Divize A

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by ps2512 »

xixor wrote:FCB Shucadlo Bizone TM 4:3 (151:136)

My jsme svůj úvodní zápas zvládli a doma jsou první tři body. Soupeř moc odporu nekladl, ale překvapením je, že jeho řezníci odešli bez redky :roll: . Silnější sestava byla ušetřena proti Michalovi, to bude zítra silné kafe. Jsem moc zvědav.
Tak toto mi hlava nebere :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
puzzle

Post by puzzle »

ps2512 wrote:
xixor wrote:FCB Shucadlo Bizone TM 4:3 (151:136)

My jsme svůj úvodní zápas zvládli a doma jsou první tři body. Soupeř moc odporu nekladl, ale překvapením je, že jeho řezníci odešli bez redky :roll: . Silnější sestava byla ušetřena proti Michalovi, to bude zítra silné kafe. Jsem moc zvědav.
Tak toto mi hlava nebere :roll:
nápodoně :shock:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
tomkycz

Post by tomkycz »

dawron wrote:Po úvodní domácí remíze došlo na avizované přestupy - výměnu dvou hráčů na post libera. Odešel odchovanec Juan Kelly Ayala (kamsi do pralesa) a místo něj přišel momentálně nejlepší SW na SP Kenny Bwalga z belgického Westelu. To se nám to bude betonovat! :-)
za chvíli nejlepší SW na SP nebude :wink:
oslicek

Post by oslicek »

dneska mi napsal williams, ze zitra proti me postavi acko v plne sile ackoliv prestavuje a abych ho proto nepodcenil a nepostavil cecko. to teda panove smekam, myslim, ze mnoho dalsich manazeru by takhle az mozna zbytecne ferovych nebylo. musim rici, ze po noppovi a zoeloem je to dalsi velky belgicky manazer v acku.

mam velkou radost z dnesni remizy s juliem - moc dalsim manazerum takovou radost asi nedopreje, potesil me i vykon nekompletniho acka na devadesatkovou naladu v tymu. prijemne (aspon teda me) prekvapil Mikef a pri pohledu na jeho los bych ho minimalne prvni dva tydny cekal na medailovych postech, jinak se asi necekalo, ze dawron neco uhraje s resim, ale pak zbytek dle ocekavani. xixor se tu holedbal jak mu becko zahralo na devadesatkovou naladu 151, myslim, ze se vsichni tesime, az predvede, kolik mu da acko a SP rekord se bude trast v zakladech.
tomkycz

Post by tomkycz »

oslicek wrote:dneska mi napsal williams, ze zitra proti me postavi acko v plne sile ackoliv prestavuje a abych ho proto nepodcenil a nepostavil cecko. to teda panove smekam, myslim, ze mnoho dalsich manazeru by takhle az mozna zbytecne ferovych nebylo. musim rici, ze po noppovi a zoeloem je to dalsi velky belgicky manazer v acku.
k tomuto bych doplnil, že mě v neděli napsal to samé, tak jsem pro sychr nasadil komplet béčko, ale on to vypustil ještě víc než jsem čekal, výkon tuším kolem 100, takže bych se toho moc nebál... :D

edit: tak výkon dal 116 a rozhodně nejel naplno...
Last edited by tomkycz on Mon Jan 11, 2010 10:23 pm, edited 1 time in total.
kopeckar

Post by kopeckar »

tomkycz wrote:
oslicek wrote:dneska mi napsal williams, ze zitra proti me postavi acko v plne sile ackoliv prestavuje a abych ho proto nepodcenil a nepostavil cecko. to teda panove smekam, myslim, ze mnoho dalsich manazeru by takhle az mozna zbytecne ferovych nebylo. musim rici, ze po noppovi a zoeloem je to dalsi velky belgicky manazer v acku.
k tomuto bych doplnil, že mě v neděli napsal to samé, tak jsem pro sychr nasadil komplet béčko, ale on to vypustil ještě víc než jsem čekal, výkon tuším kolem 100, takže bych se toho moc nebál... :D
Jo je to frajer, pěkně vás tahá za nos, aby jste hráli naplno a nešetřili síly na jeho krajany. Nedivil bych se kdyby to někdy byla pravda, ale kdy, to je otázka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
dawron
Team President

Post by dawron »

xixor wrote:
dawron wrote:Po úvodní domácí remíze došlo na avizované přestupy - výměnu dvou hráčů na post libera. Odešel odchovanec Juan Kelly Ayala (kamsi do pralesa) a místo něj přišel momentálně nejlepší SW na SP Kenny Bwalga z belgického Westelu. To se nám to bude betonovat! :-)
Taky jsemho měl v merku, ale nemohl jsem si ho dovolit kvůli TS.
Přestup byl dojednán již před umístěním hráče na TL. Vyjednávání bylo složité a zdlouhavé, nakonec se však poptávka s nabídkou přeci jen setkaly.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
xixor

Post by xixor »

FC Strakapůd - FCB Shucadlo 2:2 (147-147)

Těžký zápas pro náš tým a skutečná prověrka jeho sil. Domácí měli několik problémů - první den nabitá termínovka od shora dolů, dále problém na pozici RM. Hosté toho dokázali využít a odvážejí si od Strakapůdů 1. bod, který si dost ceníme a to proto, že nám zůstala k dispizici taktická varianta s výměnou trenéra i prodlužováním smluv.
oslicek wrote: ...mam velkou radost z dnesni remizy s juliem - moc dalsim manazerum takovou radost asi nedopreje, potesil me i vykon nekompletniho acka na devadesatkovou naladu v tymu...
Součet výkonů 302 je skvělý, zejména, když to je první zápas sezóny. Výborné utkání pánové :!:
oslicek wrote: ..... xixor se tu holedbal jak mu becko zahralo na devadesatkovou naladu 151, myslim, ze se vsichni tesime, az predvede, kolik mu da acko a SP rekord se bude trast v zakladech.
Oho to nebude. 154 neumíme, to tady umí jen jeden fantastický mančaft.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Homar
Team Board Member

Post by Homar »

xixor wrote:
.......Oho to nebude. 154 neumíme, to tady umí jen jeden fantastický mančaft.
Já to Xixi neumím. To jsi se spletl.
xixor

Post by xixor »

Homar wrote:
xixor wrote:
.......Oho to nebude. 154 neumíme, to tady umí jen jeden fantastický mančaft.
Já to Xixi neumím. To jsi se spletl.
Pardon, na Julec jsem zapoměl. :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

xixor wrote:
Oho to nebude. 154 neumíme, to tady umí ...
155 v poslednom kole minulej sezony ;-).

Vcerajsia remiza u oslicka inac pre mna znamena, ze sa mi ani na treti pokus nepodarilo vyhrat uvodny zapas sezony - takze snad nabuduce :D
dawron
Team President

Post by dawron »

Tak dnes, v prvním zápase venku, jsme neuspěli. Přitom jsme si věřili, že v Nord Bohemia Areně branku neobdržíme a vybojujeme alespoň bod i přes čerstvost změn v kádru. Zbytek týdne bude krušný, o začátku toho příštího ani nemluvě (u utd a FC Strakapůd).

Na oficiální match s Michalem se těším již přes dva roky, přesněji od prvního dne, kdy jsem zjistil, že tento akademický kolega ze stejné katedry a ročníku také řídí tým v této hře. Bohužel to však vypadá, že zápas bude pouhou formalitou, kdy budeme plnit pouze roli sparringpartnera.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz

Post by tomkycz »

náš zápas u toma byl předem ztracený, takže jsme vyjeli v nezvykle defenzivní sestavě, kterou jsme doposavad nevyužívali. Bohužel to bylo marné a tom zaslouženě vyhrál 1:0 po výkonech 146:138... jen si nepamatuji, že bych v minulosti na rozhodčího 25 chytil přímou redku, dnes se nám to bohužel povedlo, a dostal ji náš elitní CM, který si tak na tatranu nezahraje... Z dnešního zápasu jsme body nečekali, takže zůstáváme v klidu 8)
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Taky se mi zdá že se Sjarel pošťáral v agresivitě.... :?
Andrew - Sokol Čejč
mouven

Post by mouven »

Tak ja dneska na rozhodciho 28 dostal 5 zlutejch a 2 borci si nechali dat hned 2:-D Je pravda, ze oba meli agr kolem 80:-D Jinak se stalo uplne presne to, co jsem psal vcera o agresivite:-D
Ja zahrivam krasnej 15 flek a dneska jsem dokonce dostal prvni ackovou 10:-D Stane se, s Michalem jsem betonoval a jen 4, ted jsem utocil a hned 10:-D No a ve ctvrtek nas bude cekat zapas o "vsechno".. budu hrat s williamsem a je sance pricuchnout k prvnim bodum letos:-)
FK Bolka FOREVER
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”