Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben

Post by palo »

S tím pohárem z minulého ročníku - možná se pletu,ale mám pocit,že ty podmínky pro zaslání mívals na 1.straně topicu.Vzpomínám si,že tam bylo kontaktování do určité doby po skončení turnaje,určitý počet příspěvků na fóru a ještě něco myslím...Teď když jsem se díval,jsem to nenašel,možná to plno lidí ani neví a nějak si ten pohár vyžádávat by třeba mně (pokud bych o těch podmínkách nevěděl) bylo trapné.Nebo na to Hippo jenom zapomněl,nevím,určitě se na to ale schválně nevykašlal...
Doufám,že turnaj nevzdáš,Buben je pro mě s Mincí takový Grand Slam,byla by ho škoda! :roll:
Image
Ataner

Post by Ataner »

Romane pohárek,nepohárek Buben je naše TOP a tak to vždy zůstane,fórum bez Bubnu si ani nedokážu představit takže neklesej na mysli ..(když ovšem neberu v potaz Tvůj čas)..ale takovou chujovinu ani nezkoušej.. :wink: 8)
Last edited by Ataner on Thu Feb 06, 2014 1:12 am, edited 1 time in total.
JPD - B.3
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Roman píše:
Tento ročník se bude hrát turnaj pouze v 16 týmech. Myslím že už není moc velký zájem o turnaj když ten poslední se vešel na devět stránek na foru a z toho byla většina tabulky. Je to jasné když počet hráčů SP stále klesá. Nechtěl bych nechat zaniknout turnaj a proto bude tento ročník o něco menší. Kdo pořádá turnaje tak ví kolik s tím je práce a kolik to zabere času. Doufám že mi prominete když se tentokrát nebude hrát o reálný pohárek a to taky byla smutná zkušenost že mě po minulém ročníku nikdo do dneška nekontaktoval a tak se nic neposílalo. To je zatím vše. Mějte se.

No smutné to zjištění :roll: ,ale vnímám,že forum jde poslední rok hodně do kopru bohužel a to i od stálic tady , pak je motivace něco tady tvořit opravdu malá a investovat do toho krom času i peníze zbytečná ,takže plně Romču chápu.
Vždycky je to věc dvou stran...když tvořím/e ......je třeba publika a reakcí,pokud nejsou není ani umělecké dílo.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mazzy

Post by Mazzy »

mrakoplas44 wrote:
Mazzy wrote:Páni to jsou věci. Takhle malej bubínek jsem nečekal. Copak se stalo Rome?
Plánuješ mega buben 20?
Takhle vás budu mít stále pod dozorem. :P
Už jsi dal přijmout?
Nemůžu se připojit. Představenstvo klubu mi hlásí, že mám naplánováno moc zápasů. Sakra to mě doslova sere. :twisted:
No Boost

Image
Mazzy

Post by Mazzy »

pupajdi13 wrote:Roman píše:
Tento ročník se bude hrát turnaj pouze v 16 týmech. Myslím že už není moc velký zájem o turnaj když ten poslední se vešel na devět stránek na foru a z toho byla většina tabulky. Je to jasné když počet hráčů SP stále klesá. Nechtěl bych nechat zaniknout turnaj a proto bude tento ročník o něco menší. Kdo pořádá turnaje tak ví kolik s tím je práce a kolik to zabere času. Doufám že mi prominete když se tentokrát nebude hrát o reálný pohárek a to taky byla smutná zkušenost že mě po minulém ročníku nikdo do dneška nekontaktoval a tak se nic neposílalo. To je zatím vše. Mějte se.

No smutné to zjištění :roll: ,ale vnímám,že forum jde poslední rok hodně do kopru bohužel a to i od stálic tady , pak je motivace něco tady tvořit opravdu malá a investovat do toho krom času i peníze zbytečná ,takže plně Romču chápu.
Vždycky je to věc dvou stran...když tvořím/e ......je třeba publika a reakcí,pokud nejsou není ani umělecké dílo.
To bylo krásně napsáno. Bohužel smutná pravda a netuším jak tomu zabránit. Rád bych aby se úroveň SP zase pozvedla. Ale jediné čím mohu přidat ruku k dílu je být tím publikem.
No Boost

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

palo wrote:S tím pohárem z minulého ročníku - možná se pletu,ale mám pocit,že ty podmínky pro zaslání mívals na 1.straně topicu.Vzpomínám si,že tam bylo kontaktování do určité doby po skončení turnaje,určitý počet příspěvků na fóru a ještě něco myslím...Teď když jsem se díval,jsem to nenašel,možná to plno lidí ani neví a nějak si ten pohár vyžádávat by třeba mně (pokud bych o těch podmínkách nevěděl) bylo trapné.Nebo na to Hippo jenom zapomněl,nevím,určitě se na to ale schválně nevykašlal...
Doufám,že turnaj nevzdáš,Buben je pro mě s Mincí takový Grand Slam,byla by ho škoda! :roll:
Roman píše:

Ak sa môžem k tomu vyjadriť - Romanov turnaj je tu jeden z najlepších turnajov - organizátor sa mu venuje, 64 tímov je to, čo tu ešte nebolo, navyše krásny pohár za titul a ešte aj pre najlepšieho strelca. V 10. alebo 11. ročníku som bol v tom veľkom finále a po lepšom výkone ho prehral. Vtedy som sa definitívne rozhodol rozpredať svoj hodne nádejný tím. Takže tým sa stal tento turnaj pre mňa akousi srdcovkou a túžil som ho vyhrať asi viac ako napr. SP pohár. Minulý ročník som ho vyhral a viem, že Roman sa mi sám ozval kvôli adrese (samozrejme, veľmi rád som mu ju poslal). Pohár, čo mi poslal, je fakt krásny a mal som (a stále mám) z neho veľkú radosť. Čakal som niečo také aj teraz a presne, ako Palo píše, prišlo mi naozaj blbé, aby som si ho sám žiadal. Pár dní dozadu som písal Oliwkovi, či on pohár za strelca dostal a zjavne ani nevedel, že sa udeľuje.
Čo sa týka podmienok pre získanie pohára (okrem samotného titulu), tak v úvodnom topicu naozaj nie sú a hľadať ich v tých 500 stránkach by bolo asi nadlho. Ja osobne som napísal 10 komentov (uznávam, nie je to až tak veľa, ale od januára mám dosť ťažkú novú robotu, takže na SP nemám toľko času, čo sa ale dúfam zase zmení), ale zase, keby ich napísal každý toľko, bolo by ich tu 640 za turnaj a to by už bolo slušné.
Na záver, ak o ten pohár požiadať treba (resp. sa to očakáva) a nie je ešte neskoro, rád o neho požiadam. Tešil som sa na neho a v podstate stále dúfal, že sa Roman ozve (aj preto som sa pýtal Oliwku, ako je na tom on). A veľmi rád sa zúčastním aj ďalšieho ročníka a myslím, že aj ďalších 63 manažérov sa bez problémov nájde.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Aby jsi věděl, jak moc mám turnaj rád, tak mě teď stál dvacku :mrgreen:
Si řekneš, 20,-- to je nic.....ale není!!!!! Je to celý 1 (slovy jeden) půllitr piva :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

palo wrote:S tím pohárem z minulého ročníku - možná se pletu,ale mám pocit,že ty podmínky pro zaslání mívals na 1.straně topicu.Vzpomínám si,že tam bylo kontaktování do určité doby po skončení turnaje,určitý počet příspěvků na fóru a ještě něco myslím...Teď když jsem se díval,jsem to nenašel,možná to plno lidí ani neví a nějak si ten pohár vyžádávat by třeba mně (pokud bych o těch podmínkách nevěděl) bylo trapné.Nebo na to Hippo jenom zapomněl,nevím,určitě se na to ale schválně nevykašlal...
Jo jo bylo to tam ale nějak se to ztratilo.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Mazzy wrote:
mrakoplas44 wrote:
Mazzy wrote:Páni to jsou věci. Takhle malej bubínek jsem nečekal. Copak se stalo Rome?
Plánuješ mega buben 20?
Takhle vás budu mít stále pod dozorem. :P
Už jsi dal přijmout?
Nemůžu se připojit. Představenstvo klubu mi hlásí, že mám naplánováno moc zápasů. Sakra to mě doslova sere. :twisted:
Už jsi představenstvo ukecal?
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote:Aby jsi věděl, jak moc mám turnaj rád, tak mě teď stál dvacku :mrgreen:
Si řekneš, 20,-- to je nic.....ale není!!!!! Je to celý 1 (slovy jeden) půllitr piva :lol:
Dobře ty. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Hippopotamus wrote:
Čakal som niečo také aj teraz a presne, ako Palo píše, prišlo mi naozaj blbé, aby som si ho sám žiadal. Pár dní dozadu som písal Oliwkovi, či on pohár za strelca dostal a zjavne ani nevedel, že sa udeľuje.

Na záver, ak o ten pohár požiadať treba (resp. sa to očakáva) a nie je ešte neskoro, rád o neho požiadam. Tešil som sa na neho a v podstate stále dúfal, že sa Roman ozve (aj preto som sa pýtal Oliwku, ako je na tom on). A veľmi rád sa zúčastním aj ďalšieho ročníka a myslím, že aj ďalších 63 manažérov sa bez problémov nájde.
Nevím co k tomu napsat, ale jak jsem si přečetl od více lidí tak přijde blbí si o něj psát sám. Když někdo vyhraje buben tak není třeba ostych. Asi to tak bude, ale nevidím v tom problém ani teď když je vše vyřešeno, jenom ještě počkáme na Oliwku.
Další ročník bude pouze pro 16 týmů a pak se rozhodne co bude dál, už z důvodu vytíženosti v práci a pak se připravíme na 20tý ročník který by měl být opět o něco větší. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Mazzy

Post by Mazzy »

Už jsi představenstvo ukecal?[/quote]

Zkouším to každou simulaci a stále nic. Zrušil jsem všechny blokace zápasů a nepřijímám ani jeden přátelák. Jen aby se to uvolnilo. Ale netuším jak dlouho to může trvat. Ještě sem se s tím nesetkal.
No Boost

Image
Mazzy

Post by Mazzy »

mrakoplas44 wrote:
Hippopotamus wrote:
Čakal som niečo také aj teraz a presne, ako Palo píše, prišlo mi naozaj blbé, aby som si ho sám žiadal. Pár dní dozadu som písal Oliwkovi, či on pohár za strelca dostal a zjavne ani nevedel, že sa udeľuje.

Nevím co k tomu napsat, ale jak jsem si přečetl od více lidí tak přijde blbí si o něj psát sám. Když někdo vyhraje buben tak není třeba ostych. Asi to tak bude, ale nevidím v tom problém ani teď když je vše vyřešeno, jenom ještě počkáme na Oliwku.
Další ročník bude pouze pro 16 týmů a pak se rozhodne co bude dál, už z důvodu vytíženosti v práci a pak se připravíme na 20tý ročník který by měl být opět o něco větší. :wink:
Taky musím vstoupit do tohoto rozhovoru. Já získal jediný, ale za to úžasný pohárek za Buben 7. Sice jen za střelce, ale i tak to pro mě má obrovskou váhu. Na to vyhrát Buben jsem nikdy neměl tým, ale snažil jsem se o to každý ročník. Až to jednou dokážu a já vím, že se to povede, tak to bude taková bomba, že to ani popsat nedokážu.
Jen abych se vrátil k tomu pohárku co jsem získal. Při každém utírání prachu, bojuju s přítelkyní o to, aby na něho ani nesáhla. Několikrát ho chtěla přemístit z poličky fotbalových úspěchů, ale vždy jsem ho uhájil. Je to náš nejčastější spor. :mrgreen:
Nechápe to, ale nemá jinou možnost. :mrgreen:
Takže asi takhle. Buben má pro většinu z nás obrovskou váhu a já ho chci vyhrát. Stavím tým který to dokáže, doufám již příští ročník. :wink:
No Boost

Image
Raduuza

Post by Raduuza »

Kterej posledňák ten turnaj zdržuje?? :roll:
Tak šup šup, ať už se to rozjede :wink:
Image
palo

Post by palo »

Mazzy wrote:Stavím tým který to dokáže, doufám již příští ročník. :wink:
No jak sleduju ty Tvoje nákupy tak to možná fakt i dokážeš. Furt si říkám,že už Ti ty prachy musí dojít a Ty mě zase překvapíš dalším mnohamelounovým nákupem... :wink:
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”