Play-off - 12. ročník: štvrťfinále

Moderator: Czech Moderators

okocha23
Team Manager

Re: Play-off - 6.ročník Osmifinále

Post by okocha23 »

No tie pravidla(http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=144011)- ked chces ist podla nich...nie je to az tak jednoznacne pre teba -kedze : citujem pravidlo 5.10
Povinností týmů, je se na sehrání zápasu domluvit, ať už formou předehrávky či dohrávky, pokud některý tým bude dělat obstrukce, bude zápas kontumován v jeho neprospěch. (Toto pravidlo bude posuzováno individuálně podle situace.)... a myslim ze 7 pozvanok z mojej strany urcite nie je obstrukcia a je toaj celkom dost....no a 7 odmietnuti z tvojej strany...INAK STALE SI DAJAK NEOBJASNIL AKO TO JE S TVOJIMI ZAPASMI (A UZKYM KADROM...) ZE PRECO NECHCES HRAT KED NEHRAS NIC OKREM SVOJEJ LIGY...ZE CO TI TO NABURA A TAK...JEDINE AK SI ICH TAM TERAZ NAPLANUJES LEBO DOTERAZ SI TAM NIC NEMAL...[/quote]

Je-li pravidlo 5.10. nadřazeno tomuto:
5.4. Manažer týmu je povinen si na oficiální termíny nesjednávat žádný přátelský zápas. Pokud si manažer sjedná přátelské utkání na tento termín (18:00 h a 22:00h) bude jeho utkání automaticky kontumováno v jeho neprospěch. Toto pravidlo se neuplatňuje, pokud byl termín utkání změněn podle článku 4.6 (vynucená předehrávka nebo dobrovolně domluvená předehrávka). Dále je nutné, aby manažer týmu dbal na dostatek volných termínů pro odehrání ligových zápasů a zamezil tak kontumacím ve svůj neprospěch.
....pak jsem vinen a očekávám 0:3k, opravdu to nemá cenu se hádat,rozhodněte jak musíte,připadá mi to jak jednání v naší vládě..slovíčkaření[/quote]

Zaujimave ze si este STALE NEOBJASNIL preco nechces hrat a aj v iny termin ,kedze nemas ziadne zapasy naplanovane a nema ti to co ovplyvnit !!! Toto sa tu naozaj stalo 1. krat ze chce niekto za kazdu cenu postupit- ale budiz pokusim sa v odvete o zazrak a uvidime mozno sa podari... :-)
milan svoboda
Coach

Post by milan svoboda »

okocha23 wrote:No tie pravidla(http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=144011)- ked chces ist podla nich...nie je to az tak jednoznacne pre teba -kedze : citujem pravidlo 5.10
Povinností týmů, je se na sehrání zápasu domluvit, ať už formou předehrávky či dohrávky, pokud některý tým bude dělat obstrukce, bude zápas kontumován v jeho neprospěch. (Toto pravidlo bude posuzováno individuálně podle situace.)... a myslim ze 7 pozvanok z mojej strany urcite nie je obstrukcia a je toaj celkom dost....no a 7 odmietnuti z tvojej strany...INAK STALE SI DAJAK NEOBJASNIL AKO TO JE S TVOJIMI ZAPASMI (A UZKYM KADROM...) ZE PRECO NECHCES HRAT KED NEHRAS NIC OKREM SVOJEJ LIGY...ZE CO TI TO NABURA A TAK...JEDINE AK SI ICH TAM TERAZ NAPLANUJES LEBO DOTERAZ SI TAM NIC NEMAL...
Je-li pravidlo 5.10. nadřazeno tomuto:
5.4. Manažer týmu je povinen si na oficiální termíny nesjednávat žádný přátelský zápas. Pokud si manažer sjedná přátelské utkání na tento termín (18:00 h a 22:00h) bude jeho utkání automaticky kontumováno v jeho neprospěch. Toto pravidlo se neuplatňuje, pokud byl termín utkání změněn podle článku 4.6 (vynucená předehrávka nebo dobrovolně domluvená předehrávka). Dále je nutné, aby manažer týmu dbal na dostatek volných termínů pro odehrání ligových zápasů a zamezil tak kontumacím ve svůj neprospěch.
....pak jsem vinen a očekávám 0:3k, opravdu to nemá cenu se hádat,rozhodněte jak musíte,připadá mi to jak jednání v naší vládě..slovíčkaření[/quote]

Zaujimave ze si este STALE NEOBJASNIL preco nechces hrat a aj v iny termin ,kedze nemas ziadne zapasy naplanovane a nema ti to co ovplyvnit !!! Toto sa tu naozaj stalo 1. krat ze chce niekto za kazdu cenu postupit- ale budiz pokusim sa v odvete o zazrak a uvidime mozno sa podari... :-)[/quote]

ale objasnil,již jednou jsem napsal,že postup je postup a jelikož je mi jasný,že máš kvalitnější kádr,tak využívám pravidla i s tím rizikem,že se postavíte proti mě a vylejete mě.Hraju tu od tuším 2.ročníku a vždy se jelo dle pravidel,i když občas je to tu hooooodně hektický,ale fér a ještě jednou říkám,být to ve skupině NO PROBLEMA,ale teď jde o POSTUP a ano ,chci za každou cenu postoupit.
ps2512
Member of the Soccer Project Association

Post by ps2512 »

Tak toto mě moje hlópá hlava nebere :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Neviem, co mam k tomuto povedat... :roll: Za kazdu cenu postupit, to mi pripada ako v realnej slovenskej Corgonlige, kde jedno muzstvo musi byt majster za kazdu cenu... Odohral som s teamom okocha myslim, ze 6 zapasov, ale ani raz sa mi nestalo, ze by som mal problem prijat pozvanku na hocijaky cas, ide predsa o hru na ihrisku, a nie za "zelenym stolom", taketo vitazstva a postupy su mi totalne proti srsti aj v reale, nieto este tu, kde ide akurat o zabavu... Som aj komisar v slovenskej lige, ale kontumacie som udeloval len uuuuplne v krajnych pripadoch, vacsinou sa nedalo nic ine robit (nastupil hrac v treste), ale ak nebola poslana pozvanka, alebo prijata, alebo iny cas, alebo neviem co, bombardoval som manazerov spravami, nech to odohraju. Kedykolvek. Ale toto... :shock: :shock: :shock:
GeorgeTT
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

1FC Mrakoplaš 5 - 2 Fandovci

7' 0 - 1 Supachai Larbthaisong
8' 0 - 2 Tomáš Rondzik

Fouiana 'ns' Michael 1 - 2 12'
Abdi Mohamed 'ko' Jama 2 - 2 57'
Fouiana 'ns' Michael 3 - 2 65'
Martin Sova 4 - 2 70'
Abdi Mohamed 'ko' Jama 5 - 2 73'

Naše nepozornost na začátku zápasu a už jsme prohrávali 0 - 2. Naštěstí utočníci předvedli proč jsou na hřišti a pět gólů v síti soupeře dalo konečný výsledek tohoto zápasu.
Myslím si ale že v týmu hostí nastoupil hráč v trestu tak uvidíme jak to bude vypadat.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
ps2512

Post by ps2512 »

Domácí vítězství 3:1 dává velké naděje na postup.
Pokud nedopadne dvojzápas okocha - ars milkin bez kontumace a já postoupím, prosím o projednání vedení, zda by nebylo možné přepustit moje místo Mr. Okochovi :wink: Bylo by nespravedlivé vypadnout takovýmto způsobem a třeba by dostal možnost odvety :lol:

Já jsem totiž z těch, co hrají pro zábavu 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
okocha23
Team Manager

Post by okocha23 »

ps2512 wrote:Domácí vítězství 3:1 dává velké naděje na postup.
Pokud nedopadne dvojzápas okocha - ars milkin bez kontumace a já postoupím, prosím o projednání vedení, zda by nebylo možné přepustit moje místo Mr. Okochovi :wink: Bylo by nespravedlivé vypadnout takovýmto způsobem a třeba by dostal možnost odvety :lol:

Caf - DIKY ZA PODPORU !!! Postup a mozes ma potom pomstit :-) Ale neskladam zbrane a pokusim sa vo stvrtok o nemozne ,vyhrat rozdelom 3 golov a ak sa to nepodari, tak budes mat moznost pomstit ma :-) Inak vdaka aj ostatnym managerom za podporu a ako pisem vo stvrtok sa pokusim o zazrak :-) Neskladam zbrane :-)
Azor

Post by Azor »

tj sokol trhova kamenice - Baníček 2:3 V:118-125
Tak jsme udělali první krok v play-off k zisku 1.mista ČSL. Ještě vyhrát 7 záúasů a ČSl ovldáneme 8)
A k Milanovi: No, tak prostě chce postoupit za každou cenu a co jako, stejně je zatim jedinný a navic zas tu je menši diskuze, což taky nekdy neuškodi :wink:
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote:
Jak jinak.
Amen.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
PaToM

Post by PaToM »

Mno, tak ja by som to vyriešil takto:
Dohrajte si ten zápas zajtra o 18:00. Kto nepošle/neprijme pozvánku, bude mu zápas skontumovaný v jeho neprospech. A šmitec.

A opäť, kto bude robiť obštrukcie, teda ako napr. pošle pozvánku alebo prijme pozvánku deň 5 minút pred zápasom, má smolu. Dajme tomu, že taký slušný čas je poslanie pozvánky do zajtra do 4:00 a prijatie do 14:00 do zajtra.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
okocha23
Team Manager

Post by okocha23 »

PaToM wrote:Mno, tak ja by som to vyriešil takto:
Dohrajte si ten zápas zajtra o 18:00. Kto nepošle/neprijme pozvánku, bude mu zápas skontumovaný v jeho neprospech. A šmitec.

A opäť, kto bude robiť obštrukcie, teda ako napr. pošle pozvánku alebo prijme pozvánku deň 5 minút pred zápasom, má smolu. Dajme tomu, že taký slušný čas je poslanie pozvánky do zajtra do 4:00 a prijatie do 14:00 do zajtra.

Uz som poslal na zajtra na 18H. Ale ja nemam problem to dohrat hockedy inokedy -kedy budem mat volne a superovi to bude vyhovovat...
PaToM

Post by PaToM »

FC DAC 2:2 FC Hostage

výkony: 123 - 120

Góly: 32. a 52. Barta - 57. Paunović, 85. Bon

Výborný výsledok, čo dodať. Dva strelené góly na ihrisku súpera sú síce dobré, ale remíza nám na postup stačiť nebude, jedine, že by bola tentoraz nešťastná pre nás a remizovali by sme s výkonom o 4 horším, ale to sa asi nestane, takže bude sa musieť pokúsiť zvíťaziť. :)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

okocha23 wrote:Uz som poslal na zajtra na 18H. Ale ja nemam problem to dohrat hockedy inokedy -kedy budem mat volne a superovi to bude vyhovovat...
To chápem, ale súperovi by to zjavne nevyhovovalo nikdy, preto takto. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

FC DAC 2 - 2 FC Hostage
výkony - 123 : 120

Supeeeeeer po tomto zapase mame este stale sancu postupit do nasho vysnivaneho stvrtfinale. Remiza proti timu Hostage sa ceni vzdy ale teraz je tu velke ALE. Remiza nam nevyhovuje z toho dovodu ze sme hrali doma co supera zvyhodnuje. Najviac nas vsak mrzi ze vykon lepsi o 3% nam nepriniesol vyhru. Teraz este aj nieco k zapasu.
Rozhodca nam velmi do kariet urcite nenahral. Zaciatok zapasu nam priniesol najzaujimavejsiu sancu v 6. minute ked Gábor Paliatka minul hlavou branu. V 32. minute zauradoval nas Barta ktoru znovu predviedol svoje umenie a tak nas tim vyhraval 1:0. V prvom polcase sa super nedostal do ziadnej sance a my aj s golom do dvoch takze prvy polcas velmi atraktivny nebol.
2. polcas vsak uz hraci manazera PaToMa zacali ovela lepsie ked do piatich minut si vypracovali dve velmi nadejne akcie. Tuto vsak stala smola este na superovi lebo po tych dvoch akciach v 52. minute hlavou znovu skoroval pan BARTA. To uz bolo 2:0 a krasny vysledok bol velmi ale velmi blizko. O minutu neskor Kwedi mohol rozhodnut ale nestalo sa. Dlho netrvalo a superovi sa pomocou Said Bon podarilo znizit na 2:1 po pet minutach. Najsmutnejsi moment prisiel v 59. minute ked Claudio Belluschi nevyuzil ponuknutu penaltu. Pred zapasom som dumal ze ako nastavit penalty proti PaToMovi a zistil som ze nemam sancu zistit ako ich nastavil on a tak som si len nahodne dal kop do stredu. Tu som mal velkuuu smolu. Po tejto penalte sa domaci nechcela vzdat moznosti vitazstva a napriek tomu ze sme vyhravali sme si este 3 velmi nadejne sance vypracovali ku jeden superovej. Stastie sa od nas po druhom gola nadobro odvratilo a vysledkom bol vyrovnavaju technicky gol v 85. minute od Said Bon. Reagovat sa nam na tento gol nepodarilo a tak sa musime uspokojit remizu.
Superovi dakujem za peknu hru a tesim sa na velmi velky boj v odvete o postup. Som si isty ze sa bude dat na co pozerat. Moji hraci a aj ja velmi tuzime po rekordnom postupe do stvrtfinale a urobime maximum aby sme ho aj dosiahli.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

Ahááá, tak tam bola nepremenená penalta. :D Ani som si to nevšimol. Takže nebola to randomová remíza na výkony, ináč to mala byť výhra. Vedel som, že penalty máš väčšinou na nejak náhodne alebo ich jednoducho pred dôležitými zápasmi prestavuješ, tak som to skúsil na stred a vyšlo to. :)
Ináč rozhodca bol super a nabudúce tiež dobrý - 90%. Okrem toho budeme už mať k dispozícii A-čkové RB, ktoré dnes pre zranenie o 10:00 nemohlo nastúpiť, takže budeme trochu silnejší. A hráme doma, takže uvidíme, čo to spraví.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”