Sice nevím co tam bylo předtím, ale řekl bych, že i mi to zmizelo... (?)

Moderator: Czech Moderators
Nikdy jsem to neviděl. Nemohl bys poskytnout screen? Rád bych to viděl na vlastní očiHák wrote:Nemůžu si pomoci, ale hláška nepotřebujete vyměnit trávník mi tam zmizela a není. Zaznamenali jste to někdo taky?
Když ti zmizela, tak si to hlídej, protože asi za dva týdny se objeví hlaška, že bys měl položit nový povrch, a pak už to jde rychle.Hák wrote:Nemůžu si pomoci, ale hláška nepotřebujete vyměnit trávník mi tam zmizela a není. Zaznamenali jste to někdo taky?
No kroutím už s tím trávníkem osmou sezónu, takže to tak nějak bude. Vzhledem k tomu, že nevím jak dlouho už nade mnou visí ten Damoklův meč, tak raděj nebudu na nic čekat a hned dneska se pouštím se pouštím do výstavby nového přírodního trávníku a následného Hitech vylepšení. Díky za upozornění všemMošnaM wrote:Ještě - jak dlouho ten trávník máš ?
V průběhu ligy rozhoduje počet vítězství, na konci ligy takySosi wrote:Lidi, v průběhu ligy rozhoduje v umístění skóre, na konci ligy taky nebo tam pak rozhoduje vzájemnej zápas?
1) Ano je to tak. Čím větší agrese, tím vyšší výkon, ale také větší riziko získání žluté karty. Obecně jsou tedy lepší hráči s menší agresivitou, ale také závisí na celkovém rozdílu nejméně a nejvíce agresivního hráče. Pokud je rozdíl příliš velký (třeba hráči s agresí 1% a 100% pak hrozí velké riziko pro hráče s agresí 100 že si vytáhne žluté karty dvě a tedy červenou)Thelxiap wrote:Mám několik otázek.
1) agresivita - čím vyšší tím je hráč náchylnější ke žluté kartě ?
2) morálka - Co je to ?
3)kolik má být toalet a barů atd. když mám 5000 míst ve stadioně ?
4) Jaké mám dát ceny vstupenek aby to bylo pro mě nejvíc výhoddné.
5) jak rozpozdnám mladíky ?
jj dik. Tu posleedni otazku myslim jak rozpoznam mladika z juniorky od hrace z nejakeho sp tymu, ktery je taky nedotrenovany.Hák wrote:V průběhu ligy rozhoduje počet vítězství, na konci ligy takySosi wrote:Lidi, v průběhu ligy rozhoduje v umístění skóre, na konci ligy taky nebo tam pak rozhoduje vzájemnej zápas?Dále pak rozhoduje skóre a počet vstřelených branek.
1) Ano je to tak. Čím větší agrese, tím vyšší výkon, ale také větší riziko získání žluté karty.Thelxiap wrote:Mám několik otázek.
1) agresivita - čím vyšší tím je hráč náchylnější ke žluté kartě ?
2) morálka - Co je to ?
3)kolik má být toalet a barů atd. když mám 5000 míst ve stadioně ?
4) Jaké mám dát ceny vstupenek aby to bylo pro mě nejvíc výhoddné.
5) jak rozpozdnám mladíky ?
2) Morálka je jedna ze základních vlastností, která tvoří hodnocení hráče. Každých 15% morálky tvoří 1%celkového hodnocení. Čím menší morálka, tím menší výkon hráče.
3) nejsem i jistý přesnými čísly
4) použíj SPMT a podle toho nastav ideální cenu vstupenky. Jinak na turnaje a přáteláky je to 12E
5) Nevím přesně co myslíš, za mladíka je obecně považován hráč mladého věku s nevytrénovanými nebo nedotrénovanými vlastnostmi.
5ú
Když klikneš na historii hráče, tak pokud tam má uvedené že se stal profesionálním fotbalistou, tak to je hráč, který vznikl vygenerováním týmu. Pokud tam je, že hráč se propracoval do týmu, je to hráč z centra.Thelxiap wrote: jj dik. Tu posleedni otazku myslim jak rozpoznam mladika z juniorky od hrace z nejakeho sp tymu, ktery je taky nedotrenovany.
THX dost jsi mi pomohl na zacatku hry xD.Hák wrote:Když klikneš na historii hráče, tak pokud tam má uvedené že se stal profesionálním fotbalistou, tak to je hráč, který vznikl vygenerováním týmu. Pokud tam je, že hráč se propracoval do týmu, je to hráč z centra.Thelxiap wrote: jj dik. Tu posleedni otazku myslim jak rozpoznam mladika z juniorky od hrace z nejakeho sp tymu, ktery je taky nedotrenovany.
To je samozřejmost, není zač, když budeš kdykoliv něco potřebovat vědět, určtě se zeptej a vždy Ti tady někdo se zkušených mazáků rád poradíThelxiap wrote: THX dost jsi mi pomohl na zacatku hry xD.
Jeste neco. Jak si muzu zmenit nazev tymu ?Hák wrote:To je samozřejmost, není zač, když budeš kdykoliv něco potřebovat vědět, určtě se zeptej a vždy Ti tady někdo se zkušených mazáků rád poradíThelxiap wrote: THX dost jsi mi pomohl na zacatku hry xD.
jde to jen sobotu nedely pred zacatkem sezony stoji to 250tis a -3%fanouskuThelxiap wrote:Jeste neco. Jak si muzu zmenit nazev tymu ?Hák wrote:To je samozřejmost, není zač, když budeš kdykoliv něco potřebovat vědět, určtě se zeptej a vždy Ti tady někdo se zkušených mazáků rád poradíThelxiap wrote: THX dost jsi mi pomohl na zacatku hry xD.
2) Jak jsou ty hodnosti na foru ? ja mam 15 prispevku a jsem asistent trenera.