DrEvil wrote:Am si eu o intrebare daca se poate. Am centrul de tineret la ultimul nivel si in sezonul asta nu mi-a venit decat un jucator. Intrebarea este ce influenteaza venirea acestor jucatori sau cand vin? Multumesc
eu am impresia ca vin la o perioada , asadar daca ai centru hypermodern o sa iti vina la 20 zile cate un jucator, intrebarea este cand ti-a venit ultimul? si asta poti afla daca te uiti la history , daca ai penultimul tip , iti vin odata pe luna , teoretic trbuie sa iti vina pt ultimul tip de 3 pe sezon , si in functie de ultimul calculezi , e vorba de 20 zile
ca sa fiu mai concis dau un exemplu , pana sez. trecut aveam penultimul tip deci trebuiau sa imi vina 2 pe sezon si ambii jucatori mi-au venit pe data de 7 , septembrie si noiembrie , doar ca desi iti scrie ca s-a terminat cnstruirea centrului hypermodern nu inseamna ca din ziua aia iti vin jucatori ci practic terminarea centrului coincide cu prima zi in care ti-a venit primul jucator .
sfatul meu : sa ai tot timpul antrenorul de tineret la 100% ai sanse foarte foarte mari sa iti vina un superjucator !! crede-ma !!! numai ca ai de antrenat la el . dar dc il duci la o principala la 96 + l-ai dat cu minim 2 milioane