádných dobrých statistikách