naskočí ti tam napsáno: Nastavit částku na okamžitý přestupwolfmen wrote:Ako nastavim cenu za rychly prestup ???
Jenže to jde až po 3 (4) dnech, co je hráč na transfer listu. Ten počet dní teď nevím přesně
Moderator: Czech Moderators
naskočí ti tam napsáno: Nastavit částku na okamžitý přestupwolfmen wrote:Ako nastavim cenu za rychly prestup ???
dostává se jen za postup do dalšího kolaAlexej.K wrote:já sem se chtěl jakože zeptat, když semuž vypadl z poháru..jak to že sem nedostal pohárovou premii?(40 000
) Né že by mě ta častka položila, ale dycky sem to dostaval hned poté co jsem vypadl a tuhle sezonu nic
Ano chápeš to správně, jakmile je vlastnost označena červeně, už nejde dále trénovat. U mladých hráčů to zjistit nejde. Právě že až v průběhu trénování se ukáže, jak dobrý(nebo špatný) hráč z něj bude. Dopředu to nejde nijak zjistit...wolfmen wrote:V tych otazkaj je pysane o tom
Vlastnosti, které jsou na max a tudíž je nelze dále zlepšovat jsou ty, které jsou označeny červeně (např. v Tým/Hráči/Hodnocení nebo ve výpisu hráče). Veškeré vlastnosti (i ty co jsou na max) můžou v průběhu klesnout a je potřeba je znova dotrénovat, nikdy však již nebudou vyšší.
Ak to spravne chapem brankar ma trebars reflex 75 a uz ho ma červeny. Znamena to že už ho na 76 vytrenovat nemozem ??? Ak je toto pravda ako trebars zistim u mladeho hraca ze mi tento reflex neskoci na cervenu uz pri 60 ???
CM - pokles výkonu hráče bude oproti ideální pozici asi o 7 bodůps2512 wrote:Tak jsem se chystal na to, jak porazím druhého a stáhnu náskok na postupové příčky a SP mě to začlo pěkně znepříjemňovat. Mám 3 LM......1x vykartovaný a 2x zraněný. Pěkně, pěkně.....asi někdo nechce abych šel výš
nevíte, kterým postem je to nejlepší zalepit?
Tak to už máš tak vylej nalej. Když tam dáš hráče co zahraje o 7méně, tak to máš cca 1bod výkonu dolů. Když koupíš hráče, tak Ti klesne o 5 nálada, což je myslím taky cca 1bod výkonu dolů, takže sice zahraje plnohodnotný výkon, ale týmově jako by hrál ten jiný postps2512 wrote:tak to je teda hezký.....no uvidím, třeba něco ulovím na transferlistu
A stejně na něj asi pošlu C tým. Celou zálohu mám tak trochu v ritiHák wrote:Tak to už máš tak vylej nalej. Když tam dáš hráče co zahraje o 7méně, tak to máš cca 1bod výkonu dolů. Když koupíš hráče, tak Ti klesne o 5 nálada, což je myslím taky cca 1bod výkonu dolů, takže sice zahraje plnohodnotný výkon, ale týmově jako by hrál ten jiný postps2512 wrote:tak to je teda hezký.....no uvidím, třeba něco ulovím na transferlistu
Pokud jim ty nebo automat nastavíš trénink, tak trénují pořád ať už hrají v době simulace zápas nebo nehrají.wolfmen wrote:Chcem sa spytat hráči trenuju rovnako aj ked nehraju zapas??? Trenuju vobec ked nehraju ???
Z FAQ:jonY.h wrote:čau, vím že to tady někde je, ale nějak se mi to nechce hledat![]()
jak to je s financema, když má člověk účet v mínusu, do kolika ho může mít "vklidu" v mínusu? když je víc jak 2M tak má nato člověk tuším týden na zlepšení konta? díky za odpověď !