Volgens mij heeft het een ligt effect op de totale prestatie van je ploeg, ik weet niet eens of het in procenten uit te drukken is, misschien zijn het zelfs getallen achter de komma.terry wrote:Als je je kapitein bv: in de aanval hebt staan wordt de aanvalsrating dan hoger of hoe gaat het dan?X-Tenzo wrote:Het is de idd de spelers met de meeste ervaring, en het nut is een minimaal verschil in je linierating.KFC Heist wrote:Wat is de invloed van de kapitein in de ploeg?
In mijn team is dit altijd diegene met de meeste ervaring op het veld. Maar wat is het nut hiervan?
Het Vraagjestopic - Heb je een vraag/vragen?! Stel ze hier!
Moderator: Moderator
-
- Member of the Soccer Project Association
-
hangt er vanaf hoeveel fitheid ze verliezen en hoe sterk je andere spelers zijn. Jouw ene RB kan misschienm et minder fitheid toch nog sterker presteren dan jouw andere RB met maximale fitheid..Farid007 wrote:Als ik spelers vandaag een friendly laat spelen, moet ik ze dan morgen niet meer zetten tijdens liga wedstrijd, omdat hub fitheid dan te laag is?
Bad Times Don't Last. But Bad Guys Do.
-
Je moet je spelers die je in de liga speelt (A-spelers) eigenlijk niet laten spelen in vr wedstrijden. Je kan dat alleen op dinsdag, vrijdag en zaterdag doen. Ik zal je uitleggen waarom.Farid007 wrote:Als ik spelers vandaag een friendly laat spelen, moet ik ze dan morgen niet meer zetten tijdens liga wedstrijd, omdat hub fitheid dan te laag is?
Op woensdagnacht, zaterdagnacht en zondagnacht heb je geen wedstrijden, al je spelers zullen dan afhankelijk van hun leeftijd fitheid bij krijgen, ik heb je eerder uitgelegt hoeveel dat is en waneer dat gebeurt. Als je bij voorbeeld op zondag na de grote sim van 4u twee wedstrijden met je A-spelers speelt, dan verliezen ze ongeveer zon 6 a 7% fitheid (afhankelijk van hun conditie). De conditie van een speler bepaald de hoogte van de daling van de fitheid tijdens de wedstrijden. Omdat je maandagnacht om 4u ook een wedstrijd hebt gaat er weer fitheid van je spelers af omdat ze spelen, dit zal een paar procent meer zijn dan in een vr of vrb (Vriendschappelijke beker) omdat het een liga wedstrijd is. Je zal dan na de liga wedsrtijd Nog maar zo'n 88% (gemiddeld) fitheid over hebben terwijl je dinsdag nog een liga wedstrijd moet spelen. Als je zondag dus niet met je A-spelers speelt, verliezen ze ook geen fitheid en hou je dus uiteindelijk meer fitheid over voor de belangerijke liga wedstrijd van dinsdag, zo'n 95% (gemiddeld). Op dinsdag, vrijdag en zaterdag kan je dus gewoon vr en vrb's spelen omdat je de dag erna geen liga wedstrijden speelt en dus de fitheid bij al je spelers aangevuld wordt, als je spelers maar niet onder de 85/90% fitheid komen. Dat heb ik je ook al verteld in een vorig bericht.
Zoals eerder uitgelegd bepaald de hoogte van de fitheid en de moraal de prestatie van een speler, voor elke % minder fitheid / moraal lever je 0,4% prestatie in. Dat heeft weer effect op je linierating. Het is dus belangerijk om je moraal en fitheid zo hoog mogelijk te houden.
Succes ermee, het is even veel informatie maar het is wel cruciaal.
Last edited by X-Tenzo on Tue Jul 17, 2007 4:57 pm, edited 1 time in total.
-
Alles boven de 25% agressie zo snel mogelijk er uit gooien, deze spelers zijn vrijwel waardeloos. Train wel eerst alle speler uit voordat je ze verkoopt, dan leveren ze veel meer op! Je kan de teamagressie niet hoog instellen, als je ook maar één speler hebt die 85% is en dat scheelt enorm veel in de linierating. Stel de rest is bijvoorbeeld 40% en alleen die ene is 85%, dan kan je I.p.v zeg maar 60% agressie maar 30% agressie instellen, anders krijgt die ene speler rood., Heel je ploeg zal met een verschil van 30% agressie veel minder linierating halen.Farid007 wrote:welke spelers uit mijn team zouden julie aanraden om te verkopen?
Ik heb een paar 17-jarige..maar ik weet niet of het verstandig ze te verkopen
mijn team heet trouwens FR-United2007
Ik zeg wel eens dat agressie het allerbelangerijkste is. Je kan beter spelers hebben met een prestatie van 60 en een agressie onder de 25%, dan een speler met een prestatie van 64 maar met een agressie van 85%. Omdat je de teamagressie instelling vele malen hoger kan zetten, zal je toch betere linieratings halen dan de ploeg die allemaal spelers heeft die 64 presteren. Alles draait dus om die linierating en die krijg je het hoogst door een zo laag mogelijke gemiddelde agressie.
kijk maar eens bij dit team, die begeleid ik nu sinds een week of zes.
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... p?tid=4162
Die had toen in het begin alleen maar bagger, kijk nu maar eens hoe snel het kan gaan bij dit spel. Gebruik spelers met een hoge agressie alleen maar voor de handel.
Bekijk ook de managers bij mij in de divisie maar eens goed, daar spelen de allerbeste managers van Sp. Daar is een agressie van onder de 25% wel een beetje de norm.
-
- Team President
Zeer goed uitgelegd X-tenzo.
Ik heb zonet een redelijk groot bericht in mijn gastenboek, maar ik weet niet eens in welke taal dit geschreven is. Zou iemand mij kunnen zeggen welke taal dit is en eventueel een link geven waar je het kan vertalen.
Vladan byl obyčejný chasník. Jeho celým majetkem byla jen chalupa a malé hospodářství sotva tak veliké, aby stačilo uživit jeho, ženu a pět jejich dětí. Nikdy si nestěžoval na těžký život který mněl a co víc dokonce se cítil i velmi spokojený a šťastný. Přesto se blížila událost, která mu mněla navždy změnit život.
Jednoho krásného dne se Vladan vrátil z pole domů a zjistil, že onemocněl jeho nejstarší syn. Uložil ho tedy do postele a dal mu bylinkový čaj. Nemoc se nelepšila a co víc, každým dnem onemocnělo další z Vladanových dětí. Nemoc byla záhadou pro každého, koho se ptal. Nikdo nevěděl co s tím dělat. Vladan tedy zkusil poslední šanci a rozhodl se požádat Bohy o pomoc a radu.
Vydal se do lesa. Sám a na místa kde ještě nikdy nebyl. Šel kam ho nohy nesly a najednou kouká, že kráčí po lesní cestě. Pokračoval po ní tedy dále do lesa až na paseku, která se před ním otevřela. Na pasece stála chaloupka. Ani malá, ani velká, prostě taková lesní. Před chaloupkou kdosi stál. Byla to žena. Ne moc stará, ale ani ne už mladá. Vlastně sotva kdo by byl schopen odhadnout její věk. Hlavu mněla přikrytou kapucí tak, že nebylo vidět její obličej a přesto Vladan věděl, že kouká přímo na něho.
"Pojď blíž. Už tu na tebe čekám." Promluvila ta žena příjemným hlasem.
" Jak mně můžete čekat?" Divil se.
" Kdo se moc ptá moc se dozví." Odvětila mu se smíchem. " Vím o tobě i o tvém trápení a mám pro tebe radu a pomoc."
" Co tedy mám udělat?" Ptal se Vladan zkroušeně.
"Půjdeš do skal. Na místa kam se lidé bojí chodit. Najdeš tam jeskyni a více se dozvíš na místě. Teď jdi."
Vladan si připadal jako omámený. Šel a ani nevěděl jestli se mu to celé nezdálo. Najedenou kouká, že je kousek od svého domova. "I co. Co můžu ztratit." Řekl si a Připravil se na cestu. Políbil manželku, pohladil děti a šel. Věděl, kde se nacházejí skály, ale nevěděl, kde je ta jeskyně o níž mluvila ona podivná žena. Ptal se tedy lidí co potkával cestou, ale setkával se jen s podivným mlčením, až jedna stará žena mu poradila cestu, ale varovala ho, že je to velmi nebezpečné. Vladan se bál, ale pro svou rodinu by udělal všechno.
Přišel do skal a vydal se cestou, kterou mu stařena poradila. Divoké a rozeklané skály v okolí mu na odvaze nepřidali, ani místy spálená tráva a sklovitý povrch skal. Náhle, zpoza skály, vylétl plamen a zastavil se těsně před Vladanem.
"Dál už nechoď!" Ozvalo se mu v hlavě výhružně a Vladan se zastavil.
"Přicházíš na moje území a já nemám rád vetřelce. Jdi pryč!" Zaznělo mu znovu v hlavě a Vladana zalil pocit vzteku.
"Promiňte nechtěl sem Vás vyrušit." Jal se opatrně omlouvat. "Bylo mi řečeno že tady najdu odpověď na své trápení."
"Tak konec trápení hledáš." Slyšel v hlavě trošku posměšně." Tady ho našli již mnozí a většina rovnou v hrobě. Víš vůbec kdo já sem?"
"Neodvažuji se hádat Vážený pane." Odpověděl Vladan zděšeně a kolena se mu třásla.
"Věz tedy že jsem Drak, který tady již po staletí bydlí." Říkal hlas v jeho hlavě vznešeně.
"pakli že si Drak ukaž se tedy." Obrnil se Vladan troškou statečnosti a zvědavostí se zachvěl.
"Jak chceš." Zaznělo posměšně.
Zpoza skály se hnul stín, Byl stále větší a mohutnější, až Vladan viděl, že opravdu je to Drak. Mohutný, vznešený a zlaté barvy. Vladan se ulekl, ale pak si řekl, že kdyby ho chtěl Drak zabít patrně by to udělal již dávno. Postavil se tedy tak, aby na něj bylo dobře vidět a řekl:" poslala mně sem tajemná žena z lesa. Prý tu dostanu pomoc a radu ve svém trápení."
"Ano."Odpověděl Drak " To tajemné ženy dělávají." A bylo cítit, že je pobavený.
"Jsi statečný Vladane, ale jsi dost statečný?"
"Pro svou rodinu udělám cokoli. Moment, jak to, že znáte moje jméno?" Podivil se Vladan.
"My Draci známe a umíme mnohé. Ne všechno co se o nás říká je pravda, ale přesto ne všechno se o nás ví."
"Pak tedy dobrá. Váš tedy jaké mám trápení?" zeptal se.
"I to samozřejmě vím"
Náhle se Vladanovi ozval v hlavě druhý hlas " Tak již našeho hosta netrap muži."
Zněl překrásně a on ani nevěděl jak a stál u vchodu do jeskyně. Před jeskyní stál druhý Drak, tedy spíše Dračice, nádherná, vznešená a rovněž zlatá. Koukala a něho svýma zlatohnědýma překrásnýma očima.
"Pojď dál a posaď se tu. Za chvilku to bude." Slyšel znovu překrásný hlas Dračice.
Vešel tedy do jeskyně a spatřil široký a vysoký sál jeskyně a uprostřed něj na hnízdě z peří tři zlatá vejce. Dračice se vsunula do jeskyně a drak za ní.
"Za malounkou chvilku to začne" Ozvalo se nedočkavě a vzrušeně.
Náhle se vejce začali kývat a ozývalo se z nich jemné ťukání a pískání. Dračice se přesunula blíž k vejcím. Náhle se na povrchu začali vytvářet drobné prasklinky. Dračice se ještě více přiblížila a rozmáchla se mohutnou tlapou a udeřila postupně co všech tří vajec obrovskou silou. Zablýsklo se a všechny vejce pukly. Mezi rozbitými skořápkami stáli tři malí dráčci. Dračice jim předhodila kuřata a dráčci je slupli na posezení.
"Jsou ještě malincí a musí se učit. Vezmi si skořápky. Budou se ti hodit," ozval se drak " a už nebudeme rušit. Pojď ven." Vladan si tedy sesbíral zlaté skořápky, uvázal si je do košile a vyšel před jeskyni.
"Viděl si něco, co ještě žádný člověk neviděl, ale musíme se věnovat také tvému problému. Nasedni mi na záda."
Vladan Draka poslechl a ten se vznesl. Letěl vysoko k hoře a na ní přistál. " Támhle kousek pod sněhem je jedna zvláštní květina. Vezmi si jí a přivoň si." Vladan slezl a hrábl do sněhu. Uviděl opravdu velice zvláštní a krásnou květinu. Utrhl ji a přivoněl. Květina mněla velmi sladkou vůni a náhle se mu přivalila vlna slasti a on ucítil, že se do něj jakoby nalévá nová síla a mládne.
"To je květina zdraví a dlouhého života." Ozval se drak." Musíme jí rychle přinést ke tvým dětem a ženě, protože do hodiny zvadne a už nikoho nevyléčí. Nasedni tedy znovu na moje záda a já tě odnesu domů." Vladan nasedl a Drak znovu vzlétl. Letěl Rychle a přistál kousek od Vladanovi chalupy. Ten rychle pospíchal domů a tam nalezl všechny děti i manželku velice nemocné. Dal jim tedy všem přivonět z květiny. Všichni rychle pookřáli a smáli se a radovali, když jim ukázal darované skořápky z dračích vajec. Vladan ještě rychle vyběhl poděkovat drakovi a pak už se jen smál a radoval se svou rodinou. Z darovaných skořápek si pořídil větší hospodářství a poslal děti do školy. Jen každému z nich zhotovil ze zbytku skořápky malý amulet, který je pak chránil do konce jejich života svou Dračí silou.
Ik heb zonet een redelijk groot bericht in mijn gastenboek, maar ik weet niet eens in welke taal dit geschreven is. Zou iemand mij kunnen zeggen welke taal dit is en eventueel een link geven waar je het kan vertalen.
Vladan byl obyčejný chasník. Jeho celým majetkem byla jen chalupa a malé hospodářství sotva tak veliké, aby stačilo uživit jeho, ženu a pět jejich dětí. Nikdy si nestěžoval na těžký život který mněl a co víc dokonce se cítil i velmi spokojený a šťastný. Přesto se blížila událost, která mu mněla navždy změnit život.
Jednoho krásného dne se Vladan vrátil z pole domů a zjistil, že onemocněl jeho nejstarší syn. Uložil ho tedy do postele a dal mu bylinkový čaj. Nemoc se nelepšila a co víc, každým dnem onemocnělo další z Vladanových dětí. Nemoc byla záhadou pro každého, koho se ptal. Nikdo nevěděl co s tím dělat. Vladan tedy zkusil poslední šanci a rozhodl se požádat Bohy o pomoc a radu.
Vydal se do lesa. Sám a na místa kde ještě nikdy nebyl. Šel kam ho nohy nesly a najednou kouká, že kráčí po lesní cestě. Pokračoval po ní tedy dále do lesa až na paseku, která se před ním otevřela. Na pasece stála chaloupka. Ani malá, ani velká, prostě taková lesní. Před chaloupkou kdosi stál. Byla to žena. Ne moc stará, ale ani ne už mladá. Vlastně sotva kdo by byl schopen odhadnout její věk. Hlavu mněla přikrytou kapucí tak, že nebylo vidět její obličej a přesto Vladan věděl, že kouká přímo na něho.
"Pojď blíž. Už tu na tebe čekám." Promluvila ta žena příjemným hlasem.
" Jak mně můžete čekat?" Divil se.
" Kdo se moc ptá moc se dozví." Odvětila mu se smíchem. " Vím o tobě i o tvém trápení a mám pro tebe radu a pomoc."
" Co tedy mám udělat?" Ptal se Vladan zkroušeně.
"Půjdeš do skal. Na místa kam se lidé bojí chodit. Najdeš tam jeskyni a více se dozvíš na místě. Teď jdi."
Vladan si připadal jako omámený. Šel a ani nevěděl jestli se mu to celé nezdálo. Najedenou kouká, že je kousek od svého domova. "I co. Co můžu ztratit." Řekl si a Připravil se na cestu. Políbil manželku, pohladil děti a šel. Věděl, kde se nacházejí skály, ale nevěděl, kde je ta jeskyně o níž mluvila ona podivná žena. Ptal se tedy lidí co potkával cestou, ale setkával se jen s podivným mlčením, až jedna stará žena mu poradila cestu, ale varovala ho, že je to velmi nebezpečné. Vladan se bál, ale pro svou rodinu by udělal všechno.
Přišel do skal a vydal se cestou, kterou mu stařena poradila. Divoké a rozeklané skály v okolí mu na odvaze nepřidali, ani místy spálená tráva a sklovitý povrch skal. Náhle, zpoza skály, vylétl plamen a zastavil se těsně před Vladanem.
"Dál už nechoď!" Ozvalo se mu v hlavě výhružně a Vladan se zastavil.
"Přicházíš na moje území a já nemám rád vetřelce. Jdi pryč!" Zaznělo mu znovu v hlavě a Vladana zalil pocit vzteku.
"Promiňte nechtěl sem Vás vyrušit." Jal se opatrně omlouvat. "Bylo mi řečeno že tady najdu odpověď na své trápení."
"Tak konec trápení hledáš." Slyšel v hlavě trošku posměšně." Tady ho našli již mnozí a většina rovnou v hrobě. Víš vůbec kdo já sem?"
"Neodvažuji se hádat Vážený pane." Odpověděl Vladan zděšeně a kolena se mu třásla.
"Věz tedy že jsem Drak, který tady již po staletí bydlí." Říkal hlas v jeho hlavě vznešeně.
"pakli že si Drak ukaž se tedy." Obrnil se Vladan troškou statečnosti a zvědavostí se zachvěl.
"Jak chceš." Zaznělo posměšně.
Zpoza skály se hnul stín, Byl stále větší a mohutnější, až Vladan viděl, že opravdu je to Drak. Mohutný, vznešený a zlaté barvy. Vladan se ulekl, ale pak si řekl, že kdyby ho chtěl Drak zabít patrně by to udělal již dávno. Postavil se tedy tak, aby na něj bylo dobře vidět a řekl:" poslala mně sem tajemná žena z lesa. Prý tu dostanu pomoc a radu ve svém trápení."
"Ano."Odpověděl Drak " To tajemné ženy dělávají." A bylo cítit, že je pobavený.
"Jsi statečný Vladane, ale jsi dost statečný?"
"Pro svou rodinu udělám cokoli. Moment, jak to, že znáte moje jméno?" Podivil se Vladan.
"My Draci známe a umíme mnohé. Ne všechno co se o nás říká je pravda, ale přesto ne všechno se o nás ví."
"Pak tedy dobrá. Váš tedy jaké mám trápení?" zeptal se.
"I to samozřejmě vím"
Náhle se Vladanovi ozval v hlavě druhý hlas " Tak již našeho hosta netrap muži."
Zněl překrásně a on ani nevěděl jak a stál u vchodu do jeskyně. Před jeskyní stál druhý Drak, tedy spíše Dračice, nádherná, vznešená a rovněž zlatá. Koukala a něho svýma zlatohnědýma překrásnýma očima.
"Pojď dál a posaď se tu. Za chvilku to bude." Slyšel znovu překrásný hlas Dračice.
Vešel tedy do jeskyně a spatřil široký a vysoký sál jeskyně a uprostřed něj na hnízdě z peří tři zlatá vejce. Dračice se vsunula do jeskyně a drak za ní.
"Za malounkou chvilku to začne" Ozvalo se nedočkavě a vzrušeně.
Náhle se vejce začali kývat a ozývalo se z nich jemné ťukání a pískání. Dračice se přesunula blíž k vejcím. Náhle se na povrchu začali vytvářet drobné prasklinky. Dračice se ještě více přiblížila a rozmáchla se mohutnou tlapou a udeřila postupně co všech tří vajec obrovskou silou. Zablýsklo se a všechny vejce pukly. Mezi rozbitými skořápkami stáli tři malí dráčci. Dračice jim předhodila kuřata a dráčci je slupli na posezení.
"Jsou ještě malincí a musí se učit. Vezmi si skořápky. Budou se ti hodit," ozval se drak " a už nebudeme rušit. Pojď ven." Vladan si tedy sesbíral zlaté skořápky, uvázal si je do košile a vyšel před jeskyni.
"Viděl si něco, co ještě žádný člověk neviděl, ale musíme se věnovat také tvému problému. Nasedni mi na záda."
Vladan Draka poslechl a ten se vznesl. Letěl vysoko k hoře a na ní přistál. " Támhle kousek pod sněhem je jedna zvláštní květina. Vezmi si jí a přivoň si." Vladan slezl a hrábl do sněhu. Uviděl opravdu velice zvláštní a krásnou květinu. Utrhl ji a přivoněl. Květina mněla velmi sladkou vůni a náhle se mu přivalila vlna slasti a on ucítil, že se do něj jakoby nalévá nová síla a mládne.
"To je květina zdraví a dlouhého života." Ozval se drak." Musíme jí rychle přinést ke tvým dětem a ženě, protože do hodiny zvadne a už nikoho nevyléčí. Nasedni tedy znovu na moje záda a já tě odnesu domů." Vladan nasedl a Drak znovu vzlétl. Letěl Rychle a přistál kousek od Vladanovi chalupy. Ten rychle pospíchal domů a tam nalezl všechny děti i manželku velice nemocné. Dal jim tedy všem přivonět z květiny. Všichni rychle pookřáli a smáli se a radovali, když jim ukázal darované skořápky z dračích vajec. Vladan ještě rychle vyběhl poděkovat drakovi a pak už se jen smál a radoval se svou rodinou. Z darovaných skořápek si pořídil větší hospodářství a poslal děti do školy. Jen každému z nich zhotovil ze zbytku skořápky malý amulet, který je pak chránil do konce jejich života svou Dračí silou.
Palmares KSK Beveren:
Kampioen in divisie F (seizoen 4)
Kampioen in divisie E (seizoen 7)
Kwartfinale bereikt in SP Beker (seizoen 16)
Kampioen in divisie C (seizoen 17)
Gepromoveerd naar A (seizoen 18 )
Nieuwe start voor KSK Beveren (seizoen 27)
Kampioen in divisie F (seizoen 4)
Kampioen in divisie E (seizoen 7)
Kwartfinale bereikt in SP Beker (seizoen 16)
Kampioen in divisie C (seizoen 17)
Gepromoveerd naar A (seizoen 18 )
Nieuwe start voor KSK Beveren (seizoen 27)
-
Ik vin dit sterk overdreven. Ik zou gaan voor niet hoger dan 50. Voor wisselspelers nog hoger. Zo heb ik dat (of probeer dat te doen). DE goede spelrs met hoge agressie op de bank, bij invalbeurten heb je niet zo snel rood, maar dit is mijn meningX-Tenzo wrote:Alles boven de 25% agressie zo snel mogelijk er uit gooien, deze spelers zijn vrijwel waardeloos. Train wel eerst alle speler uit voordat je ze verkoopt, dan leveren ze veel meer op! Je kan de teamagressie niet hoog instellen, als je ook maar één speler hebt die 85% is en dat scheelt enorm veel in de linierating. Stel de rest is bijvoorbeeld 40% en alleen die ene is 85%, dan kan je I.p.v zeg maar 60% agressie maar 30% agressie instellen, anders krijgt die ene speler rood., Heel je ploeg zal met een verschil van 30% agressie veel minder linierating halen.Farid007 wrote:welke spelers uit mijn team zouden julie aanraden om te verkopen?
Ik heb een paar 17-jarige..maar ik weet niet of het verstandig ze te verkopen
mijn team heet trouwens FR-United2007
Ik zeg wel eens dat agressie het allerbelangerijkste is. Je kan beter spelers hebben met een prestatie van 60 en een agressie onder de 25%, dan een speler met een prestatie van 64 maar met een agressie van 85%. Omdat je de teamagressie instelling vele malen hoger kan zetten, zal je toch betere linieratings halen dan de ploeg die allemaal spelers heeft die 64 presteren. Alles draait dus om die linierating en die krijg je het hoogst door een zo laag mogelijke gemiddelde agressie.
kijk maar eens bij dit team, die begeleid ik nu sinds een week of zes.
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... p?tid=4162
Die had toen in het begin alleen maar bagger, kijk nu maar eens hoe snel het kan gaan bij dit spel. Gebruik spelers met een hoge agressie alleen maar voor de handel.
Bekijk ook de managers bij mij in de divisie maar eens goed, daar spelen de allerbeste managers van Sp. Daar is een agressie van onder de 25% wel een beetje de norm.

Teamnaam :Heracles
Laatste winnaar Forum-cup
-
Als je niet denkt ooit in A te komen, kan je idd gewoon spelers kopen die iets agressiever zijn. Kijk FC Vesalius, die heeft echt super spelers, gemiddeld net iets beter dan ik. Als ik een wedstrijd tegen haar moet spelen en de scheids is hoger dan 40% dan win ik gewoon. Het zelfde geldt voor Maccbi Natanya, die heeft iets minder agressieve spelers dan vesalius, maar als we een scheids hebben van 55% of hoger, dan win ik ook gewoon van hem. Dan kan jij wel zeggen dat je het overdreven vindt, maar agressie is echt de sleutel naar succes, daardoor heb ik in de liga van deze twee giganten gewonnen, dat was me niet gelukt met spelers van 50% agressie. Vergeet niet dat dat de nr's één en twee zijn hé, en dat het puur met agrressie is gelukt.jona wrote:
Ik vin dit sterk overdreven. Ik zou gaan voor niet hoger dan 50. Voor wisselspelers nog hoger. Zo heb ik dat (of probeer dat te doen). DE goede spelrs met hoge agressie op de bank, bij invalbeurten heb je niet zo snel rood, maar dit is mijn mening
Ik streef naar een zo laag mogelijke agressie en als ik iemand advies geef, dan geef ik advies zoals de mensen in A spelen. Mijn eerste advies is dus altijd: Ga voor een zo laag mogelijke agressie, gooi die agresieve troep er zo snel mogelijk uit. Daar win je echt wedstrijden mee, geloof me, ik kan het weten.
-
Anja die quotes kloppen n\ie helemaal, maar dat zie je zoX-Tenzo wrote:jona wrote:
Ik vin dit sterk overdreven. Ik zou gaan voor niet hoger dan 50. Voor wisselspelers nog hoger. Zo heb ik dat (of probeer dat te doen). DE goede spelrs met hoge agressie op de bank, bij invalbeurten heb je niet zo snel rood, maar dit is mijn meningIkzelf ben ook tot 'het inzicht' gekomen -zie laatste 4 aankopen)Als je niet denkt ooit in A te komen, kan je idd gewoon spelers kopen die iets agressiever zijn. Kijk FC Vesalius, die heeft echt super spelers, gemiddeld net iets beter dan ik. Als ik een wedstrijd tegen haar moet spelen en de scheids is hoger dan 40% dan win ik gewoon. Het zelfde geldt voor Maccbi Natanya, die heeft iets minder agressieve spelers dan vesalius, maar als we een scheids hebben van 55% of hoger, dan win ik ook gewoon van hem. Dan kan jij wel zeggen dat je het overdreven vindt, maar agressie is echt de sleutel naar succes, daardoor heb ik in de liga van deze twee giganten gewonnen, dat was me niet gelukt met spelers van 50% agressie. Vergeet niet dat dat de nr's één en twee zijn hé, en dat het puur met agrressie is gelukt.
Ik streef naar een zo laag mogelijke agressie en als ik iemand advies geef, dan geef ik advies zoals de mensen in A spelen. Mijn eerste advies is dus altijd: Ga voor een zo laag mogelijke agressie, gooi die agresieve troep er zo snel mogelijk uit. Daar win je echt wedstrijden mee, geloof me, ik kan het weten.
Tog kan je wat agressievere spelers kopen omdat je die naarmate je een echt managerstalent bent ze tog voor nen serieus bedrag kunt verkopen (zeker tussen 25% en 50%) Ik neem aan dat je bij het begin ook agressievere spelrs hebt, die zou ik dan niet weg doen (dan heb ik het niet over de alleragressiefste) Gelukkig is op tl nog genoeg keus qua lage agressie, dan kan je denk ik zoveel mogelijk het advies van X-Tenzo volgen, maar alst iets hoger is dan zou ik er als ik jou was ook niet om malen![]()

Teamnaam :Heracles