Jaké štěstí - o 14 lepší výkon...Ataner wrote:Tak a jdeme dál..tentokrát nám přálo štěstí takže kdo ví jak dopadne další kolo..![]()
![]()
rudá mašina - old 2:4 JPD

A Ty jsi to chtěl vzdávat...

Moderator: Czech Moderators
Jaké štěstí - o 14 lepší výkon...Ataner wrote:Tak a jdeme dál..tentokrát nám přálo štěstí takže kdo ví jak dopadne další kolo..![]()
![]()
palo wrote:Jaké štěstí - o 14 lepší výkon...Ataner wrote:Tak a jdeme dál..tentokrát nám přálo štěstí takže kdo ví jak dopadne další kolo..![]()
![]()
A Ty jsi to chtěl vzdávat...
taky jsem si říkala, když jsem to psala, hele ale kdo víAtaner wrote:No tak to jsem si pomohl..![]()
Ale co už to tam vypadá hezky..
jj vidím a závidímAtaner wrote:Ale zase podívej ty hvězdy jo...a tam Áťa mezi..
Toho nikdo nepřehlídne.Raduuza wrote:jj vidím a závidímAtaner wrote:Ale zase podívej ty hvězdy jo...a tam Áťa mezi..![]()
![]()
jsem tě mela napsat většíma písmena, aby tě nikdo nepřihlídl, co?
Pěkný zápas s lepším výsledkem pro domácí. Gratuluji pupímu k postupu,snad příštěpupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta..... 5 - 4 ..... FC Crue Olomouc
143:142
hodně mi lepilo před zápasem,nálada pod 90 a hodně siný soupeř na hřišti.
Podvazek je důležiej a nechtěl sem ven....po hokejové přestřelce štastně postupujeme
Já toužím,toužímRaduuza wrote:
tak se nám to začíná zužovat a ukazuje se, kdo touží po výhře, kterou už brzy sundám a pošlu vítězi
tak doufám, že se předvedeš v tom nejlepším světlepupajdi13 wrote:Já toužím,toužímRaduuza wrote:
tak se nám to začíná zužovat a ukazuje se, kdo touží po výhře, kterou už brzy sundám a pošlu vítězi, zítra dopoledne znovu budu své touhy převádět do praxe
Ta já bych šel v nejlepším světle..bohužel to vypadá že půjdem pouze ve stínu malé led lampičky..takže to zatím nesundavej (přemáchneš to později)..Raduuza wrote: tak doufám, že se předvedeš v tom nejlepším světle![]()