konecne nekdo ocenil me poctive a vizonarske managerovani

Moderator: Czech Moderators
Frenkieho farmička?tomkycz wrote:frenkie má na SP obdivovatelehttp://www.soccerproject.com/spnewl_man ... rid=637921
Ale jo, před Tvým agresivním stylem opravdu smekám, to musím uznat.frankie_doparoma wrote:hehe a co je na tom divnyho, tak to ma bejt, ne?!
konecne nekdo ocenil me poctive a vizonarske managerovani
ten hrac mohl jit na okamzitej vcera po 14:00frankie_doparoma wrote:jinak tohle se mi ted stalo taky, dohodnul jsem se na cene a na datumu prestupu a kdyz se priblizo to datum tak najednou ta dohodnuta castka nebyla dost, nakonec jsem musel prihodit 5%...
a bylo to od managera co chodi sem na forum a od kteryho bych to z jistyho duvodu vubec necekal![]()
ale vem to cert, sice mi to nerpijde jako fairplay, ale toho hrace jsem potreboval a tak naky drobny navic nejsou zas tak takovej problem, ale mohlo se to vyresit na poprvy a ne odsouhlasit neco s cim pak ne-uplne souhlasi...
tak jsem juknul přes hvězdu o kom to vlastně furt mluvíš a jdu mu zavolat a vytahat ho za uchofrankie_doparoma wrote: ten hrac mohl jit na okamzitej vcera po 14:00
vcera dopoledne mi pise ze tu bude mozna odpoledne a kdyz ne tak az vecer
tak jsem dal nabidku kolem poledne
dotycnej manager uz nebyl 24 hodin na sp
normalne bych si myslel ze mu do toho proste neco vlezlo, ale kvuli tomu ze ze me pak dostal o 5% vic nez jsme se domluvili, tak dostavam pocit ze jen ceka aby me nekdo prebil.... ale to snad ne
Tak som kukol, o kom to vlastne hovoríš (čudujte sa svetu, šlo to aj bez šerifskej hviezdypupajdi13 wrote:tak jsem juknul přes hvězdu o kom to vlastně furt mluvíš a jdu mu zavolat a vytahat ho za uchofrankie_doparoma wrote: ten hrac mohl jit na okamzitej vcera po 14:00
normalne bych si myslel ze mu do toho proste neco vlezlo, ale kvuli tomu ze ze me pak dostal o 5% vic nez jsme se domluvili, tak dostavam pocit ze jen ceka aby me nekdo prebil.... ale to snad ne... slovo se má držet.
Voláš sám sobě, jo?pupajdi13 wrote:tak jsem juknul přes hvězdu o kom to vlastně furt mluvíš a jdu mu zavolat a vytahat ho za uchofrankie_doparoma wrote: ten hrac mohl jit na okamzitej vcera po 14:00
normalne bych si myslel ze mu do toho proste neco vlezlo, ale kvuli tomu ze ze me pak dostal o 5% vic nez jsme se domluvili, tak dostavam pocit ze jen ceka aby me nekdo prebil.... ale to snad ne... slovo se má držet.
Tak zařízeno....carlsberk má hnisavou anginu , leží a mám vyřídit omluvu, že drží slovo...trejd by ti měl potvrdit acskncl , který ,mu dělá občas zástupy a ted jsem mu poslal sms,at se logne a potvrdí,až bude u kompupupajdi13 wrote:tak jsem juknul přes hvězdu o kom to vlastně furt mluvíš a jdu mu zavolat a vytahat ho za uchofrankie_doparoma wrote: ten hrac mohl jit na okamzitej vcera po 14:00
pupajdi13 wrote:Tak zařízeno....carlsberk má hnisavou anginu , leží a mám vyřídit omluvu, že drží slovo...trejd by ti měl potvrdit acskncl , který ,mu dělá občas zástupy a ted jsem mu poslal sms,at se logne a potvrdí,až bude u kompupupajdi13 wrote: tak jsem juknul přes hvězdu o kom to vlastně furt mluvíš a jdu mu zavolat a vytahat ho za ucho... slovo se má držet.
![]()
když můžu - pomůžuHippopotamus wrote:![]()
![]()
Si fakt dobrý!
Teď ještě pošle frenkie Pupčovi 30,- kč za účet za telefonpupajdi13 wrote:když můžu - pomůžuHippopotamus wrote:![]()
![]()
Si fakt dobrý!
, oba znám osobně,takže to až tak náročné nebylo
, jeden telefon , 2 sms a ono se to pohne
![]()
fajn, dik. (i kdyz ho teda jeste nemampupajdi13 wrote: Tak zařízeno....carlsberk má hnisavou anginu , leží a mám vyřídit omluvu, že drží slovo...trejd by ti měl potvrdit acskncl , který ,mu dělá občas zástupy a ted jsem mu poslal sms,at se logne a potvrdí,až bude u kompu![]()
kdyz mi puapjdi zaridi aby mi na muj osobni bankovni ucet prijde €249k co jsem dal navic, tak mu klidne budu celej rok platit pausalps2512 wrote: Teď ještě pošle frenkie Pupčovi 30,- kč za účet za telefon
dostane se na komp kolem 17h psal,takže před simulkou v 18 bys ho měl mít doma.frankie_doparoma wrote: fajn, dik. (i kdyz ho teda jeste nemam) ja bych ho z niceho nekalyho nepodeziral, ale uz ta vyssi cena ve me nahlodala takovej divnej pocit...
)