[Tactici si analize de meciuri]
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: [Tactici si analize de meciuri]
pentru 4-3-3 cel mai bine merge cu mingi lungi si loveste si goneste
cu mingi lungi scoti un pic mai mult decat cu loveste si goneste
http://battle-strategy.com/sp_team.aspx
-
- Team Manager
ms..si cat % stil ?cipriansimi wrote:pentru 4-3-3 cel mai bine merge cu mingi lungi si loveste si goneste

FrrFrr facuse un "tutorial" la un moment dat. Si acolo zicea ceva de genul "daca nu ai inteles cum functioneaza tacticile in jocul asta, cel mai bine e sa joci 'Fara Tactica'". Si avea dreptate.
Harder, better, faster, stronger
-
- Member of the Soccer Project Association
Mai exista cel tutorial ?Razvanica wrote:FrrFrr facuse un "tutorial" la un moment dat. Si acolo zicea ceva de genul "daca nu ai inteles cum functioneaza tacticile in jocul asta, cel mai bine e sa joci 'Fara Tactica'". Si avea dreptate.
-
- Assistant Coach
eu nu e vb ca nu am inteles cum functioneaza tacticile, dar mi se pare ca cel mai bine echipa joaca fara tactici, fiecare e pe treaba lui acolo 

-
- Team Board Member
foloseste careva tactica 3-5-2?
Si daca da cu ce ordine la jucatori (Passing, Offensive etc.)
Da, o juca Widlaksgabitza23 wrote:foloseste careva tactica 3-5-2?

Depinde cu ce tactica o joci. Daca joci cu "Fara tactica", nu prea conteaza ordinele. Daca joci cu "Pase", ordin ofensiv pe cei 2 fundasi laterali si ordin normal sau pase pe mijlocasi, in functie de fiecare.
-
- Team Board Member
Mersi mult, am tot cautat sa vad cine o juca si nu am gasit pe nimeni; oricum trebuie sa vad daca in loc de Pase pot sa joc Kick and Rush cu mijlocasii pe Offensive. Pare interesanta dar e foarte costisitoare; am jucatori pt ea decamdata dar cred ca tot pe 3-4-3 ramanRazvanica wrote:Da, o juca Widlaksgabitza23 wrote:foloseste careva tactica 3-5-2?
Depinde cu ce tactica o joci. Daca joci cu "Fara tactica", nu prea conteaza ordinele. Daca joci cu "Pase", ordin ofensiv pe cei 2 fundasi laterali si ordin normal sau pase pe mijlocasi, in functie de fiecare.
Nu am facut calculul niciodata, dar sunt sigur ca nu iesi mai bine daca joci cu Kick and Rush. Chestia e ca la Kick and Rush ai -10% pentru mijloc si punctele multe acolo or sa fie, chiar daca pui mijlocasii pe ofensiv. Daca fundasii laterali au ordine individuale mari, cred ca mai bine joci fara tactica.
E intr-adevar cea mai scumpa formatie, ala cred ca a vrut "sa faca o aroganta" cand a luat campionatul asa. Eu am jucat-o pana am ajuns in D, dupa aia nu am mai avut bani pentru 5-6 mijlocasi valorosi.
E intr-adevar cea mai scumpa formatie, ala cred ca a vrut "sa faca o aroganta" cand a luat campionatul asa. Eu am jucat-o pana am ajuns in D, dupa aia nu am mai avut bani pentru 5-6 mijlocasi valorosi.
-
- Team Board Member
cam asa e....ce planuri ai pt. sezonul viitor?Razvanica wrote:Nu am facut calculul niciodata, dar sunt sigur ca nu iesi mai bine daca joci cu Kick and Rush. Chestia e ca la Kick and Rush ai -10% pentru mijloc si punctele multe acolo or sa fie, chiar daca pui mijlocasii pe ofensiv. Daca fundasii laterali au ordine individuale mari, cred ca mai bine joci fara tactica.
Manager: Gabitza23
Team : Bombalaii Zalau
Division : A
Planuri... nu prea am. Nu vreau sa fac reconstructie dar nici nu vreau sa promovez in B cu titularii peste 27 de ani. Era planuit sa promovez sezonul asta, dar cum in tur nu prea am avut timp de echipa, am terminat la 1 punct de locul 2. Asa ca sezonul viitor obiectivul e sa nu retrogradez si sa schimb toti titularii de peste 26 de ani cu altii mai tineri. Dar e greu, mai ales la pozitiile centrale, pentru ca nu imi permit sa ma lupt cu unii care au bugete de sute de milioane. Trebuie sa ii aleg cu grija si nici eu nu am tot timpul rabdare, asa ca daca o fi sa retrogradez nu va fi o tragedie.gabitza23 wrote:cam asa e....ce planuri ai pt. sezonul viitor?
-
- Team Board Member
pacat ca nu ai promovat, am vazut ca xs ti-a dat meciul direct; si mie mi-e greu ca nu mai am bani si nush ce a fi in BRazvanica wrote:Planuri... nu prea am. Nu vreau sa fac reconstructie dar nici nu vreau sa promovez in B cu titularii peste 27 de ani. Era planuit sa promovez sezonul asta, dar cum in tur nu prea am avut timp de echipa, am terminat la 1 punct de locul 2. Asa ca sezonul viitor obiectivul e sa nu retrogradez si sa schimb toti titularii de peste 26 de ani cu altii mai tineri. Dar e greu, mai ales la pozitiile centrale, pentru ca nu imi permit sa ma lupt cu unii care au bugete de sute de milioane. Trebuie sa ii aleg cu grija si nici eu nu am tot timpul rabdare, asa ca daca o fi sa retrogradez nu va fi o tragedie.gabitza23 wrote:cam asa e....ce planuri ai pt. sezonul viitor?
bafta!
Da, el baiatul a fost super de treaba. Dar am fost eu prost... El mi-a zis ca nu o sa se streseze prea tare, insa eu am tinut neaparat sa joc ca si cum nu as fi stiut nimic, cu titularii si cu agresivitate 100%. Asa ca am avut 3 suspendati pentru meciul urmator, in care am avut +5 dar am facut egal acasa. Daca odihneam si eu niste jucatori, aveam mai mult si poate castigam si meciul ala. Asa, au fost cele 2 puncte decisive... Dar asta e, si eu am scos un egal cu random la locul 3, nu pot sa ma plang.gabitza23 wrote:am vazut ca xs ti-a dat meciul direct
-
- Team Board Member
si pe el l-ai enervat...mi-e prieten bunRazvanica wrote:Da, el baiatul a fost super de treaba. Dar am fost eu prost... El mi-a zis ca nu o sa se streseze prea tare, insa eu am tinut neaparat sa joc ca si cum nu as fi stiut nimic, cu titularii si cu agresivitate 100%. Asa ca am avut 3 suspendati pentru meciul urmator, in care am avut +5 dar am facut egal acasa. Daca odihneam si eu niste jucatori, aveam mai mult si poate castigam si meciul ala. Asa, au fost cele 2 puncte decisive... Dar asta e, si eu am scos un egal cu random la locul 3, nu pot sa ma plang.gabitza23 wrote:am vazut ca xs ti-a dat meciul direct

Nu mi s-a parut corect sa fac asta. Nici mie nu mi-a convenit cand au facut altii mismasuri din astea. Oricum, pentru xs e bine ca a promovat ala, se cunoaste deja o retrogradata sezonul viitor.