Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori
Moderator: Romanian Moderators
In legatura cu jucatorii de pe piata de transferuri. Am cumparat in aceasta dimineata un sweeper de 19 ani cu instant buy price de 200k, iar la negciere de contract i-am dat 800, cu 100 winning bonus si prima de instalare 0. Este plafonat la toate skillurile cu exceptia rezistentei, a vitezei si tehnicii iar in urma calculelor se pare ca are hidden skill de 99. Ce parere aveti, poate depasi acest jucator nivelul 75, si daca da se da un astfel de jucator cu peste 500k? Multam.
Sa nu mai fac un alt topic am echipa de ieri ...si as vrea sa aranjez niste amicale...am trimis vreo 2 invitiatii dar nimic....este pe undeva ceva sa vad userii online sau macar cei care doresc amicale..ori merg pe noroc:D
Last edited by Derekk on Wed Apr 30, 2008 8:13 am, edited 1 time in total.
-
- Member of the Soccer Project Association
SW se foloseste doar in formatiile cu 5 fundasi, putini joaca formatiile astea asa ca nu prea au cautare.si de ce te incapatanezi tu pe ideea ta? nu fa nici un tranfer pana nu maximizezi jucatorii tai ca sa vezi ce ai. si cand ai sa-i vinzi ai sa ai profituri. tactica ta nu funcioneaza iar daca itzi trebuie bani fa un imprumut.Finntroll wrote:In legatura cu jucatorii de pe piata de transferuri. Am cumparat in aceasta dimineata un sweeper de 19 ani cu instant buy price de 200k, iar la negciere de contract i-am dat 800, cu 100 winning bonus si prima de instalare 0. Este plafonat la toate skillurile cu exceptia rezistentei, a vitezei si tehnicii iar in urma calculelor se pare ca are hidden skill de 99. Ce parere aveti, poate depasi acest jucator nivelul 75, si daca da se da un astfel de jucator cu peste 500k? Multam.

Daca esti interesat in afaceri riscante, eu te sfatuiesc sa cumperi jucatori din zona 21-23 sau 24-26, dar de la coada listei. Astia sunt in general jucatori de divizia H si poti sa ii iei pe sume destul de mici. Stii sigur ca sunt neantrenati, asa ca poti sa ii antrenezi si sa ii vinzi pe o suma mai mare. Acum sa nu te astepti sa castigi zeci de milioane asa, in general jucatorii astia nu rup gura targului. Dar poti sa faci intre cateva sute de mii si cateva milioane pe jucator. Bine, ca sa il antrenezi complet trebuie sa il tii un sezon, nu se face nimic asa, instant. Oricum, nu inteleg de ce nu iti antrenezi fotbalistii pe care ii ai deja, ca sa vezi cum stai...Finntroll wrote:In legatura cu jucatorii de pe piata de transferuri. Am cumparat in aceasta dimineata un sweeper de 19 ani cu instant buy price de 200k, iar la negciere de contract i-am dat 800, cu 100 winning bonus si prima de instalare 0. Este plafonat la toate skillurile cu exceptia rezistentei, a vitezei si tehnicii iar in urma calculelor se pare ca are hidden skill de 99. Ce parere aveti, poate depasi acest jucator nivelul 75, si daca da se da un astfel de jucator cu peste 500k? Multam.
"Va multumesc din nou tuturor pentru sfaturi"
Sunt constient Razvane ca un profit semnificativ nu poate fi atins intr-un timp foarte scurt. Am jucat 5 ani Hattrick si stiu intr-o proportie mai mica sau mai mare cum functioneaza economia, managerele de fotbal online.
Eu chiar antrenez toata echipa pe care o am, daca observi nu am jucator cu moral sub 95%, ceea ce inseamna ca ii joc pe toti. Pur si simplu am simtit nevoia sa iau mai multi jucatori pentru a incerca sa-i cresc urmand vanzarea acestora in momentul in care sunt la un nivel ridicat, in doua din cele trei cazuri se pare ca mi-am luat teapa. Obiectiv pe termen scurt nu am, pentru ca nu ma intereseaza; cu siguranta voi pica inapoi in H iar apoi, in functie de evolutia jucatorilor, voi lua o decizie daca ma voi lupta la promovare sau daca voi sta un sezon acolo pentru a antrena in liniste.
Insa sunt anumite lucruri care inca nu imi sunt clare legate de acest joc, ceea ce pana la urma este normal pentru un incepator.
Mai pun cateva intrebari pe scurt, sper sa nu va sar pe nervi:
1) cat de des se face update la pancardele publicitare (la cat timp apar alte variante de alegere)?
2) de ce unior jucator le scade mai repede fitness-ul (desi au rezistenta mai mare decat altii care joaca pe acelasi post)?
3) de ce imi alege SPMT tot timpul in linia ideala portarul X, care este mult mai slab ca GR decat Y desi ambii au moral si fitness intre valorile 96-100, (in ultimele doua zile s-au schimbat radical lucrurile, dovada ca mai am nevoie de un portar de rezerva)
4) stiu ca exista 5 antranemte in 24 de ore, insa daca nu antrenez un jucator si nu il joc la ora respectiva nu ar trebui sa-i creasca fitness-ul? De ce unor jucatori le cresc propietatile fara sa-i joci intr-una din reprizele de antrenament si altora nu?
Cam asta mi-a venit pe moment.
Va doresc un 1 Mai fericit.
Sunt constient Razvane ca un profit semnificativ nu poate fi atins intr-un timp foarte scurt. Am jucat 5 ani Hattrick si stiu intr-o proportie mai mica sau mai mare cum functioneaza economia, managerele de fotbal online.
Eu chiar antrenez toata echipa pe care o am, daca observi nu am jucator cu moral sub 95%, ceea ce inseamna ca ii joc pe toti. Pur si simplu am simtit nevoia sa iau mai multi jucatori pentru a incerca sa-i cresc urmand vanzarea acestora in momentul in care sunt la un nivel ridicat, in doua din cele trei cazuri se pare ca mi-am luat teapa. Obiectiv pe termen scurt nu am, pentru ca nu ma intereseaza; cu siguranta voi pica inapoi in H iar apoi, in functie de evolutia jucatorilor, voi lua o decizie daca ma voi lupta la promovare sau daca voi sta un sezon acolo pentru a antrena in liniste.
Insa sunt anumite lucruri care inca nu imi sunt clare legate de acest joc, ceea ce pana la urma este normal pentru un incepator.
1) cat de des se face update la pancardele publicitare (la cat timp apar alte variante de alegere)?
2) de ce unior jucator le scade mai repede fitness-ul (desi au rezistenta mai mare decat altii care joaca pe acelasi post)?
3) de ce imi alege SPMT tot timpul in linia ideala portarul X, care este mult mai slab ca GR decat Y desi ambii au moral si fitness intre valorile 96-100, (in ultimele doua zile s-au schimbat radical lucrurile, dovada ca mai am nevoie de un portar de rezerva)
4) stiu ca exista 5 antranemte in 24 de ore, insa daca nu antrenez un jucator si nu il joc la ora respectiva nu ar trebui sa-i creasca fitness-ul? De ce unor jucatori le cresc propietatile fara sa-i joci intr-una din reprizele de antrenament si altora nu?
-
1. pancartele , ofertele de publicitate se schimba in fiecare zi. nu te grabi sa accepti una pe 20 zile.maine va fi poate alta pe 2 zile
2. nu am auzit de asa ceva si niciodata nu am urmarit fitnessul in functie de rezistentza.
3. Ca orice incepator pui prea mare accent pe GR. GR-ul este doar media calitatilor. ceea ce conteaza este perfomanta.un jucator cu 78% Gr poate scoate 67 in timp ce unul cu 80% GR scoate doar 65.logic primul este mult mai bun(SPMT-ul stie mai bine).depinde de calitati ,varsta si experientza.
4.fitness-ul nu se recupereaza decat o data pe zi la simularea de la 4; isi revin cu 15%, sau 10% la cei sub 20 ani sau 21(nu mai stiu exact).si antrenamentul nu scade fitnessul si nici nu recuperezi ceva daca nu antrenezi. daca jucatorul joaca in meciul de la ora 4 nu recupereaza fitness ( una dintre micile probleme ale SP-ului.).la a adoua intrebare..nu cred ca daca ai scos un jucator de la antrenament i creste vreo calitate
2. nu am auzit de asa ceva si niciodata nu am urmarit fitnessul in functie de rezistentza.
3. Ca orice incepator pui prea mare accent pe GR. GR-ul este doar media calitatilor. ceea ce conteaza este perfomanta.un jucator cu 78% Gr poate scoate 67 in timp ce unul cu 80% GR scoate doar 65.logic primul este mult mai bun(SPMT-ul stie mai bine).depinde de calitati ,varsta si experientza.
4.fitness-ul nu se recupereaza decat o data pe zi la simularea de la 4; isi revin cu 15%, sau 10% la cei sub 20 ani sau 21(nu mai stiu exact).si antrenamentul nu scade fitnessul si nici nu recuperezi ceva daca nu antrenezi. daca jucatorul joaca in meciul de la ora 4 nu recupereaza fitness ( una dintre micile probleme ale SP-ului.).la a adoua intrebare..nu cred ca daca ai scos un jucator de la antrenament i creste vreo calitate
Last edited by Black_eagle on Wed Apr 30, 2008 7:13 pm, edited 3 times in total.

-
1. apar cat de des dau bani sa apara pe siteFinntroll wrote:"Va multumesc din nou tuturor pentru sfaturi"

2. nu cred ca scade fitnessu diferit in unele posturi
3.pai depinde la cate skilluri sunt plafonati jucatorii,
4.fitnessu creste doar la simularea de la ora 4:00CET
Va deranjez cu o noua problema. Defapt nu este o problema ci mai degraba o curiozitate:
Suntem doi colegi de birou care am inceput acest joc cam in aceeasi perioada, pe la inceputul lunii aprilie la un interval de doua zile, colegul meu fiind mai iute de mana. Avand resursele financiare necesare am ridicat amandoi scoala de tineret din prima zi. Acestea au fost constuite dupa 20 de zile, daca nu ma insel, iar eu avand banii necesari am dat ordin sa fie inbunatatita in "Professional Youth Centre" (colegul meu pe de alta parte a preferat sa-si cumpere jucatori). Acum, pe data de 1 Mai el a primit un jucator de la scoala de tineret, ceea ce insemna ca si eu ar fi trebuit sa primesc in data de 3 Mai (avand in vedere faptul ca am inceput cu doua zile mai tarziu). Intrebarile mele sunt:
1) Un jucator nu iese de la tineret dupa o perioada fixa de timp (20 zile?) - daca da atunci nu inteleg de ce la mine inca nu a aparut.
2) In timp ce un centru de tineret este in faza de imbunatatire (60 zile in cazul meu) este posibil ca in acesta perioada sa nu-mi vina jucatori de acolo?
3) Daca eu ridic cu cat mai multe trepte centrul de tineret, cu atat sunt mai multe sanse sa-mi vina jucatori mai buni (gen Hattrick) sau centrul face doar ca acestia sa vina in intervaluri cat mai scurte iar calitatile jucatorilor sunt random 100%?
Va doresc in continuare un weekend placut.
Suntem doi colegi de birou care am inceput acest joc cam in aceeasi perioada, pe la inceputul lunii aprilie la un interval de doua zile, colegul meu fiind mai iute de mana. Avand resursele financiare necesare am ridicat amandoi scoala de tineret din prima zi. Acestea au fost constuite dupa 20 de zile, daca nu ma insel, iar eu avand banii necesari am dat ordin sa fie inbunatatita in "Professional Youth Centre" (colegul meu pe de alta parte a preferat sa-si cumpere jucatori). Acum, pe data de 1 Mai el a primit un jucator de la scoala de tineret, ceea ce insemna ca si eu ar fi trebuit sa primesc in data de 3 Mai (avand in vedere faptul ca am inceput cu doua zile mai tarziu). Intrebarile mele sunt:
1) Un jucator nu iese de la tineret dupa o perioada fixa de timp (20 zile?) - daca da atunci nu inteleg de ce la mine inca nu a aparut.
2) In timp ce un centru de tineret este in faza de imbunatatire (60 zile in cazul meu) este posibil ca in acesta perioada sa nu-mi vina jucatori de acolo?
3) Daca eu ridic cu cat mai multe trepte centrul de tineret, cu atat sunt mai multe sanse sa-mi vina jucatori mai buni (gen Hattrick) sau centrul face doar ca acestia sa vina in intervaluri cat mai scurte iar calitatile jucatorilor sunt random 100%?
Va doresc in continuare un weekend placut.